פורסם 2007 בנובמבר 1417 שנים האמת שפעם שיחקתי איזה גירסת PC למריו הראשון אבל רק לכמה דקות מעניין לראות על מה ההתלהבות עם ציונים כמעט מושלמים בכל הביקורות בנתיים משחק ב meteriod prime 3 , דווקא אחלה משחק, רק חבל שאין לי 480P כי האויבים נראים "מטושטשים" ומרחוק כמעט ואי אפשר להבחין בהם בגלל הרזולוציה. אבל אין לי מסך LCD בבית ככה שאני לא יכול לעשות יותר מדיי בנידון, אולי אם יצא איי פעם כבל VGA ל Wii, אבל ממש לא נראה לי שזה יקרה כרגיל רק מיקרוסופט דואגת למשתמשים שלה
פורסם 2007 בנובמבר 1417 שנים לא יודע אם תעריך אותו כל כך בלי להכיר תסידרה במשחקי מאריו חלק מהכיף זה ליראות שיפורים של שלבים ואויבים מוכרים לדוגמה ליראות פיטריות תלת מימדיות במאריו 64 אחרי שראיתה דו מימד בסופר מאריו לנד ודברים בסגנון גם כל השינוים במשחקיות שלא תידע שעשו אני ממליץ לך לשחק לפני בסופר מאריו לנד לסופר נינטנדו (יש בווירטואל קונסול לקניה ) ורק אז לשחק בגלקסי
פורסם 2007 בנובמבר 1517 שנים כל אחד ודעתו אני אוהב משחקי מאריו וחלק מהכיף שלי זה ליראות תשינוים בין משחק למשחק
פורסם 2007 בנובמבר 1517 שנים כי העלילה והסביבה במאריו מאוד דומים והעלילה במשחקי פלטפורמה הרפתקאה היא אף פעם לא חלק חשוב והיא הכי גנרית שאפשר.כל החידוש ממשחק מריו אחד לשני הוא מכניקות ועיצוב שלבים.ליביו
פורסם 2007 בנובמבר 1517 שנים בידיוק , אז למה לי לשחק במשחק מריו קודם ? (חוץ מסיבות נוסטלגיה ומשחקיות) כתנאי הכרחי למשחק החדש?ליביו
פורסם 2007 בנובמבר 1517 שנים אתה רוצה להגיד לי שאף פעם לא שיחקתSuper Mario Bros.Super Mario Bros. 3Super Mario World ( Land is for GBA)????!אף אחד מהם...ואתה מגדיר אותך גיימר?בכל מקרה Galaxy מדהים!באמת אחד המשחקים אם לא המשחק הכי טוב ששיחקתי בחיים שליזה פשוט פלטפורמה מדהימה...אתה עושה דברים מוזרים והולך הפוך ... פשוט צורת חשיבה אחרת...אני נדהמתי ורק רציתי לשחק עוד...
פורסם 2007 בנובמבר 1517 שנים בידיוק , אז למה לי לשחק במשחק מריו קודם ? (חוץ מסיבות נוסטלגיה ומשחקיות) כתנאי הכרחי למשחק החדש?ליביובגללסיבות נוסטלגיה
פורסם 2007 בנובמבר 1517 שנים מחבר אתה רוצה להגיד לי שאף פעם לא שיחקתSuper Mario Bros.Super Mario Bros. 3Super Mario World ( Land is for GBA)????!אף אחד מהם...ואתה מגדיר אותך גיימר?היה ליsega megadrive PS1PS2xboxxbox360שאין להם משחקי MARIO, וגם לא נמשכתי למשחק כי הוא נראה לי דיי טפשיעכשיו ב Wii אפשר לשחק את זה, ועם הביקורות שזה קיבל אני אבדוק אותו
פורסם 2007 בנובמבר 1517 שנים אני לא חושב שהייתי אפילו טורח לשחק משחק מחשב אי פעם אילולא סופר מריו 1...המשחק הטוב ביותר שיצא אי פעם (לא איכפת לי שכולם אומרים שזה 3! אני אומר 1!)
פורסם 2007 בנובמבר 1517 שנים אני לא אומר 3 אני אומר לנד אבל גם יושי לSNES היה מצוין אבל כן 3 הרבה יותר טוב מי 1 1 לתקופתו היה מגניב אבל 3 ניצח אותו מכימאת כל בחינה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.