פורסם 2003 במרץ 2422 שנים לי יש כבלים ואני מאוד מרוצה אצלי ואני מדגיש אצלי בגלל כל מיני סיבות, מוריד מאתר טוב ב 95k/s
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים אולי מספיק כבר עם השאלות האלה?! יש כבר 1001 ת'ראדים הנוגעים בדבר. תסתכל שם. אהה... ו ADSL טוב יותר.
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים אולי מספיק כבר עם השאלות האלה?! יש כבר 1001 ת'ראדים הנוגעים בדבר. תסתכל שם. אהה... ו ADSL טוב יותר. איזה אובייקטיביות, איזה אובייקטיביות... בכל אופן, הת'רד הזה לדעתי יענה על כל שאלותיך. אין טעם להמשיך עוד דיון כזה פה אחרי אלף ואחת (כמו שידידי ציין) שכבר היו פה.
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים תנו לי לנחש, כל מי שענה במילה אחת ענה כבלים אם יש לו כבלים וADSL אם יש לו ADSL.אם אין לכם מושג, עדיף שתהיו בשקט.אני במקומך הייתי הולך על הזול מביניהם (ולא על אינטרנט זהב. יש למנכ"ל שלהם את חוות מזור שעושים בה ניסויים על קופים).
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים טוב אז ככה....תן לי להסביר לך יותר טובואסביר לך את ההבדלים!מהירות ההורדה תהיה אותו דברומהירות העלאה תהיה אותו דבר..השוני שיהיה זה רק כי בכבלים האייפי לא ישתנה כל חיבורלעומת איי די אס אל אשר כל פעם משתנה...ולגבי בזק...אני לא יודע אם זה יציק לך בעיניים לראות את הפילטרים מחוברים ובראסמי עדיף ללכת על הזול ביניהםאה ועוד משהו...יש משהו אחד שבזק יותר טובים...הם נותנים לכל אחד תשתית משלו....לא כמו הכבלים אשר כל השכונה מחוברת על תשתית אחת!
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים moshemordoהתשובה שלך לא מדוייקתהIP כן משתנה היום בגלל שהכבלים (רובם) עברו לVPN ולא חיבור ישירולגבי התשתיתאני עדיין לא הרגשתי האטה, יש לכבלים תשתית מספיק גדולה וחזקה כדי לממש את החבילה שקניתלא סתם החבילה הכי גדולה היא של 3mbitsבADSL אמנם נותנים לך תשתית אישית עד לבית אבל זה לא מה שפוגע או מוסיף למהירותצוואר הבקבוק האמיתי של ישראל כרגע הוא מישראל החוצה, ולא בתוך ישראל או הגישה לספקיות.בADSL יש יותר חשיבות לUPSTREAM מאשר בכבלים, אם מישהו יורי ממך בקזה (UPLOAD שלך) זה יפגע לך יותר בהורדהזהו בעצם, וזה לא כל כך נכון לשאול מה יותר טוב, אלא מה יותר טוב לכיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.