פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים ביום חמישי אני טס לארה"ב חוזר ביום שני עם עותק ל PS3...שתי שאלות קטנות ברשותך לגבי המשחק.1. האם הוא ארוך ? מלבד העיר העצומה ו1000 דרכים להגיע למטרה, האם יש הרבה משימות , הרבה דברים לעשות בעיר מלבד להסתובב על הגגות ולהשתומם מהאקרובטיקה ומהוויזואליות ?2. האם הוא מאתגר מספיק, מבחינת אויבים או להגיע למטרה ? או שסך הכל הוא פשוט ויותר מכוון למשחקיות של עולם פתוח אבל המשימה עצמה לא קשה ?תומר
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים נשמע ענק.רק אני לא מבין למה אתה ומר שהסאונג רק "בסדר". לפי ביקורות שקראתי הסאונד יותר טוב ומהגראפיקה. כנראה אתה לא משחק בסראונד או עם איכות סאונד ממש לא טובה מהטלויזיה או משהו.מחכה לפברואר שיצא למחשב... :'( (בדיוק לקראת היומהולדת שלי חח)
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים מחבר צודק אני לא משחק בסראונד וכנראה שזה גורע מהאיכות של הסאונד במשחק אבל בכל מקרה הסאונד עשוי כמו שצריך, דיבוב טוב, אפקטים טובים, מוסיקה מתאימה, אני לא אודיופיל אז אני מרוצה.
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים משחק מעולה!!!אבל צריך קצת להתרגל אליו לפני שמתחילים להנות ממש, בהתחלה לא התלהבתי כל כך,
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים במקור היה דיבור על שלב בעתיד (ולכן לקחו את השחקנית של וורוניקה מארס) אבל כנראה שהעניין נדחה לפרק הבא במשחקדובי זובי-אני זוכר דווקא ציטוט שלך שזה סתם משחק משעמם שהדבר היחיד ש "HOT" בו זו המפיקה....
פורסם 2007 בדצמבר 718 שנים משחק ממש מעולהאיזה השקעה על בניית הערים וכל הדרכים, כל הגגות, עלילה יפה, המשחק לא מושלם אבל הוא ממש טוב
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים דובי זובי-אני זוכר דווקא ציטוט שלך שזה סתם משחק משעמם שהדבר היחיד ש "HOT" בו זו המפיקה....ו...?
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים אוו קרירין איזה מחשב סוס קנית לעצמך... תתחדש גבר ולא, עדיין לא יצא דמו... תצפה לו בינואר מכיוון שהמשחק יוצא בפברואר. חג שמח לכולם ;D
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים כן מה שמצחיק שיש לי תסוס הזה בבית אבל שיחקתי הבוקר מאריו מכות לגימקיוב לעזזל יש "אבנט" קשה שצריך אם נאס להשמיד 5 אויבים ורק אם פסילה אחת
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים חחח אני במקומך עם מחשב כזה הייתי רוצה קודם כל לעבור את GOW. אבל אולי זה רק אני :
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים באמת הזכרתה לי שאני צריך לנסות תדמו אין דמו לגירס , חרטטן , תפסתי אותך ,כולך חירטוטים!!!!!!! ד"א AC מדהים בהתחלה אבל הוא מתחיל לחזור על עצמו וזה נהיה משעמם
פורסם 2007 בדצמבר 818 שנים אין דמו לגירס , חרטטן , תפסתי אותך ,כולך חירטוטים!!!!!!!לא ידעתי שאין דמו לקריסיס אבל אתה מוזמן לבחון אותי על הדמו של COD4 וקריסיס בנתים פלקו כיסח אותי בפעם המיליון לעזזל הוא יודע לחזור לזירה מצוין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.