עבור לתוכן

ממברנה קרועה של רמקול - האם ניתן לתקן

Featured Replies

פורסם

ממברנה קרועה של רמקול - האם ניתן לתקן אותה או שחייבים להחליף את כל היחידה? מדובר על יחידת הבאס, ורמקול אחר שבו חישוק הגומי שמסביב לממברנה והוא שאחראי על התנועה שלה בזמן הויברציות גם נקרע, האם ניתן לתקן את זה או שיש איזה דבק שיכול לעזור לסדר את הבעיה?

פורסם

אפשר לתקן על ידי החלפה

פורסם

תלוי גם מה בדיוק הבעיה. תנסה לדבר עם רפי-האוזמן או עם אומגה-אודיו. לדעתי יסדרו לך את זה בלי הרבה מדיי בעיות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי אליהם בעקבות דיון אחר בפורום הזה אבל הם לא מוכנים למסור עלויות בטלפון מה גם ששעות העבודה שלהם לא נוחות לי בכלל והם גם לא עובדים בימי ו'.

יש למישהו הערכה לפחות כמה עולה להחליף את החישוק גומי שמקיף את הממברנה (נראה לי שקוראים לזה סוראונד)?

פורסם

בתרד של שיפוץ רמקולים של JBL כאן בפורום נאמר מחיר של בערך 440 שח' אבל רק אתה תוכל לראות אם זה פחות או יותר אותה בעיה כמו שלך - על כול מקרה פוסט יפה עם תמונות .(כמובן קח מה שכתבתי כאן בהסתיגות ) ואני לא חושב שיש לך מקומות אחרים שמומלצים כאן בפורום מלבד מה שאנטולי רשם - בהצלחה.

פורסם

היי,

אפשר אולי לדעת על איזה סוג רמקול מדובר ? איזו חברה ודגם ?

פורסם
  • מחבר

זה רמקול לא מהמשובחים בסה"כ זה רמקול של מערכת מיני של סוני מלפני 10 שנים אך הוא די איכותי (יחסית) בצליל שלו, הרמקול הגיע עם מערכת מדגם GR8 שהיתה די יוקרתית בזמנו. את הדגם המדויק של הרמקול אני לא זוכר צריך לבדוק.

פורסם

הי,

הכל ניתן לתיקון השאלה רק העלויות,

בכל מקרה אני אישית מנסיון ממליץ לך לקפוץ לרפי האוזמן בז'בוטינקי ב ר"ג לקבל הערכה.

עם אני יכולתי לעשות את זה עם INFINTY KAPPA 8 X2 אז אני מניח שאתה יכול גם עם הרמקולים שלך

תקפוץ אולי על הבוקר בכל מקרה הוא בדרכ גמיש ודבר איתו אולי תקבעו שעה שנוח לך אפילו שרשמית סגור,

לי הוא הסכים לעשות את זה, תנסה מה יש לך להפסיד?

הוא גם יגיד לך את ההפרשים בין שימוש בחלקים מקוריים לבין שיפוץ שלו, למרות שאני לא בטוח שלגבי הרמקולים שלך

זה ישנה כל כך.

לי שזרו את הממברנה באחד המודולים ללא החלפת החישוק אולי גם אצלך אפשר...

בהצלחה.

the Z-Guy

פורסם

יש עוד מקומות בארץ שעושים את זה, אבל אם אתה רוצה עבודה טובה לדעתי רק רפי האוזמן או אומגה אודיו. נקלתי בשיפוצים של מספר מקומות אחרים, בוא רק נגיד שהיה הרבה מקום לשיפור.

Anatoli.

פורסם

בארץ זה בארץ. אותו זבל בכל מקום. עניין של מזל.

תיקנו לי רמקולים גם אצל האוזמן וגם אצל אומגה. שניהם לא בדיוק שיא הדיוק, המקצוענות והעקביות. חרטטה ברטטה.

כמו הרבה תחומים אחרים, כך גם תחום האודיו בארץ ישאר בדיחה עלובה ואלף קילומטר מאחור בהשוואה למקומות אחרים.

פורסם

זה שלך היה ניסיון רע עם שניהם לא אומר שהם לא יודעים את העבודה. הם עושים אותה כבר כמה עשורים, ונחשבים מאוד מקצועיים על ידי אנשים שמתעסים בתחום כבר שנים רבות. חוץ מזה, בשביל תיקון ממברנה פשוטה, תהייה בטוח שהם יודעים לעשות את זה.

Anatoli.

פורסם

נכון, אני באמת לא מסתמך רק על הניסיון שלי, שבמקרה יכל להיות לא טוב, כמו שהוא יכל להיות טוב.

אני יותר מסתמך על מה שראיתי במקום, על שיטות העבודה שהייתי עד להן, ועל האנשים שדיברתי איתם והתרשמתי מהם.

אתה צודק, יש להם ניסיון, וכן, אני יודע שהם נחשבים טובים יחסית למקומות אחרים, והם סבירים בסך הכל, אבל גם להם יש חסרונות ולא מעט.

בחו"ל לא בטוח שהם היו שורדים יותר מחצי דקה.

פורסם

בינינו, שנינו יודעים שאתה מגזים בטירוף. עסקים כאלה היו שורדים בחו"ל כמה עשורים טובים בדיוק כמו בארץ. פשוט כי הם נותנים שירות טוב, עושים עבודה טובה, ויש להם רכיבים נדירים שלא תמצא.

זה שלך היה ניסיון רע פעם או פעמיים לא אומר שהם לא יודעים לעשות את העבודה. התיקונים שלהם הם ברמה גבוהה מאוד, ותהייה בטוח שלא חסרים בחו"ל עסקים רבים שלא מתקרבים לרמת העבודה הזו.

Anatoli.

פורסם

חחח, שנינו יודעים שאני לא מגזים. להפך, עוד התבטאתי בצורה מאוד רכה. למעשה אני טוען שלא רק שהעסקים האלה לא היו שורדים חצי שניה אחת בחו"ל, אלא שאפילו לא היו מעיזים לחשוב על לעבוד ברמה שהם עובדים בה בארץ.

גם אין לי בעיה להתחיל לפרט, אבל זה מיותר.

עזוב, אתה יודע טוב מאוד היכן עומדים סטנדרטים של הארץ יחסית לסטנדרטים של חו"ל בעסקי האודיו.

אני לא טוען שהאוזמן או הבעלים של אומגה לא מבינים ולא אנשי מקצוע ראויים, אני טוען שהם מרשים לעצמם לזלזל ולעבוד ברמה הרבה פחות גבוהה ממה שהם עצמם מסוגלים לה. ובעצם יש להם סיבה טובה, למה שיעשו את זה, אם גם ככה כולם בולעים את זה ועוד אומרים תודה?

בחו"ל זה היה בדיוק להפך - היו קורעים להם את התחת והם היו עובדים במקסימום שלהם, ועוד אומרים תודה ללקוחות.

ושוב אני מדגיש, אני לחלוטין לא מדבר על הניסיון עם התיקונים הפרטיים שלי, אלא על מה שראיתי מבחינת שיטות העבודה שלהם. בוא לא נסיט את זה לשם.

פורסם

שמע, אני לא ידוע כמה רמקולים ראית שתוקנו. אני נתקלתי בעשרות זוגות. חלקם נדירים ומיוחדים מאוד ודורשים יכולות מאוד מיוחדות בשביל לשפץ אותם. ואני חייב לציין, ללא כל יוצא מן הכלל, כל הדברים שתוקנו בשני המקומות האילו נראו פשוט מדהים. ממש כמו חדש.

כן יצא לי לראות לא פעם את תהליך העבודה שלהם, על אלמנט שונים ומשונים של חברות רבות. כאשר מדובר על אלמנטים פשוטים שכל מה שצריך זה שהם יעבדו, הם לא משקיעים יותר מדיי, כיוון שאין צורך, אבל גם המחיר נמוך בהתאם. בעבודות שדורשות יכולות מיוחדות כיוון שמדובר ברכיבים נדירים ואיכותיים מאוד שהאוריגינליות והזהות למקור חשובה, הם עושים עבודה משכמם ומעלה. הכל תלוי בדרישות של הלקוח.

עד היום לא נתקלתי באף אדם שלקח רמקולים לתיקון לאחד משני המקומות האילו והיה מאוכזב (המקרה האישי שלך שנינו מכירים, והוא לא לגמרי מתאים להגדרה של תיקון רמקולים).

בקיצור, אני בטוח שאנחנו יכולים לטחון את זה ימים. אז אני רק אגיד דבר אחד. לכל עסק יש לקוחות מרוצים ולא מרוצים. אין יוצא מן הכלל. האיכות של העסק נקבעת לפי יחס בין המרוצים ללא מרוצים. לשני העסקים האילו יש יחס גבוה בצורה קיצונית לכיוון הטוב. בסופו של יום, זה המדד.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים