פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים אופן הגלישה שלי:לפעמים רצוף 12 שעות לפעמים שעתים בבוקר או בערבולפעמים 3,4 ימים בלי להתחבר בכלליש לי ניתוקים בגלל תשתית הכבלים מידי פעם, לפעמים מס' פעמים ביוםפניתי לתמיכה שלהם כמה פעמים, עשו מעקב על הקובאו בדקו, באו שוב החליפו מודםבקיצור הם לא פותרים את הבעיההשאלה היא אם זה נורמאלי, ניתוקים לפרקי זמן של מס' דקות עד עשרות דקות (במקרים הקיצוניים) בתדירות של פעם בכמה ימים
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים לא, זה לא "נורמלי", ניתוקים לא צריכים להיות לך בכללהשאלה היא איך אתה יודע בוודאות שהניתוקים הם מתשתית הכבלים? האם מדובר במודם שיוצא מסנכרון?במידה וכן, תמשיך להתקשר ולהתעקש על פתרון הבעיה.במידה ולא (כלומר, הניתוקים לא קשורים לתשתית הכבלים) אז נסה לאפיין אותם כאן על מנת שנעזור לך למצוא את מקור הבעיה.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר האמת שאין לי בדיוק מושג ממה נובע הניתוקהאמת שכבר התחלתי להיות אפתי לניתוקים האלה, אני אתחיל עכשיו לשבת להם על הזנב...אבל תודה בכל מקרה על הנכונות לעזור
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מאיפה אתה בארץ?גם לי זה קורה, מאז שעברתי דירה לראשון לציון יש לי בעיה של ניתוקים, זה בלתי מוגדר, מתי שמתחשק לו הוא מתנתק...עדיין לא טיפלתי בזה כי אני הולך להתנתק מהם ולפתוח לקוח חדש, אז בכל מקרה יחליפו לי ת'מודם...
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר לצערי כרגע בבאר יעקוב, אבל נחמד להיות שכנים...בדיוק אחרי שהעלתי את הנושא דיברתי עם חבר אחר בראשון, הוא גם כבר התחיל לחשוב כמוני שניתוקים זה דבר טיבעי
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים hed, הספק שלך הוא ברק במקרה? כשהייתי מנוי שם לא היה יום שלא היה לי ניתוק
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים הספק שלי הוא בזק בינלאומיאני חושב שהתשתית של האיזור של ראשון דפוקה (מישהו זוכר איזו חברה זו שם? תבל או ערוצי זהב?)
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים ניתוקים שנובעים מספק האינטרנט ולא מהתשתית או המחשב, הם דבר נדיר ביותר, סביר להניח שזה לא קשור לספק.
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים הספק שלי הוא בזק בינלאומיאני חושב שהתשתית של האיזור של ראשון דפוקה (מישהו זוכר איזו חברה זו שם? תבל או ערוצי זהב?)תבלאני תושב ראשון לציון עם 014 על תשתית כבלים וטפו טפו טפו אין ניתוקים בכלל.... תשתית יציבה מאוד....
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים מחבר hed, הספק שלך הוא ברק במקרה? כשהייתי מנוי שם לא היה יום שלא היה לי ניתוק הספק שלי הוא האוניברסיטה העברית, לא נראה לי שזה קשור אליהם. בכל אופן יש לי אפשרות לבחור את ברק כספק אלטרנטיבי, לפי מה שאתה אומר זה בערך כמו "ליפול מהפח אל הפחת"
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים תבלאני תושב ראשון לציון עם 014 על תשתית כבלים וטפו טפו טפו אין ניתוקים בכלל.... תשתית יציבה מאוד....ראשון לא עיר קטנה כל כך...אל תשכח יש אזורים מרוחקים גם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.