עבור לתוכן

וויסטה מפתיעה - האם להתקין מחדש?

Featured Replies

פורסם

1. גם יותר מאובטחת (במיוחד בגרסת 64 ביט). IE protected mode, DEP enabled by default, kernel hack protection ועוד

2. ממש ממש לא, לצערנו המערכת הזאת איטית וכבדה. אכזבה בקטע הזה.

3. גם בXP יש

4. בהחלט!

5. כן.

6. UI יותר נוח ואינטויטיבי

7. מחייבת יצרני חומרה ליצור דרייברים של 64 ביט (זאת הייתה בעיה מאוד גדולה עם XP64. כלומר בשביל שיחתמו לך על הדרייבר הוא צריך להיות ב2 גרסאות. אחת 32 ואחת 64.

8. שינו לגמרי את הgraphic subsystem של הדסקטופ. במקום bmp אחד שיושב בזכרון, עכשיו לכל חלון יש זכרון משלו אז אם הוא נתקע הוא לא לוקח איתו את הדסקטופ. ניסו לעשות את זה בXP אבל בויסטה זה יותר טוב.

9. Instant search. אחת הפונקציות הנוחות ביותר שראיתי בשנים האחרונות. כלכך טובה שאפילו מעתיקים אותה ללינוקס.

10. ההתקנה מהירה יותר.

11. ממשק bootmenu משופר בהרבה.

12. ממשק גיבוי משופר בהרבה.

13. startup repair (זוכרים את כל הבעיות ntldr missing שהיו בXP?)

היא לא מושלמת אבל יש לה מה להציע.

פורסם

אולי אצלכם לא, אבל אצלי ויסטה טסה. עובדת הרבה יותר מהר בהשוואה ל-XP בזמן BOOT ובזמן עבודה שוטפת.

פורסם

אני לא יודע להשתמש במחשב? אפילו לא אגיב על זה, "מומחה" יקר שלי. רק בפעם הבאה שאתה מפגין כזאת "מומחיות" תביא מאמרים יותר עדכניים. מאז השקת ויסטה יצאו עשרות עדכונים משפרי ביצועים בנוסף לדרייברים מותאמים בשביל ויסטה.

פורסם

אני ניסיתי VISTA ב VIRTUALIZATION וזה היה ממש ממש איטי

חוץ מזה שלא ראיתי שום אפקטים של הAERO

גם האפקטים האלה לא יעבדו לי כי אין לי כרטיס מסך אבל עזבו את זה

XP הרבה יותר קלה והרבה יותר נתמכת בינתיים

ברגע שVISTA תתמך ברובה לא כמו עכשיו וברגע שיצא SP1 לויסטה אז היא תהיה מתמודד ראוי נגד XP ובינתיים היא לא מציעה לי כלום שאני לא יכול לקבל בXP

לפי מה שאתה אומר הגירסה הנורמלית של ה VISTA תומכת 64...

אה לפי מה שאני רואה פה יש גירסה 64 ביט ו 86X

ככה שויסטה לא מחדשת כלום בנושא ה64 ביט

פורסם

אני לא יודע להשתמש במחשב? אפילו לא אגיב על זה, "מומחה" יקר שלי. רק בפעם הבאה שאתה מפגין כזאת "מומחיות" תביא מאמרים יותר עדכניים. מאז השקת ויסטה יצאו עשרות עדכונים משפרי ביצועים בנוסף לדרייברים מותאמים בשביל ויסטה.

אז מה עדיין הוויסטה יותר כבדה ואני אומר את זה מניסיון.

על המחשב שלי ניסתי XP וגם וויסטה ליפני שבועיים ליראות את ההבדלים בביצועים, ויש לי כמה דברים להגיד לך.

1) FPS נמוך בוויסטה על פני ה-XP

2) מהירות יותר נמוכה בעבודה יום יומית בוויסטה על פני XP

3) חוסר בדרייברים לוויסטה או דרייברים לא יציבים בוויסטה על פני ה-XP

4) דרישות גבוהות של הוויסטה על ה-XP

פורסם

בגלל זה אני לא ב WINXP ולא ב VISTA

אני מריצ WINDOWS SERVER 2008

יש בזה AERO וגם WINDOWS SEARCH ושאר הדברים שמעמסים על המחשב אינם כי זאת גירסה של סרבר

פורסם

על המחשב שלי ניסתי XP וגם וויסטה ליפני שבועיים ליראות את ההבדלים בביצועים, ויש לי כמה דברים להגיד לך.

מחזק, אומנם ויזה השתפרה מאז שהיא יצאה, שיפור די משמעותי אך עדיין היא אינה מתאימה להחליף את XP בשום מישור.

פורסם

1. ירידה של 2-3 פריימים במקרה הרע. אגב, אם אתה דואג לקצב פריימים למה אתה לא מתקין את 2000? המערכת היותר קלה מ-XP.

2. אצלי ויסטה עובדת יותר מהר. תירו בי.

3. בולשיט. אין דרייברים רק לחומרה מיושנת כמו מודם. חומרה מודרנית מגיעה עם דרייברים טובים ויציבים לויסטה.

4. מן הסתם. ויסטה יצאה לשוק 5-6 שנים אחרי XP. על אותו בסיס אני יכול להגיד למה אתה משתמש ב-XP? הדרישות של XP גבוהות משמעותית מ-2000.

פורסם

1. ירידה של 2-3 פריימים במקרה הרע. אגב, אם אתה דואג לקצב פריימים למה אתה לא מתקין את 2000? המערכת היותר קלה מ-XP.

2. אצלי ויסטה עובדת יותר מהר. תירו בי.

3. בולשיט. אין דרייברים רק לחומרה מיושנת כמו מודם. חומרה מודרנית מגיעה עם דרייברים טובים ויציבים לויסטה.

4. מן הסתם. ויסטה יצאה לשוק 5-6 שנים אחרי XP. על אותו בסיס אני יכול להגיד למה אתה משתמש ב-XP? הדרישות של XP גבוהות משמעותית מ-2000.

1) ב-BF2 הייתה ירידה של לפחות 15 FPS בוויסטה, ב-U3 הייתה ירידה של לפחות 10 FPS, להמשיך?

2) אז אצלך אתה אומר על בלי להיסתמך על כלום אני בדקתי את זה בתוכנות וכוליי, ועם לא שמת לב ביכלל אז כניראה שבאמת אין לך ניסיון עם XP, ב-Winrar התוצאות של ה-XP יותר טובות ב-SP ה-XP המעבד עובד יותר מהר, ב-3Dmark התוצאות יותר גבוהות ב-XP, להמשיך?

3) דרייברים לכרטיס קול שלי אתה לא יודע כמה חיפשתי עד שמצאתי דרייבר שעובד כמו שצריך, או דרייבר לכרטיס רשת ששמתי דרייברים לא יציבים כול הזמן קורסים.

4) ווינדוס 2000 ביכלל לא קשור לנושא פה אבל ה-XP עובד יותר מהר מה-2000, ה-XP מנצל יותר טוב מה-2000 את המעבדים כפולי הליבה וגם את הזיכרון.

פורסם

1) ב-BF2 הייתה ירידה של לפחות 15 FPS בוויסטה, ב-U3 הייתה ירידה של לפחות 10 FPS, להמשיך?

2) אז אצלך אתה אומר על בלי להיסתמך על כלום אני בדקתי את זה בתוכנות וכוליי, ועם לא שמת לב ביכלל אז כניראה שבאמת אין לך ניסיון עם XP, ב-Winrar התוצאות של ה-XP יותר טובות ב-SP ה-XP המעבד עובד יותר מהר, ב-3Dmark התוצאות יותר גבוהות ב-XP, להמשיך?

3) דרייברים לכרטיס קול שלי אתה לא יודע כמה חיפשתי עד שמצאתי דרייבר שעובד כמו שצריך, או דרייבר לכרטיס רשת ששמתי דרייברים לא יציבים כול הזמן קורסים.

4) ווינדוס 2000 ביכלל לא קשור לנושא פה אבל ה-XP עובד יותר מהר מה-2000, ה-XP מנצל יותר טוב מה-2000 את המעבדים כפולי הליבה וגם את הזיכרון.

מסכים, צריך לתת לVISTA עוד להתבשל תזכרו שלXP לקח 3 שנים בשביל להיות יציב(כמה זמן אחרי SP2), ובקשר לסעיף 4 שציינת XP לא יודע לנצל כפולי ליבה, הוא לא מיועד לשם זה, אבל XP X64 שנבנה תחת SERVER 2003 CODE יודע לנצל יותר טוב(גם כן ניצול...).

פורסם

מה שמוזר פה זה שכשאני טענתי משהו הבאתי לינק אבל כשאתה טענת משהו... משהו חסר פה לא?

ממש מוזר

http://enthusiast.hardocp.com/image.html?image=MTE3ODAxMDUyMnpRY0pEeTlDZXpfNF8xN19sLmdpZg==

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTMzNCw2LCxoZW50aHVzaWFzdA==

http://www.firingsquad.com/hardware/amd_nvidia_windows_vista_driver_performance_update/page9.asp

בtoms הראו כמה אחוזים לטובת XP וגם בfiringsquad רואים את אותו הדבר. למרות השיפור, עדיין איטי.

לדעתי ההבדל לא מספיק גדול בשביל להחרים את ויסטה אבל הטענות שלך שויסטה יותר מהירה חסרות כל ביסוס.

פורסם

בגלל זה אני לא ב WINXP ולא ב VISTA

אני מריצ WINDOWS SERVER 2008

יש בזה AERO וגם WINDOWS SEARCH ושאר הדברים שמעמסים על המחשב אינם כי זאת גירסה של סרבר

מה לגבי משחקים תוכנות וכו' האם הם עובדים לך בגירסה זאת?

עד כמה שאני יודע גירסאות הסרבר אינם מתאימות למשתמש הבייתי הממוצע ?

פורסם

מה לגבי משחקים תוכנות וכו' האם הם עובדים לך בגירסה זאת?

עד כמה שאני יודע גירסאות הסרבר אינם מתאימות למשתמש הבייתי הממוצע ?

קראתי בFUDZILLA עד כמה שזה אמין או לא, שהSERVER 2008 ב45 אחוז מהיר יותר מ2003 לא זוכר בדיוק במה, אבל יכול להיות שבגלל שזה מבוסס על הVISTA כבר הרי יש בו SP1 בנוי ויכול להיות שהוא מכיל את רוב העדכונים VISTA צריכה, אבל הSERVERS אף פעם לא יועדו לקהל הקטן שבינינו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים