עבור לתוכן

נתוקי תשתית האינטרנט בכבלים

Featured Replies

פורסם

אופן הגלישה שלי:

לפעמים רצוף 12 שעות

לפעמים שעתים בבוקר או בערב

ולפעמים 3,4 ימים בלי להתחבר בכלל

יש לי ניתוקים בגלל תשתית הכבלים מידי פעם, לפעמים מס' פעמים ביום

פניתי לתמיכה שלהם כמה פעמים, עשו מעקב על הקובאו בדקו, באו שוב החליפו מודם

בקיצור הם לא פותרים את הבעיה

השאלה היא אם זה נורמאלי, ניתוקים לפרקי זמן של מס' דקות עד עשרות דקות (במקרים הקיצוניים) בתדירות של פעם בכמה ימים

פורסם

לא, זה לא "נורמלי", ניתוקים לא צריכים להיות לך בכלל

השאלה היא איך אתה יודע בוודאות שהניתוקים הם מתשתית הכבלים? האם מדובר במודם שיוצא מסנכרון?

במידה וכן, תמשיך להתקשר ולהתעקש על פתרון הבעיה.

במידה ולא (כלומר, הניתוקים לא קשורים לתשתית הכבלים) אז נסה לאפיין אותם כאן על מנת שנעזור לך למצוא את מקור הבעיה.

פורסם
  • מחבר

האמת שאין לי בדיוק מושג ממה נובע הניתוק

האמת שכבר התחלתי להיות אפתי לניתוקים האלה, אני אתחיל עכשיו לשבת להם על הזנב...

אבל תודה בכל מקרה על הנכונות לעזור

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

גם לי זה קורה, מאז שעברתי דירה לראשון לציון יש לי בעיה של ניתוקים, זה בלתי מוגדר, מתי שמתחשק לו הוא מתנתק...

עדיין לא טיפלתי בזה כי אני הולך להתנתק מהם ולפתוח לקוח חדש, אז בכל מקרה יחליפו לי ת'מודם...

פורסם
  • מחבר

לצערי כרגע בבאר יעקוב, אבל נחמד להיות שכנים...

בדיוק אחרי שהעלתי את הנושא דיברתי עם חבר אחר בראשון, הוא גם כבר התחיל לחשוב כמוני שניתוקים זה דבר טיבעי

פורסם

hed, הספק שלך הוא ברק במקרה?

כשהייתי מנוי שם לא היה יום שלא היה לי ניתוק >:(

פורסם

הספק שלי הוא בזק בינלאומי

אני חושב שהתשתית של האיזור של ראשון דפוקה (מישהו זוכר איזו חברה זו שם? תבל או ערוצי זהב?)

פורסם

ניתוקים שנובעים מספק האינטרנט ולא מהתשתית או המחשב, הם דבר נדיר ביותר, סביר להניח שזה לא קשור לספק.

פורסם

הספק שלי הוא בזק בינלאומי

אני חושב שהתשתית של האיזור של ראשון דפוקה (מישהו זוכר איזו חברה זו שם? תבל או ערוצי זהב?)

תבל

אני תושב ראשון לציון עם 014 על תשתית כבלים וטפו טפו טפו אין ניתוקים בכלל.... תשתית יציבה מאוד....

פורסם
  • מחבר

hed, הספק שלך הוא ברק במקרה?

כשהייתי מנוי שם לא היה יום שלא היה לי ניתוק >:(

הספק שלי הוא האוניברסיטה העברית, לא נראה לי שזה קשור אליהם. בכל אופן יש לי אפשרות לבחור את ברק כספק אלטרנטיבי, לפי מה שאתה אומר זה בערך כמו "ליפול מהפח אל הפחת"

פורסם

תבל

אני תושב ראשון לציון עם 014 על תשתית כבלים וטפו טפו טפו אין ניתוקים בכלל.... תשתית יציבה מאוד....

ראשון לא עיר קטנה כל כך...

אל תשכח יש אזורים מרוחקים גם...

פורסם
  • מחבר

מעניין אם יש קשר בין אזור המגורים ומספר הניתוקים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים