עבור לתוכן

Disk Read Error - מחשב מושבת באופן מוחלט...

Featured Replies

פורסם

לפני שחזרתי לבסיס ביום שישי האחרון, המחשב עבד בסדר גמור. לפני כמה ימים אבא שלי מתקשר אלי ואומר שההארד דיסק הלך. יש לציין שבשבוע-שבועיים לפני שחזרתי לבסיס הייתה תופעה מוזרה, שבערך כל 3-4 שניות היה נשמע רעש חלש מההארד דיסק, והנורית במארז שמציינת HDD READ הייתה נדלקת. היום הגעתי הביתה, הדלקתי את המחשב, ואחרי מסך הפתיחה מופיעה ההודעה שבכותרת, עם תוספת של "press alt+ctrl+del to reset". מן הסתם אני משתמש במחשב השני כרגע, אבל יש לי הרבה מידע חשוב על המחשב שנדפק. פתחתי את המארז, וכל הכבלים מחוברים היטב (גם ללוח אם וגם להארד דיסק). יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני לוקח את המחשב לטכנאי?

פורסם

תעשה גוסט , להארדיסק אחר. אם ההרדיסק עולה בכלל .

פורסם
  • מחבר

אין לי הארד דיסק נוסף לבצע אליו העתקה, וזה נראה שההארד דיסק גמור לחלוטין. טוב, אין ברירה אלא לקחת את המחשב לטכנאי. :(

פורסם

אם אתה לא יכול להחליף HD ולראות אם הבעיה שם - טכנאי

פורסם

תנסה לחבר אותו למחשב שאתה משתמש בו עכשיו ולראות אם אתה יכול להעתיק את הקבצים החשובים שלך

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

התקלה מכה שנית.

לפני כמה שבועות הווינדווז פשוט לא עלה. אחרי המסכים הראשונים בהדלקת המחשב, כל מה שהוצג זה מסך שחור עם מקף מהבהב בפינה השמאלית-העליונה של המסך. כשחיברתי את ההארד דיסק למחשב של אבא שלי, הוא עבד בסדר גמור. עשיתי פירמוט והתקנתי מחדש את הווינדווז, והכל עבד בסדר גמור.

לצערי, השבוע התקלה המקורית של הודעת "Disk Read Error" חזרה. הפעם חיברתי שוב את ההארד דיסק למחשב של אבא שלי, והוא עובד מצוין. נראה שהבעיה אינה בכונן עצמו, אלא במחשב. מה יכולה להיות הבעיה, ומה אני צריך לעשות כדי לתקן אותה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים