עבור לתוכן

חדשות טובות לבעלי PS3 - עדכון הבא נתמך פורמט DIVX

Featured Replies

פורסם

MKV הוא קונטיינר - כל עוד הוא מכיל MPEG מסוג כלשהוא סטנדרטי - הPS3 יאכל אותו.

דובי - אתה יכול לעשות STREAMING רק לDATA.

ליביו

גם Avi זה קונטיינר, זה לא עקרוני, אף אחד לא משחרר MKV אלא אם יש בו Mpeg4\WMVHD לHD, לאנימה ושיט יש את זה כבר הרבה זמן ככה שאפשר למצוא קידודים יותר פשוטים.

באמת? ואני בתומי חשבתי שאפשר לעשות streaming למחשבות חמימות, וואלה אתה שולח מידע, זה הדבר הזה שמגיע ב1 ו0 נכון...?

א) לא כל קידוד אפשר לעשות לו streaming קידודים שמבוססים על אינדוקסים ולא על headers לא בריאים לStreaming, למה פריים אחד שנתקע יהיה קטסטרופלי, ובהתחשב שאתה שולח את הנתונים בUDP אז איבודי נתונים זה חלק מהחיים. הקידוד צריך לדעת איך להסתדר עם איבוד פריימים שלמים או חלקי פריימים, בד"כ פשוט הוא קופץ פריים אחד.

אם יש לך Index מרכזי לא רק שאתה קודם כל צריך להעביר את כולו, ולסרט HD זה יהיה כמה מאות מגה בייטים, במקרה של איבוד נתונים אתה פשוט תקבל שגיאות מפה עד להודעה חדשה.

ב) כמעט בכל תוכנות הmedia server שאני מכיר, יש קידוד בזמן אמת לפורמט שיותר נוח לעשות לו streaming בין אם זה המרה לפורמט יעודי לנוחות בלבד, או downsampleing של כל המדיה בשביל להכנס לרוחב פס נורמאלי.

פורסם

אם יש תמיכה בדיויקס עכשיו אז למה כשאני מכניס דיסק עם סרטים בפורמט דיויקס שעובדים בדיוידי לא עובדים לי בסוני???

[move]סליחה שאני נוווב, פעם נוספת[/move]

פורסם

לא יודע אם העדכון יצא, בכל מקרה תצתרך לעדכן את המכשיר, רק דבר אחד XVID =! DIVX, למרות שXVID פותח בתור קיקוד דמוי DIVX חינאמי הם לא זהים, במיוחד לא בגרסאות המאוחרות, ככה שאל תצפה שכל סרט XVID אם בכלל ירוץ לך על הסוני אם אין להם תמיכה בזה מעבר לרשיון DIVX שהם רכשו.

פורסם
  • מחבר

XVID<>DIVX*

זה הביטוי הנכון ::)

ולפי מה שהבנתי העדכון עדיין לא יצא... ליביו יכול לאמת (או לא).

פורסם

אני אבדוק ואעדכן מחר.

דובי יקירי הציני שאוהב לדבר במילים גבוהות ובפרוטוקולים "מסובכים", עדיין רוב הDIVXים כוללים אינדקס מסודר בתחילת הקובץ ואפשר לבנות אותו ON THE FLY (כמו שמסדרים קובץ DIVX דפוק על ידי יצירת אינדקס מחדש) ורוב הMPEGים מסדרים את זה ON THE FLY בלי קשר לפריים לפני ואחרי , לא צריך לעשות טרגדיה , מה גם שבשידור UDP על רשת אלחוטית שאתה מגיע למקסימום 2 סאבנטים ברשת ביתית - באמת לא אמורה ליהיות יותר מדי בעיה ואיבודים - שלא לדבר על חיבור חוטי.

ובקשר לרוחב פס , חישוב מהיר וקצרצר - נגיד סרט HD לוקח 6 גיגה (כדי לעבור את מחסום ה4 גיגה שהוא הבעייתי בקובץ כאמור , למרות שMPEG אפשר לחלק בשניה בלי לבנות אינדקס מרכזי מחדש) נגיד אורכו כשעתיים? נחלק לדקות ושניות וזה יוצא פחות או יותר 0.83 מגה לשניה?

חיבור B WIFI רגיל לגמרי הוא 11 מגה ביט? חלקי 8 = 1.37 מגה? ובמקרה הטוב יש גם קאשינג מסוים?

אכן כל תוכנות המדיה סרבר והסטרימינג שאני מכיר (ורוב סרברי הUPNP שנחוצים כדי להעביר קבצים לPS3) יכולים לעשות , אבל זה FEATURE ולא הכרח.

אני באמת לא נהנה להתפלפל ככה סתם, כשזה תכלס לענין סבבה , אבל כשזה לא אמת מוחלטת ... אבל זו רק התחושה שלי.

ליביו

פורסם

שוב תודה...

אממ ליביו העדכון המדובר הוא גרסא 2.0 נכון???

בכל אופן אתם אומרים שאם אני אקודד את הסרט עם התוכנה המקורית של DIVX זה יעבוד..?

ותודה על הרחבת הידע בנושא DVIX XVID

פורסם
  • מחבר

שוב תודה...

אממ ליביו העדכון המדובר הוא גרסא 2.0 נכון???

בכל אופן אתם אומרים שאם אני אקודד את הסרט עם התוכנה המקורית של DIVX זה יעבוד..?

ותודה על הרחבת הידע בנושא DVIX XVID

מן הסתם :)

פורסם

עדיין לא , בינתיים יש את הכלים אבל הם לא מיושמים עדיין לפי מה שקראתי. הקודק נמצא בSDK של 2.0.

ליביו

פורסם

אז זה כאילו תומך אבל לא תומך??? לא ממש מובן... טוב לא משנה ממש כרגע... כשיעבוד יעבוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים