פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים טוב עריכה שכחו מכל מה שהיה פה הכול סודררק בעיה אחת יש ליאיך אני הופך את גנום לעבריתממש עברית טוטלאני לא יודע מאיפה להשיג את התמיכהחיפשתי בפאקמן ולא מצאתי כלוםרק ל kde מצאתי
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים מחבר טוב נניח את הבעיה הנ"ל בצדבעיה אחרתלמה לעזאזל הדריברים של הקול לא פועליםהתקנתי את כלללל הדריבריםב lspci ו lsmod הדריברים זוהו כראויהתקנתי את האלסה מיקסר וכל אלהעדכנתי את כל הגיסטרימר פלאגינסוזה רושם לי בעת לחיצה על הבקר עוצמת קולno volume control gstreamer plugins and /or devices found
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים Two ways:1) adduser youruser audio2) useradd -G audio youruserReplace "youruser" with your actual username, and don't forget to run them as root.After that log out and log in again with your user.When you ran alsaconf, did it find your soundcard?
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים תרשום locale ושמור את הפלט לקובץ.תערוך את /etc/rc.conf כשאתה ברוט ותוסיף\תשנה ל***כדאי לשמור גיבוי של כל הקבצים ***export LC_ALL="he_IL.UTF-8 וזה אמור לעבוד, מקסימום ריסט לXלא לוקח אחריות
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מחבר לא עובד לי כל מה שהבאתבכל אופן זה הפלט אחרי מה שהבאת וגם לפניLANG=CLC_CTYPE="C"LC_NUMERIC="C"LC_TIME="C"LC_COLLATE=CLC_MONETARY="C"LC_MESSAGES="C"LC_PAPER="C"LC_NAME="C"LC_ADDRESS="C"LC_TELEPHONE="C"LC_MEASUREMENT="C"LC_IDENTIFICATION="C"LC_ALL=
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים ניסית לעבוד לפי המדריך כאן?אם כן תסביר איפה נתקעת. (אני עובד בעיקר בסביבות KDE אבל המדריך הזה הוא טוב לכל הסביבות).
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מחבר קראתי את המדריךובעיה היא ששום קובץ שכתוב במדריך לא קיים אצליהיחיד שקיים הוא ה i8il משהו כזהוהוא לא נמצא איפה שהם אמרווהוא מלא בטקסטואני אפילו לא יודע איפה לערוך אותושאני אעלה אותו?
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מחבר עשיתי מה שרשמתexport....לא עוזרערכתי את הקובץ rc לא עובדעשיתי במדריך אבל אין לי תקבצים שרשומים שםמה מכאן?מה הלאהעריכההבעיה סודרהסך הכול הייתי אמור להתקין את הלוקלסבעזרת הפקודה ;locales-genוהייתי צריך לשם כך לערוך את הקובץ locales.getולהוריד בו ליד ההגדרות של העברית את הסולמיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.