עבור לתוכן

iPhone v Nokia + GPS המלצה דחופה בבקשה!!!

Featured Replies

פורסם

מי יכול לעזור ולהמליץ על מכשיר שכדאי להביא מארה"ב. מה שחשוב לי שיהיו בו:

GPS מובנה שאפשר בקלות להתקין לו תוכנת מפות טובה של ישראל, מצלמת סטילס איכותית, מסך מגע, עדיף למערכת הפעלה שתומכת בהרחבות והתקנות תוכנה (WM6?).

כמה מכשירים שראיתי ונראים לי מתאימים:

Nokia (כאחד ש"רק נוקיה" לגבי טלפונים סלולארים אז יש לי משיכה אליהם):

N95 8GB.

N810.

Mio (לדעתי הכי חזקים בפשטות ויצירת מכשירי GPS):

A702.

HTC (שמעתי מלא ביקורות חיוביות):

TyTN II.

מי מהם הכי מומלץ?

האם בנוקיה שציינתי ה-GPS באמת עצמאי ומובנה (ולא מחייב שירות מחברת הסלולאר)? איזו תוכנות ניווט ניתן להתקין לו? בקלות? האם מישהו ראה אם זה עובד חלק?

תודה.

פורסם

אתה משלב פה מספר דברים, אחד מחשב כף יד, שתיים סימביאני, ושלוש איפון..

אני לא הייתי הולך על מחשב כף יד, המערכת הפעלה גרוע וגם המכשירים היקרים סתם איטיים. ולא יודע, אני פשוט לא מת על מכשירים כאלה.

אם אתה רוצה GPS אל תפזול אפילו לכייון האיפון, כי אין לו ולא תוכל לחבר לו GPS..

עד כמה שזכור לי הN810 בכלל לא מכשיר סלולארי, אלה מכשיר מולטימדיה או משהו כזה..

מה שמשאיר אותנו רק עם הN95 עם אתה רוצה GPS פנימי. רק שתדע שמערכת סימביאנית דורשת הרבה התעסקות מצדך, אז תיהיה מוכן..

האא, שים לב שהמפה של ישראל מצד נוקיה לא טובה בכלל. כלומר תצטרך להתקין תוכנות ניווט אחרות אם אתה באמת צריך. אני אישית משתמש בתוכנה של סלקום, ממש טובה ופשוטה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה!

אז למעשה ע"פ מה שאתה אומר מחשב כף יד מבוסס Windows Mobile 6 יהיה איטי ומסורבל (לדוגמת ה-MIO ו/או ה-HTC)?

מה שמשאיר אותי עם ה-N95?

איזה תוכנת ניווט טובה עם מפות ישראל מתאימה למערכת הסימביאן שעל ה-N95?

האם יש מכשיר טוב אחר שמומלץ?

פורסם

אם אתה לא מתכוון לערוך\לקרוא קבצי office כל היום, אין סיבה ללכת על PPC. למרות שכבר יש תוכנות כאלה לסימביאן, אבל זה יותר נוח בPPC.

האיטיות היא יחסית, המערכת לא הכי יציבה בעולם, וכמובן שמה שאיטי בשבילי יכול להיות בשבילך סבבה לגמרי. אין לך אף מכר עם PPC?

כמובן שגם לסימביאן יש את האיטיות שלו, אבל הN95 8GB נחשב למכשיר הכי מהיר, ככה שאתה יכול להיות רגוע.

לגבי תוכנות אין לי מושג. אתה מוזמן להיכנס לקהילת פוקט ולשאול שם, תקבל הרבה יותר תושבות.

פורסם

ה- mio a702 מכיל את הכל, GPS ,WIFI ,BT ומצלמה עם אפשרות לסימון המידע מה- GPS. כמוכן 2GB זכרון אחסון פנימי וחריץ הרחבה SDHC שמגיע עכשיו כבר ל- 16GB. ה"חסרונות" היחידים הם מעבד קצת חלש (TI 200MHz) ומסך בעל רזולוציה QVGA, אה והוא לא 3G, המרכאות הם לציון העובדה שזה מאפשר זמן סוללה ארוך יותר וזה יתרון וכמוכן לא עושה בעיות ביבוא ו"חבילה" אקסטרה מהמפעיל הסלולרי. כמוכן למיו יש תוכנת ניווט פנימית בחינם.

נראה אחלה מכשיר. :xyxthumbs:

פורסם

המעבד שלו לא קצת חלש, אלה מאוד חלש. יצא לי להישתמש בk-jam ובjasjam. אותו מכשיר, ההבדלים הם 3G ו400mhz לעומת ה2xxMhz לטובת הjas. הjasjam היה הרבה יותר מהיר, הרבה יותר! האמת שבkjam בקושי יכולתי להישתמש עקב האיטיות..

המעבד של הk הוא ti 200 ושל הjas הוא samsung 400.

אני מציע לך לחשוב טוב אם ללכת על PPC. בנתיים יצא לי לראות רק בעלים עסקים שבאמת משתמשים בזה.

שני בני דודים שלי (אחים) התלהבו והחליטו לרכוש לעצמם PPC, אחרי חודש התבאסו לגמרי והחזירו את המכשיר לסלקום תמורת מכשירים סימביאנים. הם פשוט קלטו שהשימושים שלהם לא מחייבים PPC, אלה סתם מכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים