עבור לתוכן

שאלה על זיכרון קאש של AMD 5200 + תמונות

Featured Replies

פורסם

הם בטח עבדו אליך...................

אתה האיתה צריך ליקנות מעבד עם מישהו שמבין.................

פורסם

RoverBoy,

לפני שאתה רץ לעורך דין תעצור רגע תנשום עמוק, תספור עד 10. . .

קודם כל מבחינה מעשית, נראה לך שאתה יכול לתבוע את AMD? חברות כאלה מכוסות מכל הכיוונים ויש תמיד סעיפים מסירי אחריות מטעויות כאלו שיכולות לקרות.

ועכשיו לענינך:

אתה קנית 5200+ עם ליבה חדשה יחסית (Brisbane) המיוצרת ב 65nm במהירות 2.7GHz. ליבה קודמת שיוצרה ב 90nm הכילה 1GBx2 ועבדה ב 2.6Ghz .(Windsor)

http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUSideBySide.aspx?id=35&id=36&id=37

היות ו AMD מתחייבים לתת לך ביצועים של 5200+ הם בוחרים אם לתת אותם בתוספת קאש או בתוספת מהירות שעון.

אם זה ממש חשוב לך אז אתה צריך לבחור מראש מעבד עם כמות קאש מתאימה וגם עם מכפיל מתאים (אם מתוכנן OC).

אם לא התענינת בפרטים האלה לפני הרכישה זה כנראה לא משנה לך.

כן, עוד משהו.

זה מהאתר של AMD, לקוח מהדף כאן:

http://www.amd.com/us-en/Copyright/0,,1435_1439,00.html

Online pricing, specifications and availability

Prices, specifications and availability of products sold on AMD.com are subject to change without notice. AMD is not liable for any typographical, photographic or specification error in product, pricing or offers which are all subject to correction.

פורסם
  • מחבר

בוא נתחיל מזה שאני ממש לא הולך לעורך דין אין לי זמן פנוי לזה

סתם לנסות להוציא מהם לפחות מעבד 6000+ כתחליף על עוגמת נפש :P

ולירן - הם לא אלו שמליצו לי עליו אני לקחתי לבד ובניתי לבד מאז ומתמיד היה לי AMD וכך אשאר.

אז הבנתי שיש 2 סוגים של מעבדים 5200 או 2.6 עם 2 מגה או 2.7 עם 1 מגה.. סבבה עכשיו זה מובן.

חבל שלא ציינו את זה בחנות סקאי פיסי גם כן אלה...

תודה למגיבים אגב :)

פורסם

בוא נתחיל מזה שאני ממש לא הולך לעורך דין אין לי זמן פנוי לזה

סתם לנסות להוציא מהם לפחות מעבד 6000+ כתחליף על עוגמת נפש :P

ולירן - הם לא אלו שמליצו לי עליו אני לקחתי לבד ובניתי לבד מאז ומתמיד היה לי AMD וכך אשאר.

אז הבנתי שיש 2 סוגים של מעבדים 5200 או 2.6 עם 2 מגה או 2.7 עם 1 מגה.. סבבה עכשיו זה מובן.

חבל שלא ציינו את זה בחנות סקאי פיסי גם כן אלה...

תודה למגיבים אגב :)

דבר ראשון, אם כבר אתה רוצה להוציא מהם משהו, זה את המעבד 5600, כי ה6000 אתה תוכל להשתמש בו בתור תנור לחורף המתקרב.

ודבר שני לקנות אוטו עם 1.6 ולקבל אוטו עם 1.4 זה הבדל בין שמיים וארץ.

1.4 נועד להניע מכוניות קטנות בעיקר.. 1.6 הוא גבולי להנעת מכוניות מנהלים/משפחתיות

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור להשאר עם ה 2.7 5200 שלי הכי טוב ?

עשיתי בירורים הבנתי שהוא מספיק חזק למשחקים במיוחד שיש לי 8800GT...

פורסם

אז בקיצור להשאר עם ה 2.7 5200 שלי הכי טוב ?

עשיתי בירורים הבנתי שהוא מספיק חזק למשחקים במיוחד שיש לי 8800GT...

ברור שהוא מספיק חזק. רוב המשחקים לא דורשים יותר מ2 ג'יגה הרץ.

זה טוב שיש יותר לתוכנות ודברים כאלה, שדורשות מהירות מעבד גבוהה.. אבל למשחקים זה יספיק .. והכרטיס מסך יותר חשוב במשחקים.. וגם בזה יש לך משהו מעולה.

פורסם
  • מחבר

ברור שהוא מספיק חזק. רוב המשחקים לא דורשים יותר מ2 ג'יגה הרץ.

זה טוב שיש יותר לתוכנות ודברים כאלה, שדורשות מהירות מעבד גבוהה.. אבל למשחקים זה יספיק .. והכרטיס מסך יותר חשוב במשחקים.. וגם בזה יש לך משהו מעולה.

תודה תהנענע :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים