פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3470708,00.html החלטה מפגרת נוספת מבית משרד החינוך. אוקי, הבנתי שאין לבתי הספר זמן להכין תלמידים לבגרויות (לא שצריך הרבה הכנה במקצועות הומנים), אבל מה עם אותם נבחני משנה ותלמידים אקסטרנים שחייבים לעשות לשפר/להשלים בגרויות כדי להירשם בזמן לאוניברסיטה? אנחנו מדברים על עשרות אלפי נבחני משנה (ואני אחד מהם) שעומדים להידפק. אנחנו מדברים על עשרות אלפי נבחני משנה שיאלצו להתחיל ללמוד ב-2009 במקום 2008 בגלל ביטול מועד החורף.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים גם אני תכננתי לעשות מועד חורף באנגלית במקום שנה הבאה או בקיץ כי אני בכל זאת לא לומד שום דבר חדש בבצפר..איזה מדינה מפגרת... חוץ מחוקים מטומטמים לא ראיתי את הממשלה הזאת מוציאה משהו טוב.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים זה נורא, זה פשוט יהרוס את כל הלו"ז של הארגון\לימוד\בגרויות של הקיץ הביטול יהיה החל מהשנה הנוכחית? כלומר חורף 08 יבוטל וכך כל השאר? או חורף 09?
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר אין סיכוי שיבטלו בגרויות חורף השנה כי אלפי נבחני משנה כבר נרשמו לבגרויות. אבל משנה הבאה ככל הנראה כבר לא יהיה מועד חורף. מזל שאני לא תלמיד תיכון כי בגלל ביטול מועד חורף יהיה הרבה יותר עומס במועד קיץ.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים אין סיכוי שיבטלו בגרויות חורף השנה כי אלפי נבחני משנה כבר נרשמו לבגרויות. אבל משנה הבאה ככל הנראה כבר לא יהיה מועד חורף. מזל שאני לא תלמיד תיכון כי בגלל ביטול מועד חורף יהיה הרבה יותר עומס במועד קיץ. בדיוק, יש לי מספיק בחינות ולחץ בסוף השנה, וגם את מסיבת הסיום המפגרת הזו בקשר לבגרויות חורף, אני דווקא שהם כן יכולים לבטל, בכל זאת, ממילא הם עושים מה שבא להם, מקסימום הנרשמים יקבלו החזר כספי\זיכוי אם יש צורך. אני מאוד מקווה שלא יבטלו את בגרויות החורף של 08.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים מחבר מהלך קיצוני מידי, לדעתי. מקסימום לא יגישו את התיכוניסטים לבגרויות כי לא היה זמן ללמד ולעשות מבחנים.
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים לפי מה שהבנתי מכמה אנשים שעובדים במשרד החינוך, רוצים לבטל גם את חורף 08'לעזאזל איתם |: אני צריך לשפר רק היסטוריה בלאט!!
פורסם 2007 בנובמבר 1518 שנים הסיכוי שהשנה יבטלו מאוד נמוך - כולם כבר רשומים (ההרשמה נסגרה היום בצהריים), שילמו וארגנו את הכל. מה שאולי יבטלו זה כיתות שלמות שניגשות בחורף כחלק מתוכנית הלימודים (למשל כאלה שעושות אנגלית 4 יחידות ומסיימות בחורף ומי שרוצה משלים ל-5 בקיץ) וגם זה לא בטוח.
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים מהלך קיצוני מידי, לדעתי. מקסימום לא יגישו את התיכוניסטים לבגרויות כי לא היה זמן ללמד ולעשות מבחנים. זה לא נורמלי, אנחנו דווקא לומדים לקראת 006 לחורף, מי שלימדה אותנו זו חיילת כלשהי מחיל החינוך [הטבות לפריפריה וכו'.. :-X ] אוף הם חייבים לאפשר לנו להיבחן, זה ממש לא בסדר :pissed:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.