פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים שלום,קיבלתי את הכרטיס השבוע.הדרייברים האחרונים מ-ATI לא מזהים את הכרטיס.קראתי בפורום של Saphire לנסות את הדרייברים האחרונים של Omega וגם לא עזר.הכרטיס לא מזוהה.מישהו מכיר?רעיונות?
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר התקן קודם את הדרייברים שהגיעו עם הדיסק של הכרטיסאתה חושב שאם יש זיהוי ראשוני אז יהיה בסדר עם הגירסאות הבאות?בדיסק יש 7.8 ובאתר 7.10חשבתי לנסות אבל הכונן שלי סירב לקרוא את הדיסק המצורף...אני אצרוב אותו היום בעבודה ואנסה שוב.הייתה לי אתמול באסה חבל"ז...
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים בד"כ תמיד עדיף להתקין את הגרסא החדשה יתר של הדרייברים, במיוחד אם מדובר בכרטיס די חדש.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר תודה רבה. צרבתי את הדיסק המקורי ועם זה לא הייתה בעיה. התקנת הדרייברים עברה בהצלחה. עכשיו אפשר להתקין בשקט את הגירסה החדשה?
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים תתקין! כאשר מדובר בכרטיס חדש כל דרייבר משפר עוד יותר את הביצועים/תאימות שלו למשחקים וכו'.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים מחבר הדרייברים האחרונים עדיין לא מזהים... שאלה: האם להתקין את ה-CATALYST ו-WDM בלבד, או שהם צרכים להיות מסונכרנים עם הדרייברים (אותה גירסה)?
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים מחבר יש דרייברים באתר של sapphir.האם עדיף משם?ב-6600GT שהיה לי קודם לא חיפשתי דרייברים בספק הכרטיס אלא רק ב-NVIDIA...
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים אם יש לך דרייברים יצרן הכרטיס (ספייר) אז תשתמש בהם, למרות שזה נראה לי מוזר שהדרייבר העדכני אינו מזהה את הכרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.