עבור לתוכן

015 אינטרנט זהב - אהבה (אכזבה) כואבת...

Featured Replies

פורסם

אנשים זה לא קורה רק בחברות האינטרנט אלה גם בכבלים בלווין ובסוללארי פשוט מטורף להתנתק מיס ובסוף הם גם עושים לך טובה להם לקוחים את הממירים

תגיד תודה שזה לא כמו בבזק, שם הם דורשים שאתה תחזיר את המודם בעצמך לבזק-סטור (ועד אז ממשיכים לחייב אותך).
פורסם

אני התנתקתי מ015 חודש שעבר והחוויה שלי הייתה שונה לגמרי.

התקשרתי, ביקשתי לנתק, שאלה למה אמרתי ככה, ניסו להציע לי מבצעי שימור אמרתי שאני לא רוצה וזהו הייתי מנותק.

פורסם

קרה לי אותו דבר וגרוע מכך, הייתי לקוח של נטוויזין ולקח לי שבועיים עד שניתקו אותי

בהתחלה גם לי אמרו שנחזור אליך ובלה ובלה

עד שהייתי מתקשר אליהם כל שעה ,בלילה,בבוקר,בערב אבל אני לא מתחרט טיפה על כל העצבים שהשקעתי.

בזק אינטרנט מרגש ברמות בינלאומיות.

פורסם
בזק אינטרנט מרגש ברמות בינלאומיות.

צודק !

בזק בינלאומי תעשה ליי מודםםם (:

ביקשתי להתנתק ולקח להם 20 דקות לנתק אותי כי הציעו לי הנחות כדי שאני אשאר מנוי אצלם (ברק 013) ואמרתי להם לא רוצה שום הצעה רק ניתוק ועכשיו !

פורסם

כמו שחשבתי, הסיפור חוזר על עצמו עם הוט! כבר מיום חמישי מחכה שיתקשרו אליי כדי לנתק, אז התקשרתי לבדוק, הנציגה אומרת לי שכבר התקשרו אליי ולא עניתי :kopfpatsch:, ומצפה שאחכה עוד יומיים שיחזרו אליי כשהיא תשלח שוב את הבקשה :pissed:

ומן הסתם שאף אחד לא התקשר אליי כמו שהיא טוענת, במיוחד כשפלאפון יש תיעוד לשיחות נכנסות ואין כלום מהיום!

פורסם

כמו שחשבתי, הסיפור חוזר על עצמו עם הוט! כבר מיום חמישי מחכה שיתקשרו אליי כדי לנתק, אז התקשרתי לבדוק, הנציגה אומרת לי שכבר התקשרו אליי ולא עניתי :kopfpatsch:, ומצפה שאחכה עוד יומיים שיחזרו אליי כשהיא תשלח שוב את הבקשה :pissed:

ומן הסתם שאף אחד לא התקשר אליי כמו שהיא טוענת, במיוחד כשפלאפון יש תיעוד לשיחות נכנסות ואין כלום מהיום!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3297668,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417191,00.html

פורסם

גם לי קרה ל(012) שבקשתי מהם לנתק והתקשרתי אלהם ואמרו "אנו נחזור אליכם בלהלבלה" והיקשרתי שוב ואמרתי שאני רוצה לנתק כעת והם הציעו הנחות ומבצעים ואני התחלתי להיתעצבן ואמרתי לאא תודה ומבקש ממהם לנתק כעת ושוב הם אומרים הנחה על 4 מגה במבצע!! וואמרתי לא תודה וביי ונתקתי וסוף סוף הם ניתקו ועברתי ל014 בזק בניאולמי הכי טוב :)

ממליץ לכם לעבור לבזק בניאולמי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סבלנות משתלמת לפעמים...

היא התקשרה אליי בשעה 19:20 ואכן ניתקה אותי סוףסוף... לצערי דווקא את השיחה הזאת לא יכולתי להקליט, בגלל שלא היתי ליד המחשב...

אני מקווה שהיא תעמוד במילה שלה, אמרה שעד יום חמישי הכל יהיה מנותק. :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים