פורסם 2003 במרץ 2422 שנים אני לא יודע מה איכתם אבל אני ממש חיכיתי למשחק הזה, פשוט משחק מדהים,נראה אם יהווה תחרות לספלינטר סל המדהים גם הוא...לא נראה לי שאני צריך לפרט על המשחק כי כולם אמורים להכיר אותו,המשחק הטוב ביותר ל PS ול PS2 פשוט מדהים!!ועכשיו פיתחו אותו למחשב לא בתור "המרה" אלא ישר פיתחו אותו ככה שהגרפיקה תהיה טובה ולא מפוקסלת והכל ירוץ חלק...נותר לי רק להתיל לשחק בו!,צפו להתרחשויות נוספות בקרוב..
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים METAL GEAR SOLID 2אחד היה טוב אבל רק לPSX שהוא הגיע למחשב הוא פשוט משעמם ולא מתאים למחשבאני מקווה שזה יהיה יותר טוב
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים שם מלא: METAL GEAR SOLID 2:SUBSTANCEאו משהו כזהדרך אגב המשחק יוצא בפורמט DVD-ROMזאת אומרת שלמי שאין DVD-ROM לא יוכל לשחק?!!
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים גם אני חיכיתי לו כול כך הרבה זמן...עכשיו רק הלוואי שהיה לי מאיפה להוריד :-Xולזה שמעלי: אתה צריך להתקין את זה עםdemon toolz
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים מחבר המשחק ייצא בשתי גרסאות,אחת לבעלי דיוידי והשניה רגילה,בעבר אני זוכר משחק שהופץ באותה דרך אך ברח ממוחי השם שלו אולי דיאבלו?... בכל מקרה המשחק הזה מעולה,Think Then Shoot
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים כן אבל עם נגיד אני רוצה לצרוב את זה אין שום אפשרות?אני מקווה שיהיה לך מזל לי יש חבר הוא אופ בחדר במירק מקבל אז הוא כל הזמן שולח לי דברים חדשים
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים המשחק ייצא בשתי גרסאות,אחת לבעלי דיוידי והשניה רגילה,בעבר אני זוכר משחק שהופץ באותה דרך אך ברח ממוחי השם שלו אולי דיאבלו?...עד כמה שאני יודע יש רק גרסת DVD...
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים מחבר none כנראה אני טועה אך בכל מקרה באתי להבהיר הקודה שיצא משחק בשתי גרסאות.Metal Gear Solid 2 © Konami *DVDR* יש את זהוזו ההוצאה השניה Metal Gear Solid 2 © Konami
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים מחבר המממ, אולי האיכות של הסרטים? ;Dוגם בטח אם המשחק יותר מדיסק אחד אז כשהוא על דיוידי אפשר לדחוס את הכל לדיסק אחד ככה שזה די חוסך במקום למרות שזה לא קריטי..
פורסם 2003 במרץ 2422 שנים הגרסא של ה DVD-R היא רק לצריבה על DVD-R , והורידו משם את הקבצים שנותנים אפשרות לשחק בלי התקנה מלאה , כלומר המשחק יעבוד רק עם ההתקנה המלאה ... באסה עכשיו צריך להפוך ל NTFS כדי להתקין את זה ... כי הקובץ מעל 4GB שFat32 לא תומך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.