פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים איך בדיוק אני מתקין את המודם בסלאק ווארצריך את עזרתכםועל הדרךלמה לעזאזל סלאק לא יציב בגרושהסרטים איטיים בוהוא לא זזמה יכולה ליהיות הבעיהאגב גירסה 12מדובר ב adsl מודם 270pr
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים 1. תערוך את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית אחרת הדיון ינעל.2. תערוך את ההודעה כך שתכיל פרטים חשובים כמו: כבלים או ADSL? איזה ספק? מודם רשת או USB? אם זה רשת, איזה כרטיס רשת יש לך?3. בקשר לבעיה השניה: מה זה "לא יציב בגרוש"? תוכנות קורסות? מה השגיאה? תוכנות ספציפיות קורסות? קורסות בזמן פעולה ספציפית?4. בקשר לבעיה השלישית: מה המפרט של המחשב? באיזה פורמט הסרט שאותו אתה מנסה לנגן? באיזה נגן?5. למה לעזאזל, בתור מתחיל בעולם הלינוקס, בחרת בסלאק?
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים מחבר ערכתי הכול מצטער על החוסר ידיעהדבר שני מי אמר שאני מתחילתמיד היתה לי רשת ולא הייתי צריך בכלל להתקין את האינטרנטורוב הידע שלי הוא בכלל בדביאןומדובר ב adsl מודם 270pr אין לי דרך להפוך אותו לראוטר כרגעאני מחובר דרך בזקניסיתי לעשות pppoesetupזה נכנס לאשף ומראה 100 אחוז עם מסך כחול ריקואפשרות ללחוץ על exitאני לוחץ על זה וזה מבקש מספר טלפון לחייג אליו(למרות שלחצתי exit) אני רושםוזה רושם לא רשמת מספר ויוצא לקונסולמה עושים
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים לא כתבת אם זה usb או רשת.הרצת את האשף כרוט?אני מניח שכרטיס הרשת מזוהה ועובד קשורה?
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים מחבר רשתהכרטיס רשת מותקן ומזוהההרצתי כרוטהוא משום מה רושם שאין מקום בדיסקואט דה פאקיש ועוד איךאני מוריד את הסלאק ברגע שתיהיה לי הזדמנותאני צריך לפרמט ודחוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.