פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים אני צריך לבחור בין 2 מחשבים, אין אפשרות למחשבים אחרים ככה שאין טעם להציע.מחשב ראשון - שרת Dual Xeon 2.0Ghz 4GB DDR בן כמה שניםמחשב שני - Core 2 Duo E6320 2GB DDRII חדשחוץ מזה המפרטים די דומים, בשניהם דיסקים סטנדרטיים (אולי ישודרג לרפטור).השימוש העיקרי של המחשב הוא פיתוח ב-Visual Studio .Net והמטרה העיקרית היא לצמצם עד כמה שניתן את זמני הקומפלציה.המחשב יריץ Windows XP 32Bitעל מה הייתם הולכים?
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר חבל שאין לי שמץ של מושג, אני אבדוק את זה ביום ראשון בעבודה.הדבר היחיד שראיתי בינתיים שב-Boot הוא מזהה 4 מעבדי Xeon 2.0Ghz ותכלס יש בתוך המארז 2 מעבדים.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים אם זה צמד מעבדי קסאון שנראים כ 4, אז אולי זה דואל קור...?עריכה:אני בעצם לא בטוח שזה אפשרי, DDR1 ודואל קסאון.....לא מצליח לאמת את זה..
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר כשחושבים על זה שוב אני גם לא בטוח שזה DDR1יש חיה כזאת Hyper Threading ב-Xeon ככה שזו גם אפשרות.הדבר היחיד שאני בטוח בו כרגע זה שה-BOOT מזהה 4 מעבדי Xeon 2.0GHzבוא נדחה את המשך הדיון ליום ראשון שאני אוודא בדיוק מה המפרטתודה בנתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.