עבור לתוכן

015 אינטרנט זהב - אהבה (אכזבה) כואבת...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם בפורום :)

אני מנוי של אינטרנט זהב כבר 3 שנים, והיו לי כמה ניסיונות קשים עם ספקיות אינטרנט אחרות, אך דבר כזה אף פעם לא קרה לי...

שלום רב,

שמי X , אני מנוי בחבילה של 1.5\256 ללא התחיבות במחיר של 49 ש"ח לחודש.

לאחר שבועיים של גלישה איטית, ביקשתי בתאריך 6.11.07 להתנתק מהשירות באמצעות דואר אלקטרוני, מבלי שקיבלתי תשובה כלשהי חזרה.

התקשרתי לשירות לקוחות, בו ענתה לי Y, בבקשה להתנתק.

העבירו אותי לנציגת שימור לקוחות, YY, אשר ניסתה להציע לי הצעה אטרקטיבית כדי שאני אשאר כלקוח החברה.

לא השתכנעתי מהצעתה והדגשתי שישנה איטיות בגלישה, במיוחד לאתרים בחו"ל.

מבדיקות שהתבצעו על ידיי, המהירות מגיע ל, כ 20% מהמהירות אשר אני משלם עבורה, 1500 Kbps.

לאחר מכן יצר איתי קשר טכנאי בכיר, YYY, שניסה לפתור את הבעיה, אך סיכם את דבריו בכך שאין שום דבר שאפשר לעשות בנידון, והאתרים שבהם אני משתמש (YOUTUBE, MICROSOFT XBOX, MAXCONSOLE וכו') לא יוכלו לעבוד במלוא מהירותם, כי "ככה זה בחברה".

לאחר מילים אלו שלחתי מכתב חדש, בתאריך 8.11.07, בו אני מצהיר שוב כי אני רוצה להתנתק מיידית.

אף אחד לא חזר ודיבר איתי, שלא לדבר ניתק אותי מהשירות, לכן נאלצתי להתקשר בתאריך 11.11.07 לשירות לקוחות, בו דיברתי עם YYYY, שהצהירה מפורשות, כי תהליך ההתנתקות אורך מספר דקות ואין לה מושג למה מטרטרים אותי.

לאחר שביקשתי להתנתק, אמרה כי אני צריך לדבר עם YY, "לפי נהלי החברה".

יצוין גם כי היא סירבה להעביר אותי לבכירים, בהבטחה ש"מחר YY תתקשר אלייך תיתן לך מספר אסמכתא ותהיה מנותק".

אף אחד לא התקשר לכן נאלצתי להתקשר שוב ב5 בערב, לשירות לקוחות, בו ענה לי בחור שלקח את מספר הטלפון שלי והבטיח שYY תחזור אליי עד 8 בערב. מה שלא קרה.

עקב הנחישות הבלתי נדלת שלכם להשאיר אותי בחברה שלכם אחרי 4 פעמים שביקשתי להתנתק,

(פעמיים באמצעות האימייל, ופעמיים באמצעות הטלפון)

אני יאלץ לנקוט באמצעים משפטיים, בין היתר על הפרת חוזה בין ספק השירות לבין הלקוח, הפרת תנאי רישיון משרד התקשורת ועוגמת נפש שנגרמה לי כתוצאה מהתהליך כולו.

השיחות עם נציגי השירות מוקלטות ומאוחסנות יחד עם הבדיקות הרלוונטיות.

הסיפור יערך וישלח במלואו לרשות ההגנה על הצרכן, לשכת משרד התעשיה, המסחר והתעסוקה ויפורסם בפורומים המובילים לענייני תקשורת ומחשבים בארץ.

אני מקווה שעכשיו אתם שמחים,

X.

סה"כ ביקשתי להתנתק...

אני לא מאחל לאף אחד לעבור את הסיוט הזה... תגיבו מה דעתכם...

נ.ב - איזה ספקית עדיף לבחור עכשיו? ואם אתם מנוים שלה, אז כמה אתם משלמים ספק \ תשתית?

פורסם

לאור הפרסומים בשבועות האחרונים בפורומים באתר זה לגבי חברות האינטרנט\תקשורת בארץ והשרות הזוואתי, ולאור הדברים שפירסמתה כולל הקלטות של השיחות והחומרים שאספת (אם אלה אכן הכונים) הייתי מאוד שמח אם באמת הייתה מוגשת איזה שהיא תביעה יצוגית, בעוד כמה שבועות אני גם אנסה להתנתק מספקית האינטרנט שלי, ו אני די בטוח ש 012 לא יתנו לי להתנתק בקלות ולכן אני מתכוון להקליט את השיחות ולשלוח מיילים לחברה ואולי ביחד וכל אחד שמתכוון להתנתק יעשה את הפעולות האלה אולי נוכל לשנות משהו לגבי החברות האלה ולהראות פעם אחת בארץ שהצרכן הישראלי לא עיוור ויעבור בשתיקה ליחס ושרות מהגרועים ששמעתי עלייהם אי פעם!!!

פורסם

הספקית העדיפה כרגע היא 014, בזק בינלאומי.

בקשר לתשלום, יש עכשיו בפורום תראד שמקבץ את זה.

פורסם
  • מחבר

ייצוגית יהיה קשה לנצח, צריך לסדר הרבה אנשים וכולם צריכים לסבול מאותה בעיה... שלא נדבר על זה שזה עולה הון קטן לתבוע ייצוגית.

בינתיים אני הולך על תביעה קטנה יותר, נמאס לי שהנציגים שלהם מפקפקים באינטלגנציה שלי, כאילו אני איזה טיפש שלא מבין שזורקים אותי מצד לצד עם הטלפונים האלה.

עריכה: אם נפיץ את הידיעה אז יותר אנשים ידרשו את מה שמגיע להם... בעל המאה הוא בעל הדעה כמו שאומרים, אם לא מוצא חן בעיני אני לא צריך להתחנן להתנתק.

פורסם

תומך בך ב100%

באמת חבל שזה המצב בארץ

פורסם

כשאני התנתקתי מברק אמרתי להם שאני יורד מהארץ בשביל שלא ישגעו אותי :P

רק שהם נורא התעקשו גם לנתק אותי מבזק חח

פורסם

הסיפור חוזר על עצמו עם החברה הזאת :-\.

לפני פחות מחודש התחברתי איתם בלי התחייבות, כשהבהרתי לנציג הראשון שזה חיבור זמני שאני אבדוק אם הכל תקין איתם מבחינה טכנית. יצא שהכל היה זוועה (פינגים גבוהים, ביוטיוב וכו' עולים הסרטונים לאט...) אז התקשרתי אחרי שבוע להתנתק. ענה לי מרכזן, אמר יש עומס ויחזרו אלי, ולא חזרו. התקשרתי יום אחרי, שוב ענה מרכזן, התחיל לזיין בשכל וטען שלי אמרו תוך 72 שעות ולא תוך 24 שעות! אחרי קצת צעקות, סתם את הפה, אמרתי שאני אחכה 72 שעות וניתקתי שיחה. אפשר לנחש, שלא חזרו אליי גם אחרי שעבר הזמן. התקשרתי שוב, ענה לי מרכזן, אמר יש עומס יחזרו אלי! לא רצה להקשיב ששבוע אני מחכה, אמרתי שלא אכפת לי מהעומס ואני אחכה, אז הוא מחזיר אותי לתור ואחרי 10 דקות הוא שוב עונה! הגענו למצב של קללות, ניתק לי טלפון בפרצוף.

התקשרתי שוב, ביקשתי ישר מנהל (מה שהייתי צריך לעשות מלכתחילה, אבל כשפועלים על עצבים לא מתפקדים טוב :P), מרכזנית ישר העבירה אותי לנציג שימור, ניתק לי את המנוי והביא לי את התירוץ הכי דפוק בעולם לטירטור שעברתי: אף נציג לא אוהב להתעסק עם מישהו שמתחבר בצורה זמנית, בגלל זה עברת טירטור :bash: :bash: :bash:. פה כבר לא היה לי כוח לצעוק אפילו, פשוט ניתקתי שיחה.

זה לא הספק הראשון שאני מתנתק ממנו, אבל זה הספק הראשון שמטרטר אותי בצורה כזאת. בעצם, יש את חברים שלהם הוט, שאני מחכה כבר מיום חמישי שירימו אליי טלפון מהשימור כדי לנתק, ועוד לא עשו את זה. ניתן להם עד מחר, אבל יש לי הרגשה שאני הולך לעבור איתם תהליך דומה::)

פורסם

אני מחוייב ל015 פשוט גועל נפש של אינטרנט אם זה במהירות הורדה, גלישה באינטרנט, פינגים גבוהים וכו'

עשיתי הכל בשביל להתנתק מהם (כנראה זה לא הכל) מי רוב העצבים שהם עשו לי התחלתי לקלל תנציגים צעקות ואיומים לבנתיים זה עזר בזה שהם רק עשו לי הנחות שזה לא מה שמעניין אותי עם אינטרנט כזה מעפן צריך ללכת לאלהם להפוך להם את כל המקום שילמדו לקח בקרוב אני אמור לקנות מחשב חדש ככה שאחרי זה אני היה יותר עסוק בלהיות איתם כל היום בטלפונים עד שאני יצליח להשתחרר מהם ואז לא היה להם תירוצים שהמחשב לא טוב והראוטר לא טוב ובלה בלה בלה דיברתי עם כל העולם מנהלים ראשים, נציגים שלא מבינים מהחיים שלהם שלא נדבר על הנציגות שהם ביכלל שכל של ציפור העבירו אותי 20 פעם משירות לתמיכה וככה כל היום תירתרו אותי אמרו נחזור אלייך מחר עד שעלה לי הפיוז אמרתי אתם תחזרו היום לא מחר בצעקות ובקללות (למרבה הצער רק ככה הם מבינים).

טוב חפרתי מספיק מציע לכל אחד ואחד פה לחשוב פעמיים לפני שהוא עובר ל015 כי הם חרא של ספקית והשירות שלהם ביכלל זה כמו לדבר עם קיר במיקרה הזה יותר גרוע.

פורסם

שמעתי שאם רוצים להתנתק מבזק (למרות שהיא הספקית הכי טובה)אז הם לא עושים בעיות בכלל,

כולם חוץ מבזק עושים בעיות בלהתנתק מהם

או שיש מישהו גם מבזק?

פורסם

אין חברה שאין עליה סיפורים כאלה, כנ"ל לגביי הבזק. ההבדל הוא, שאלה מקרים בודדים, לעומת חברה כמו אינטרנט זהב שזאת פשוט שיטת העבודה אצלה.

פורסם

למי שאין לו התחייבות (ושעשה בירור מדוייק לגבי זה, כי ישנן חברות שמחייבות אותך בלי להזכיר לך את זה): הכי פשוט להתנתק זה לשלוח מכתב חתום (לא דוא''ל אלא מכתב מנייר) , אם הם מקבלים דואר רשום - אז עדיף, ובמכתב אך ורק שורה אחת : אני מבקש להתנתק באופן מיידי. ואז על פי חוק הם חייבים לנתק אותך תוך 48 שעות. אם תתקיים כביכול שיחת טלפון לבדוק האם זה אתה או לא : להזדהות, ואחרי הליך הזיהוי לחזור על תוכן המכתב ולנתק מייד.

פורסם

אני באותו סרט בדיוק באינטרנט זהב

הגעתי לקטע שטכנאי אומר לי שאין ברירה אלה לנתק אותי למה הם לא יכולים לספק לי את המהירות הנדרשת

ומשם אני לא מצליח להגיע לבן אדם שמנתק אותי

לא חוזרים אליי וקשר לקוחות תמיד עמוסים אין דרך לדבר עם אף אחד

שונא אותם !!!

פורסם
  • מחבר

מעניין כמה זמן אני אחכה עד שהיא באמת תחזור אליי, אם בכלל...

פורסם

מעניין כמה זמן אני אחכה עד שהיא באמת תחזור אליי, אם בכלל...

אם תחכה, באמת בחיים לא יחזרו אליך.

זו לא הגישה הנכונה.

אומרים לך "יחזרו אליך תוך 24 שעות"? חכה שעתיים ותתקשר שוב בעצמך.

לטרטר ולטרטר.

כשלא הייתי בהתחייבות, התנתקתי תוך יומיים. ביום הראשון התקשרתי רק פעם אחת (כאילו נתתי להם הזדמנות לעמוד במילה שלהם), ביום השני התקשרתי, ציינתי בפני הנציגה שלא חזרו אליי, וכשהיא התחילה שוב לשיר את האותו השיר של "יחזרו אליך מקסימום עד מחר בערב כי המוקד מאוד עמוס", אמרתי "בסדר", ומאותו רגע המשכתי להתקשר כל שעה-שעתיים עד שהגעתי למישהו שטיפל בזה במקום.

אם אתה בהתחייבות ורוצה להתנתק בלי קנס, זה סיפור הרבה יותר מורכב.

פורסם

אנשים זה לא קורה רק בחברות האינטרנט אלה גם בכבלים בלווין ובסוללארי פשוט מטורף להתנתק מיס ובסוף הם גם עושים לך טובה להם לקוחים את הממירים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים