פורסם 2003 במרץ 2622 שנים מחבר הפיירוול שלי זה Norton Personal Firewall.ושוב יש את הבעיה, איך שאני משנה את ההגדרות של הכרטיס רשת להגדרות עם האייפי הספציפי ו DNS, זה ישר מנתק אותי מהכל.. האייסקיו לא פועל, לא ניתן לגלוש...אולי צריך לשנות הגדרות ראוטר גם?ושאלה, למה צריך להגדיר את כל זה? למה לא להשאיר את זה על אייפי אוטומטי ו DNS אוטומטי?
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים תבדוק בחלונות XP שהפיירוול מכובה בכל Network Connectionsפרופרטיס אדוונסכל מחשב בנפרד
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים הפיירוול שלי זה Norton Personal Firewall.ושוב יש את הבעיה, איך שאני משנה את ההגדרות של הכרטיס רשת להגדרות עם האייפי הספציפי ו DNS, זה ישר מנתק אותי מהכל.. האייסקיו לא פועל, לא ניתן לגלוש...אולי צריך לשנות הגדרות ראוטר גם?ושאלה, למה צריך להגדיר את כל זה? למה לא להשאיר את זה על אייפי אוטומטי ו DNS אוטומטי?אז לא הבנתי. ניסית להסיר את הפיירוול ולבדוק מה קורה? אם לא, נסה. להסיר.יכול להיות שיש גם הגדרות שצריך להגדיר בראוטר, אני פשוט לא מכיר אותו. תבדוק בחוברת שלו מה צריך לעשות. אני לא יכול להמליץ לך על יותר מזה. :-\למה לשנות את זה ולא להשאיר על אייפי אוטומטי ו-DNS אוטומטי? בגלל שבשביל להשאיר את זה על אייפי אוטומטי, צריך שהראוטר יתמוך בשירות DHCP. זהו שירות שמחלק אייפים למחשבים ולכן אין צורך להגדיר אותם באופן ידני. אני לא יודע אם הראוטר שלך תומך בשירות הזה, לכן עדיף להגדיר את האייפים וזהו. מה גם שהאינטרנט יהיה טיפה יותר מהיר, כי הווינדוס לא יצטרך לחפש מהו האייפי, אלא יידע לבד את האייפי כי הוא מוגדר קבוע.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים NeoGen גם לי יש נורטון פיירוול וכשהוא היה פתוח אז גם לא יכולתי לראות מחשבים אחרים... כשסגרתי אותו הכל היה טוב... אז תנסה לסגור ותחכה קצת וזה אמור לפעול... ואם זאת באמת הבעיה אז אני יכול להגיד לך איך לסדר שתהיה רשת פעילה נורמלית עם הנורטון פיירוול
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים מחבר ThePorscher, כן הראוטר אכן תומך ב DCHP, בחרתי בהגדרות הראוטר את זה Enabled.ואחרון שהגיב, אני יבטל את הפיירוול ויבודק אם זה עובד. ומה אמרת שאתה יודע איך לסדר שזה יעבוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.