עבור לתוכן

מה יותר טוב ראוטר אלחוטי או ראוטר חוטי?

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפש ראוטר לבית אני לא מתמצא בזה כל כך אבל מחפש ראוטר טוב בתקציב של בערך 400 ש"ח+- קודם כל השאלה הראשונה: איזה ראוטר בכלל יותר טוב חוטי או אלחוטי?

ואיזה חברה \ דגם יהיה הכי טוב בתקציב הזה?

לראוטר יתחברו שני מחשבים בשלב זה ואולי עוד אחד יצטרף בעתיד..

תודה.

פורסם

כל ראוטר אלחוטי מאפשר גם חיבור חוטי אליו, כך שזה לא רלוונטי. השאלה היא האם אתה רוצה/יכול להעביר כבלים בין כל המחשבים לראוטר, או לחילופין לקנות לכולם / לחלק מהם כרטיסי רשת אלחוטיים.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי תודה,

במחשב אחד יש לי כרטיס רשת אלחוטי מובנה ובשני לא, בעיקרון זאת לא בעיה להרכיב גם כרטיס רשת אלחוטי במחשב השני וזאת גם לא בעיה להעביר כבלים ביניהם, זה לא השיקול השיקול הוא מה יותר טוב ההיגיון אומר שחוטי יהיה יותר מהיר ויותר טוב אבל אני לא יודע אז בגלל זה אני שואל פה?

וכמובן גם איזה דגמים הכי טובים בתקציב שלי?

תודה

פורסם

חיבור חוטי יהיה טוב יותר מבחינת רוחב פס ברשת הפנימית ומבחינת אבטחת מידע ללא ספק.

עדיף לקנות ראוטר אלחוטי מאחר ויש לו ארבע כניסות רגילות בדרך כלל וכך תוכל לשמר לך את האופציה האלחוטית.

400 שח לא יספיקו לדעתי לראוטר + כרטיס רשת אלחוטי + כבלים ,למרות שאני לא מתמצא במחירים ותיכף יתקנו אותי אם אני טועה לגביי המחיר :)

פורסם

400 שח לא יספיקו לדעתי לראוטר + כרטיס רשת אלחוטי + כבלים ,למרות שאני לא מתמצא במחירים ותיכף יתקנו אותי אם אני טועה לגביי המחיר :)

נתב EDIMAX + כרטיס רשת EDIMAX אפשר להשיג בסביבות ה-330 ש"ח הכל כולל הכל. 70 ש"ח אולי יספיקו לכבלים, אולי לא - תלוי איזה אורך ואיזו איכות רוצים.

תמיד אפשר לקחת שילוב נתב+כרטיס זול יותר (TP-LINK למשל), ולחסוך 70-50 ש"ח, אם התקציב ממש, אבל ממש, לחוץ.

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך צריך חיבור אלחוטי ולכן לא עדיף לי לקנות במחיר הזה ראוטר יותר טוב שהוא לא אלחוטי?

ושמעתי שלהרבה מ ה EDIMAX היו בעיות יציבות שהיה צריך לחבר ולהדליק אותם שוב והם לא עבדו כל כך טוב האם זה נכון?

ושוב המלצה לראוטר חברה\דגם..?

ושוב תודה .

פורסם

אני לא כל כך צריך חיבור אלחוטי ולכן לא עדיף לי לקנות במחיר הזה ראוטר יותר טוב שהוא לא אלחוטי?

לא, כי אף אחד כבר לא מייצר היום ראוטרים חוטיים בלבד לשוק הפרטי, ולכן כל מה שתמצא יהיו דגמים מיושנים למדי.

ושמעתי שלהרבה מ ה EDIMAX היו בעיות יציבות שהיה צריך לחבר ולהדליק אותם שוב והם לא עבדו כל כך טוב האם זה נכון?

תלוי בדגם ותלוי את מי תשאל. אני ממליץ על הנתב 6204WG כי הוא עובד אצלי ועובד טוב מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים