עבור לתוכן

הרצת אובונטו על USB, מישהו ניסה?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין להתקין אובונטו על זיכרון USB, של Sandisk עם 4GB..

השאלה, האם זה עובד מהר? או שיש בעיות של אטיות בטעינה וכתיבת קבצים?

המערכת יודעת לנצל את כל זיכרון ה-RAM במחשב?

אפשר להתקין אובונטו מלא (כלומר גרסת ה-DVD עם כל התוספות) ולא את גרסת ה-CD?

תודה,

אור.

פורסם

היי אור.

צר לי לבאס אותך אבל בשום פנים ואופן אי אפשר להריץ אובנטו, או כל מערכת אחרת בכונן נשלף מסוג זה, או בכלל

פורסם
  • מחבר

פסלת את הזיכרון הנ"ל, שאת זה אני עוד איכשהו יכול להבין כי הוא U3.. ופסלת את האפשרות שבכלל אפשר להתקין לינוקס על התקן נייד.

אז קודם כל, ברור שזה אפשרי!

יש הפצות במיוחד ל-USB.. וגם אובונטו יכול לרוץ מUSB.. קח מדריך, אם זה יעזור לך במשהו:

http://ubuntu-il.com/wiki/index.php?title=%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA_%D7%90%D7%95%D7%91%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95_7.10_%D7%A2%D7%9C_%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93

פורסם

צודק, מסוג זה , איך אתה רוצה בכלל לשים קובץ כולשהו , שהכונ הנייד הזא לא משמש בתור disk on key

פורסם
  • מחבר

בטח שהוא פועל כזיכרון נייד, זה שיש לו איזה AutoRun בחלונות לא אמור לסתור את העובדה שאפשר לרשום לו בוט של אובונטו..

לפחות לפי ההגיון..

פורסם

לא אמתרתי כזה דבר.

יש לך את הנייד של הוידיאו, או של הנגן כנגן שמע בלבד?

אם זהו הוידיאו ,אז שם הוא לא משמש בתור איכסון חוץ מתמונות, שירים או וידיאו בלבד.

הוא בכל לא משמש כנייד בעל dsick on key

פורסם
  • מחבר

WHAT THE FUCK ARE YOU TALKING ABOUT..!?#$#

זה זיכרון USB רגיל.. ועד כמה שידוע לי אין U3 בנגני וידאו..

זה הדגם:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=415599

פורסם

אה חחח , אני חשבתי שכל הזמן הזא דיברת שיש לך כזה נגן http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905

ובו אי אפשר לאכסן.

בקיצור דיברתי על הנגנים, תנסה עם הדיס און קי שלך ותראה

פורסם
  • מחבר

אין לי, אבל אני אקנה אם אני אשמע חוות דעת טובות על אובונטו דרך USB..

פורסם

בעיקרון לא אמורה להיות לך בעיה מלבד הנפח הקטן יחסית, מדריכים קיימים בשפע וכל שאתה צריך זה לחפש אחד שכתוב יפה ולעבוד על פיו

פורסם
  • מחבר

אני בסה"כ מחפש מישהו עם נסיון שיוכל להגיד לי אם כל הסיפור הזה מוצלח, או שזה ממש איטי ולא נוח..

פורסם

אין סיבה שזה יהיה איטי יותר מליב סידי על דיסק רגיל (וזה יהי הרבה יותר מהיר) אם מוצלח, זה תלוי, המחשב צריך לדעת לעשות בוט מCD ואם המחשב יודע, זה מאד נחמד לבוא ומקומות אחרים ולהריץ אובונטו (כמו U3)

פורסם

יש הבדלים בין דיסקים ניידים כאלה.

יש כאלה עם 8 מגה בייט לשנייה ויש כאלה עם 30.

אם יש לך אחד כזה שיש לו 30 מגה בייט לשנייה אז יהיה לך ממש סבבה.

אם יש לך אחד כזה שעושה 3 מגה בייט לשנייה כמו שלי אז אתה תסבול ותבכה.

הדרך הכי פשוטה לבדוק מהירות זה לחבר את זה לחלונות, להעתיק קבצים ולראות באיזה מהירות זה מעביר.

חוץ מזה הביצועיים יהיו דיי דומים להארד דיסק רגיל.

מהירות טעינה תהיה קצת יותר מהירה (שוב תלוי בדיסק און קי) ומהירות כתיבה של קבצים גדולים קצת יותר איטית.

אני הרצתי feather linux מדיסק און קי והיה ממש סבבה.

אני יכול להמליץ לך על Puppy Linux אם אתה רוצה מערכת קלה שבנוייה לדיסק און קי וזאת גם הפצה ממש נחמדה.

אובונטו היא לא בדיוק ההפצה הקלה בעולם אז אם יש לך כונן איטי תהיה לך חוויה יותר נעימה עם puppy.

פורסם
  • מחבר

אוקי.. תודה רבה.. עזרת לי מאוד..

האמת שאני דווקא צריך את אובונטו בישביל כמה דברים שמגיעים איתו בנוחות ואין לי כח להתקין בהפצות אחרות..

עכשיו רק נשאר לי לקנות זיכרון מהיר ואיכותי, אני אכתוב הודעה באחסון, אבל אשמח אם מישהו יכול להליץ גם פה..

פורסם

אם אתה מדבר על התלת מימד הזה אז רק שתדע שאף אחד לא באמת משתמש בזה.

זה כיף לשבוע אבל זה כלכך לא שימושי שפשוט מפסיקים לעבוד עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים