עבור לתוכן

כ.קול +מערכת סטריאו \ רסיבר + רמקולים יד שניה בתקציב 1200

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מערכת \ רסיביר + רמקולים יד שנייה + כרטיס קול בתקציב של כ1200 שקל.

הרעיון הוא לחבר את המחשב + האקסבוקס שלי למערכת הזו...

מיועד למוסיקה וסרטים [ כן אני יודע ש2.0 זה לא סראונד]

בעיקרון אני לא יודע מה עדיף מערכת סטריאו שלמה יד ראשונה חדישה או להתעקש ולמצוא משהו יד שניה :\

צריך המלצות\עצות\אולי קישורים למוצרים יד ראשונה\שניה.

תודה מראש.

פורסם

סביר להניח שבתקציב הזה לא תמצא משהו חדש שיהיה גם אכותי!

וגם ביד שניה יהיה קשה למצוא את כל הרכיבים שיכנסו בתקציב.

ניתן למצוא מגבר סביר ב500ש"ח, ורמקולים מדפיים סבירים ב700 ש"ח, אבל לכרטיס קול טוב כבר אין תקציב..

תנסה להגדיל את התקציב, או שתקנה את הרכיבים בנפרד, נניח קודם רמקולים ומגבר, וכשיהיה תקציב נוסף, להוסיף כרטיס קול סביר!

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

ומערכת סטריאו במחיר הזה לא תיתן תמורה טובה??

או מערכת רמקולים יעודית למחשב?

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול להכניס רמקולים מוגברים וכרטיס קול (" מערכת למחשב ") סבירים .

פורסם
  • מחבר

שמות ספציפים של דגמים?

פורסם

לוג'יטק X530, וכרטיס קול קריאיטיב XFI (לא זוכר איזה דגם)

פורסם
  • מחבר

לרמקולים הנ"ל יש אפשרות לחבר גם את המחשב וגם את האקסבוקס\נגן דיוידי ולהחליף ע"י לחיצת כפתור או משהו?

פורסם

לא נראה לי אבל יש מפצל אודיו אבל אני לא יודע אם הוא תומך באות דיגיטלי.

פורסם

מה שהבחור המליץ לך אלה רמקולים סראונד.

אם אתה מעדיף סטריאו אזבתקציב שלך יש את הכרטיס רבולושן 5.1 + הרמקולים בחתימה שלי.

פורסם
  • מחבר

ברצינות לא עדיף מערכת סטריאו עם ב1000 שקל ועוד כרטיס קול?

פורסם

האלה עם הצ'יינג'ר והרדיו? לא.

פורסם

דגמים מומלצים הן של חברות אשר מיצרות רמקולים - בטווח שלך לטעמי יש את האלטק ומיקרו לאב . עבור משומשים תצטרך לחפור קצת בלוחות יד שניה של חנויות מיקצועיות ( למרות שאני בספק שתמצה 0 תקציב נמוך ) כמו כן תנסה כאן ב TRADE ZONE .

מערכת סטריאו ? - נשמעת כמו קניה גרועה .

פורסם

המלצה שלי:

יכול לקחת לך קצת זמן למצוא ביד שנייה, אבל ייתן לך את התוצאה הכי טובה שתמצא למוזיקה: רסיבר יד שנייה - כ-500 ש"ח, ורמקולים מדפיים יד שנייה, של חברה טובה בלבד, בשאר התקציב. וכרטיס קול להישאר עם המובנה.

אופציה אחרת, גם יכולה להיות סבירה, למרות שהרבה פחות: פשוט לקנות מערכת סטריאו חדשה של Sharp/Pioneer וכו' ולחבר לכרטיס קול המובנה.

ומה שהציעו לך - אני ממש לא ממליץ לך על רמקולים ייעודיים למחשב אם זה למוזיקה, הם די צעצועים.

פורסם

קשה לי להאמין שיש מערכות שנותנות תמורה ראויה במחיר של 1000-1200 שח' - אבל שמע אולי תוכל לפתוח תארד על מערכות סטראו בתקציב הנ"ל , במחיר הזה רמקולים מוגברים למחשב יתנו איכות שמע יותר גבוהה שקל מול שקל - אבל זו רק דעתי , מלבד זה יש את עניין הסוביקטיבי ומה שאתה מרגיש זה מה שקובע לך .

( דרך אגב - לרמקולים איכותיים יש שוק טוב יותר מאשר למערכת זולה )

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים