פורסם 2003 במרץ 2522 שנים למישהו יש מושג מאיפה אפשר להוריד את המשחק? כי במירק ביינתים אין אותו. תודה.על המילה לא-חוקי שמעת?
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים מחבר בקיצור אני התיאשתי,אז מה קרה משחק אחד לא יהיה לי,לא ביג דיל!!כנראה ש4 גיגה זה הרבה גם בשבילי
פורסם 2003 במרץ 2522 שנים כל אלה שרוצים להוריד את המשחק: זה לא שווה את זה, צריך צורב DVDאם אתם באמת רוצים את המשחק לכו תקנו
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים זה לא בעיה להשיג צורב הבעיה היא למצוא את המשחק ולקנות אותו ממש לא עד שאני לא רואה משחק אני לא קונה אותו, כי אם המשחק ממש לא שמהו אז ביזבזתה 200+שקלים דיי מבאס פלוס גם המשחק יגיעה לארץ רק עוד איזה שבועיים במקרה הטוב.
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים כל אלה שרוצים להוריד את המשחק: זה לא שווה את זה, צריך צורב DVDאם אתם באמת רוצים את המשחק לכו תקנופשוט תורידו תוכנה כמו Deamon Tools שמחקה סי די רום וירטואלי וזהו, הבעיה שצריך לשמור את קבצי ה-BIN :-\
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים ו full זה 7.2GB OHHH MY GOD 7 ג'יגה על משחק אחד WTF?? :AR15: :AR15: אין לי אפילו כונן עם 7 ג'יגה עליו....(כשהוא ריק לחלוטין) ;D
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים זה לא בעיה להשיג צורב הבעיה היא למצוא את המשחק ולקנות אותו ממש לא עד שאני לא רואה משחק אני לא קונה אותו, כי אם המשחק ממש לא שמהו אז ביזבזתה 200+שקלים דיי מבאס פלוס גם המשחק יגיעה לארץ רק עוד איזה שבועיים במקרה הטוב. אתה גם לא הולך לסרט בלי לראות אותו קודם...? :
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים איזו הגזמה !!! מה לא הגיוני במה שאמרתי ? לפי דעתי זה דיי מטופש לקנות משחק בלי לדעת שהוא טוב ושבאמת אתה תהנה לשחק בו אבל אתה לא יכול לדעת זאת אם לא שחקתה בו כבר, ולשם זה משמשת גירסאת ה דמו של המשחק שיותאת או לםני המלא או קצת אחריי.אבל אין גירסא כזו ל MGS2 אז ......ולגבי סרט אכן אני מעדיף לראות את הטריילר קודם( לא ספויילר), מאשר ללכת לסרט ולהשתעמם שעה וחצי במקרה הטוב בישיבה.
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים אני מפקפק מאד בזה...לא רק יוציאו את זה על דיוידייורידו עוד את כמות האנשים שיקנו את זהעל ידי התקנה מפלצתית?
פורסם 2003 במרץ 2622 שנים בתור אחד שיחסית חיכה למשחק הזה, לא, הוא לא יקבל ~25% מקיבולת ההארד דיסק שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.