פורסם 2003 במרץ 2522 שנים השאלה היא אחרת. למה שלא להשתמש בו? אתה מוצא תחליפים? אני, ותהיה בטוח שגם עוד רבים ישמחו אם תחלוק זאת.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים אולי כי יש נשים שאין להם כסף לצורב למרות שזה רק 300 ש"חוזה גם נוח להעביר איתו מסמכים של הוארד וגם לשמור איתו.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים 1. כי זה זול2 . זה נוח לפירמוטים, לפרטישינים ולתקלות בXP ובוינדוז אחרים3. כי זה נפוץ
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים בגלל הסיבות שאנשים ציינו מעלי ועוד סיבה חשובה...אתה רוצה להעביר מסמך וורד או כל דבר קטן מה תצרוב אותו!?בשביל זה בדיוק יש את כונן הפלופי...וגם כמובן בשביל הרעש הנעימם שהוא משמיע ;D
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים אתה יודע כבר כמה זמן הפלופי שלי לא פועל? בערך חצי שנה...ובכל הזמן הזה לא הייתה פעם אחת שחשתי בחסרונו, הוא שם רק ליופי(עד כמה שפלופי יכול להיות יפה... ).
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים עזבו אותכם, השאלה היא : למה לא מוצאים תחליף לכונן הזה?אני שמעתי שבארצות הברית נפוץ כונן שמשתמש במדיות של MD , מה רע ? קטן , מהיר , ויש 140MB
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים בגלל הסיבות שאנשים ציינו מעלי ועוד סיבה חשובה...אתה רוצה להעביר מסמך וורד או כל דבר קטן מה תצרוב אותו!?בשביל זה בדיוק יש את כונן הפלופי...וגם כמובן בשביל הרעש הנעימם שהוא משמיע ;Dנו אמרתי את זה סתכל למעלה 6 הודעות
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים צודקים,צריכים לפתח דיסקים ותוכנות שיהיו קלות להעתקה כמו דיסקטיםולא להגיד לי שב XP יש כזה כי זה לא לגמרי,אני מתכוון שיהיה משוט,סתם לגרור קבצים וישר מעתיק במהירות גדולה, לעשות סטנדרט מהיר אחד,ושגם מותר למחוק קובץ אחד ולא את כול הדיסק...ה FLOPPY שלי גם לא זז בכלל,ביחוד עם XP
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים התחליף הוא USB Flash units שמאפשרות להעביר נתונים בקלות יחסית אבל יש מחשבים ישנים ללא יציאות USB שמצריכים כונן דיסקטים ודבר נוסף הוא מה ש RK אמר ניתן לפתור איתו תקלות להשתמש בדיסקט איתחול וכו' (ניתן גם בדיסק איתחול אבל זה כבר משהו אחר).
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים למעשה מצאו מן תחליףאבל הוא לא כל כך נפוץ,זה הmt.Rainerזאת שיטה שמשכללת את ה PACKET WRITINGלCD-RWרק WINXP צריך לתמוך בזה (וכל CD-ROM).בינתיים צריך תוכנה חיצונית.זה לדעתי תחליף טובנ.ב גם אני לא השתמשתי בפלופי חצי שנה
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים הבעיה היא שכרטיס FLASH או DOK עולה כ200 ש"ח ל32-64 מגה. סכום שבכפול ממנו כבר אפשר לקנות הארדיסק של 40GB ולא משתמשים בזה כל כך הרבה.בדיסקטים עוד משתמשים לשמור מסמכי וורד בבתי ספר, להעביר שמירות של דיאבלו וכמובן בשביל לעשות פורמט עם הדיסקט איתחול של 98. אח.. אין על לפתוח את הדיסקט שהבאת מחבר שלך ולגלות שהמחשב טוען שהוא לא מפורמט
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים יש מצבים שהוא נדרש בעת התקנת חלונותכמו התקנת דרייברים של רייד או סקזי בעת התקנת XP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.