עבור לתוכן

Assassins Creed ל-360 - התרשמות ראשונית שלי

Featured Replies

פורסם

יצא לי לשחק משהו כמו חצי שעה, זה אומר לעבור את האימון הבסיסי שמסביר על השליטה(שלא אופיינית) פלוס משימה ראשונה.

גרפיקה - נראה פשוט מדהים, הכל כל כך חי ודינמי, טקסטורות חדות, אנימציות טובות מאוד, עולם גדול ומרחב פעולה גם כן.

סאונד- סטנדרטי, לא משהו יוצא דופן, דיבוב טוב לדמויות עד כה.

משחקיות - כאן אנחנו מגיעים לחלק שאמור להיות גולת הכותרת של המשחק והוא אכן כזה, אינספור דרכים לבצע כל משימה, אפשר לשחק פעם אחרי פעם וזה יהיה שונה, המון נתיבי בריחה ונתיבי גישה אל המטרות, הרבה מאוד דרכים לחיסול המטרות, מערכת קרבות טובה מאוד ברגע שלומדים אותה כמו שצריך, תחושה של משחק מלוטש מאוד.

זה בערך כל מה שאני יכול להגיד בינתיים מהתרשמות קצרה של חצי שעה, נראה מאוד מאוד מבטיח, בטח לעוד אנשים עם 360 יהיה מה להוסיף עליו(דובי?), בינתיים אני יכול רק להמליץ.

פורסם

איך הסגנון שליטה של המשחק ? ארקיידי כפי כזה או שמתקרב לרעיונות השליטה של FPS?

ליביו

פורסם

איך הצלחת לשחק במשחק (האדיר) הזה? הוא לא אמור לצאת ב-14 לחודש? אלא אם הוא יוצא לXBOX 360 קודם... לצערי אין לי לא PS3 ולא XBOX 360...

נחכה לשנה הבאה :-\

פורסם

איך הצלחת לשחק במשחק (האדיר) הזה? הוא לא אמור לצאת ב-14 לחודש? אלא אם הוא יוצא לXBOX 360 קודם... לצערי אין לי לא PS3 ולא XBOX 360...

נחכה לשנה הבאה :-\

המשחק יצא כבר,

באסה עם הטבעת המוות שחטפתי

הייתי באמצע Naruto.

הספקתי לסיים Ace combat 6 (שהקפיץ את המכירות של 360 מעל ל PS3 ביפן פי 4 בערך)

נשאר לי כרגע

Cod4

Assiassn creed

Ethernal sonta (קצת ישן, אבל יצאה גירסה יפנית עם קולות אנגלית)

פורסם

אם הוא יצא כבר אז למה שיחקת רק חצי שעה?

פורסם

שוחרר לא רשמית אתמול בלילה

פורסם

לא רשמית אתה מתכוון דרכי השגה לא רשמיות כמו הורדה?

כי אני יודע שהמשחק יוצא "רשמית" ב13 בנובמבר בארה"ב וב-16 באירופה

פורסם
  • מחבר

איך הסגנון שליטה של המשחק ? ארקיידי כפי כזה או שמתקרב לרעיונות השליטה של FPS?

ליביו

למשחק יש סגנון שליטה מיוחד מאוד ויחודי שלא דומה לשום דבר אחר שאני נתקלתי בו קודם.

יש לך מצב שליטה רגיל שהוא מעין מצב "רגוע" פעולות בסיסיות שלא מעוררות תשומת לב מיוחדת ונותנות לך להשתלב בקהל כמו שצריך תוך כדי שאתה מפלס דרך אל המטרה.

כאשר אתה מחזיק את כפתור הכתף לחוץ (RT ב360) אז המקשים עוברים למצב שליטה יותר אגרסיבי, אתה יכול לבצע התקפות, חסימות, את מהלכי הקפיצות והאקרובטיקה שכולנו ראינו בסרטונים, ספרינט מהיר במיוחד והוצאות להורג יותר ברוטליות ופחות שקטות מהמצב הרגיל.

לסיכום אני יכול להגיד שהשליטה בהחלט טובה ברגע שמתרגלים אותה כמו שצריך, כך גם מערכת הקרבות שקצת קשה בהתחלה להבין מתי להשתמש בכל אחת מהאפשרויות שיש(התקפה,התחמקות,תפיסה,מכת נגד) אבל ברגע שמתמקצעים בכך אז קיים כאן כיף ענק.

אם הוא יצא כבר אז למה שיחקת רק חצי שעה?

כי זה מה שיצא לי לשחק, פשוט לא?

פורסם

איך הוא יחסית לנסיך הפרסי?

דומה או לא דומה ?

פשוט אני לא רוצה לשחק בנסיך הפרסי על סטרואידים

פורסם

איך הוא יחסית לנסיך הפרסי?

דומה או לא דומה ?

פשוט אני לא רוצה לשחק בנסיך הפרסי על סטרואידים

לא דומה חוץ מהאקרובטיקה.

אתם מודעים לזה שזה עתידי נכון? כל השמועות על הזכרון הגנטי בגלל ההדגמות בE3 וכל השטויות שהיו באתר הרשמי נכונות.

פורסם

עתידי? אז למה ירושלים העתיקה?

ולמה זה דומה? זה משחק יתגנבות? פעולה ? מה?

פורסם

שניה אני רוצה להבין משהו מהו הסדר גודל של המשחק? DVD רגיל? DUAL LAYER? או HD DVD?

בבקשה אם אתם רושמים ספויילרים תודיעו ותעשו ככה שלא נראה ..... תודה

פורסם

משחקי 360 לא יוצאים על HD-DVD בגלל שאין HD-DVD מובנה ב360 רק תוסף ליראות סרטים

אם כבר זה יכול לצאת על כמה DVD-DL אבל אני חושב שזה יהיה DVD-DL אחד במיקרה הזה

פורסם
  • מחבר

אל תדאג אין שום ספוילרים.

בהרחבה למה שדובי אמר, המשחק עתידני מכיוון שהשחקן נכנס למעין זכרון של אבות אבותיו של אדם שאחד מהם הוא פשוט הרוצח אלדאיר.

והדיסק הוא DL.

פורסם

עתידי? אז למה ירושלים העתיקה?

ולמה זה דומה? זה משחק יתגנבות? פעולה ? מה?

העלילה היא על ניסוי בגישה לזכרון גנטי(מה שיש לחיות). הם מצאו צאצא של המתנקש "האמיתי" וכל המשחק זה סימולציה לפי הזכרונות שלו.

AC תיהיה טרילוגיה, כנראה לפחות אחד מהמשחקים הבאים יהיה בעתיד הקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים