עבור לתוכן

משרד החינוך: בגרויות חורף אולי יבטלו לצמיתות (לא רק בגלל השביתה)

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3470708,00.html

החלטה מפגרת נוספת מבית משרד החינוך. אוקי, הבנתי שאין לבתי הספר זמן להכין תלמידים לבגרויות (לא שצריך הרבה הכנה במקצועות הומנים), אבל מה עם אותם נבחני משנה ותלמידים אקסטרנים שחייבים לעשות לשפר/להשלים בגרויות כדי להירשם בזמן לאוניברסיטה? אנחנו מדברים על עשרות אלפי נבחני משנה (ואני אחד מהם) שעומדים להידפק. אנחנו מדברים על עשרות אלפי נבחני משנה שיאלצו להתחיל ללמוד ב-2009 במקום 2008 בגלל ביטול מועד החורף.

פורסם

נו מה,אני עושה 5יחידות מתמטיקה בחורף ...

אין מצב הם מבטלים לנו את זה

פורסם

גם אני תכננתי לעשות מועד חורף באנגלית במקום שנה הבאה או בקיץ כי אני בכל זאת לא לומד שום דבר חדש בבצפר..

איזה מדינה מפגרת... חוץ מחוקים מטומטמים לא ראיתי את הממשלה הזאת מוציאה משהו טוב.

פורסם

זה נורא, זה פשוט יהרוס את כל הלו"ז של הארגון\לימוד\בגרויות של הקיץ :screwy:

הביטול יהיה החל מהשנה הנוכחית? כלומר חורף 08 יבוטל וכך כל השאר? או חורף 09?

פורסם
  • מחבר

אין סיכוי שיבטלו בגרויות חורף השנה כי אלפי נבחני משנה כבר נרשמו לבגרויות. אבל משנה הבאה ככל הנראה כבר לא יהיה מועד חורף. מזל שאני לא תלמיד תיכון כי בגלל ביטול מועד חורף יהיה הרבה יותר עומס במועד קיץ.

פורסם

בדיוק נרשמתי לשפר את F :P

פורסם

אין סיכוי שיבטלו בגרויות חורף השנה כי אלפי נבחני משנה כבר נרשמו לבגרויות. אבל משנה הבאה ככל הנראה כבר לא יהיה מועד חורף. מזל שאני לא תלמיד תיכון כי בגלל ביטול מועד חורף יהיה הרבה יותר עומס במועד קיץ.

בדיוק, יש לי מספיק בחינות ולחץ בסוף השנה, וגם את מסיבת הסיום המפגרת הזו :kopfpatsch:

בקשר לבגרויות חורף, אני דווקא שהם כן יכולים לבטל, בכל זאת, ממילא הם עושים מה שבא להם, מקסימום הנרשמים יקבלו החזר כספי\זיכוי אם יש צורך.

אני מאוד מקווה שלא יבטלו את בגרויות החורף של 08.

פורסם
  • מחבר

מהלך קיצוני מידי, לדעתי. מקסימום לא יגישו את התיכוניסטים לבגרויות כי לא היה זמן ללמד ולעשות מבחנים.

פורסם

לפי מה שהבנתי מכמה אנשים שעובדים במשרד החינוך, רוצים לבטל גם את חורף 08'

לעזאזל איתם |: אני צריך לשפר רק היסטוריה בלאט!!

פורסם

הסיכוי שהשנה יבטלו מאוד נמוך - כולם כבר רשומים (ההרשמה נסגרה היום בצהריים), שילמו וארגנו את הכל. מה שאולי יבטלו זה כיתות שלמות שניגשות בחורף כחלק מתוכנית הלימודים (למשל כאלה שעושות אנגלית 4 יחידות ומסיימות בחורף ומי שרוצה משלים ל-5 בקיץ) וגם זה לא בטוח.

פורסם

מהלך קיצוני מידי, לדעתי. מקסימום לא יגישו את התיכוניסטים לבגרויות כי לא היה זמן ללמד ולעשות מבחנים.

זה לא נורמלי, אנחנו דווקא לומדים לקראת 006 לחורף, מי שלימדה אותנו זו חיילת כלשהי מחיל החינוך [הטבות לפריפריה וכו'.. :-X ]

אוף הם חייבים לאפשר לנו להיבחן, זה ממש לא בסדר :pissed: :pissed:

פורסם

woohoo, בגרויות החורף יתקיימו כרגיל :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים