עבור לתוכן

מתלבט בין Viewsonic VX2255wm לבין Philips 200w6cs. תקציב 1500.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22 שיחליף את ה-CRT 17 שלי.

השימושים הם סרטים ועבודה משרדית.

בימים האחרונים אני עוקב אחרי כמות הפוסטים בנוגע לפיליפס המדובר ובמקביל בדקתי גם בפורום ב-anadatech:

http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=2049206&enterthread=y

ה-Viewsonic מופיע בהמלצות (בעקרון מופיע דגם VX2255wmb אבל הוא כמעט זהה מלבד מצלמה ומיקרופון מובנים וחסר רמקולים מובנים).

מקום 10 ב-office work, מקום 12 ב-multimedia (גם מקום 7 ב-hardcore gaming אבל זה פחות משנה לי).

השאלה היא - האם עדיף לקנות את הפיליפס רק בגלל שהפאנל שלו הוא VA? ההבדל כל כך עצום ששווה לרדת 2 אינץ' בשבילו? (וזה הבדל די משמעותי בגדלים האלה).

עזרו לי... ???

פורסם

ת'שמע יקירי. הפיליפס הנ"ל לוקח את הויוו בגדול. שני אינץ "שיחסרו" לך...הפיליפס יפצה עליהם כמסך "לא TN" והתצוגה תחייה לך את העיניים כמו ינשוף בלילה שצד במדויקות מופלאה.

פורסם

טוב בתור אחד שיש לו את 2 המסכים הללו בבית אני יכול לומר לך בבירור קח את הפיליפס ללא התלבטות

ה VIEWSONIC אכן מסך לא רע ומאוד משתלם אבל איכות התצוגה שלו אינה מתקרבת לפיליפס, התמונה בפיליפס יותר נעימה, פחות מפוקסלת, צבעים הרבה יותר עמוקים ונעימים לעין, זוויות צפיה טובות בהפרש משמעותי והכי חשוב התמונה נראית אחידה כמסתכלים על המסך ממול ללא שינוי בהירות בפינות (כמו ב VIEWSONIC).

בקיצור אין פה ממש התלבטות, הפיליפס יעשה הכל טוב יותר (ולא פחות טוב משחקים), החיסרון היחיד עבורך יהיה פונטים מעט קטנים יותר אבל זה ממש לא מפריע.

בהצלחה.

פורסם

כפיר, משום שאמרת שיש לך את שניהם בבית:

האם תוכל לעשות טובה ולספק תמונות השוואה של שני המסכים? עדיף זה ליד זה על השולחן, מחוברים לאותו מחשב, מציגים אותה תמונה (בגלל שהרזולוציה של המסכים זהה, זה הכי קל שבעולם). תמונות השוואה מזוויות שונות תתקבלנה בברכה.

אני חושב שזה יהיה ממש טוב להקים מאגר של תמונות השוואה פה בפורום, ומסך TN לעומת לא TN צריך להיות מעניין שבעתיים.

פורסם

זה לא יהיה פשוט ידידי, תליתי את ה VS בחדר אחר על מתקן קבוע בקיר לפני מספר שבועות.

תן לי קצת זמן, אם יתאפשר נעשה ...

פורסם

באיזו חנות מצאת את הפיליפס ב 1500 ש"ח?

חיפשתי בזאפ ומצאתי רק ב 2700...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים