עבור לתוכן

פיצה האט מאחרת עכשיו, מגיע לי חינם\משהו ? תענו מהר

Featured Replies

פורסם

הזמנתי פיצה לפני שעה ועשר דקות ואמרו לי חמישים דקות ועדיין לא הגיע. מגיע לי משהו?

• תגובות 40
  • צפיות 26.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקבוק ליטר וחצי של קולה\ספרייט\פאנטה

פורסם
  • מחבר

מה? זה כלום

כבר שעה ועשרים

אני מצטט את הבחור בטלפון "עד חמישים דקות"

בקבוק קולה שיתנו לי בפיצריה השכונתית אם הם מאחרים.... פיצה האט זה רשת ענקית, חוצמזה יש בהזמנה שלי כבר בקבוק קולה

פורסם

בקבוק ליטר וחצי של קולה\ספרייט\פאנטה

לא נכון הם מתחיבים שאם הם לא עומדים בזמנים שהם קבעו אתה לא צריך לשלם על ההזמנה

פורסם

בטח תקבל מהם שובר ללחם שום ושתייה חינם.

פורסם
  • מחבר

לא נכון הם מתחיבים שאם הם לא עומדים בזמנים שהם קבעו אתה לא צריך לשלם על ההזמנה

עשיתי קצת סצנה המנהל הבטיח לי פיצה משפחתית חינם + משלוח מתי שאני ארצה

אבל ההזמנה שלי הייצה על 150 שקל

אתה יכול לקשר אותי להבטחה הזאת שאולי אני אוציא את מלוא השווי?

פורסם
:(
פורסם

בתור עובד פיצה האט לשעבר.. אין כזאת הבטחה שאומרת שאם הפיצה לא מגיעה בזמן מקבלים החזר מלא.

לא רק זה, לפי תקנון פיצה האט אין שום פיצוי על איחור.

אבל, לקוחות שמתקשרים ומתלוננים על איחור, ואחרי מעט הסברים רואים שאין מה לעשות איתם, נותנים להם פיצוי, בין אם זה תוספת חינם על הפיצה במשלוח הבא, ובין אם זה שתייה חינם\מוצר נלווה חינם.

פיצה חינם זה פיצוי מאוד מכובד ואצלנו היו נותנים אותו במקרים מאוד מסויימים, ככה שבמקומך הייתי אומר תודה ומנתק.

בנוסף, אם תחשב, תראה שקיבלת פיצוי בערך של יותר מ35% מההזמנה המקורית שביצעת, שזה פיצוי יפה מאוד.

סתם לדוגמא, בדומינוס, שמתחייבים ומתפרסמים בזכות זה שהם מתחייבים ל30 דקות, אם הם מאחרים, תקבל הנחה על החשבון המקורי של 6 שקלים, לא משנה מה סכום ההזמנה.

פורסם

לא יודע מה איתך

אם לי היו מאחרים בחצי שעה ומביאים לי פיצה קרה, הייתי בועט בשליח כל הדרך חזרה לפיצה האט.

יש 3 דברים בעולם הזה שאני לא מוכן לקבל-

חוסר הגינות, שקרים, ופיצה קרה.

פורסם

הדבר היחידי שיתנו לך זה בולבול לפה.

פורסם
  • מחבר

הדבר היחידי שיתנו לך זה בולבול לפה.

מצטער אבל אתה לא שנון ולא צודק. קבלתי פיצה חינם ואני אשאר עם זה ולא אנסה לסחוט עוד אחרי הפוקוס שTOMZ עשה.

פורסם

בתאבון ;D

פורסם

לא יודע מה איתך

אם לי היו מאחרים בחצי שעה ומביאים לי פיצה קרה, הייתי בועט בשליח כל הדרך חזרה לפיצה האט.

יש 3 דברים בעולם הזה שאני לא מוכן לקבל-

חוסר הגינות, שקרים, ופיצה קרה.

מי אמר שהפיצה הגיעה קרה?

לידיעתך, רוב האיחורים נוצרים בגלל לחץ על השליחים, ועד שמגיע שליח, הפיצות בתוך האריזות (ששומרות על החום) ומונחות על התנור, גם בזמן המשלוח, הפיצות בתוך תיק מיוחד לשמירה על החום.

ככה שפיצה ב99% מהמקרים לא מגיעה קרה.

מה שכן, אני מאחל לך שכל פיצה שתזמין תגיע קפואה, תשלם וברגע שהשליח יעזוב תגלה את זה, וישימו עליך זין בסניף.

מי אתה שאפילו תגיד (כי אני בטוח שאין לך ביצים לנסות את זה) שתבעט בשליח חזרה, מה הוא עשה לך בידיוק? יש לך טענות אל הסניף? תתקשר לסניף.

השליח רק עושה את העבודה שלו, ותאמין לי שאין לו שום סיבה לאחר לך בכוונה, והוא מסכן את החיים שלו מספיק בשביל שהפה המפונק שלך יוכל להיתענג מהפיצה הזאת.

פורסם

תודה לאל,את כל משלוחי הפיצה שלי הוא ברא בריאים ושלמים (וחמים! :lol:)

פורסם

מי אמר שהפיצה הגיעה קרה?

לידיעתך, רוב האיחורים נוצרים בגלל לחץ על השליחים, ועד שמגיע שליח, הפיצות בתוך האריזות (ששומרות על החום) ומונחות על התנור, גם בזמן המשלוח, הפיצות בתוך תיק מיוחד לשמירה על החום.

ככה שפיצה ב99% מהמקרים לא מגיעה קרה.

מה שכן, אני מאחל לך שכל פיצה שתזמין תגיע קפואה, תשלם וברגע שהשליח יעזוב תגלה את זה, וישימו עליך זין בסניף.

מי אתה שאפילו תגיד (כי אני בטוח שאין לך ביצים לנסות את זה) שתבעט בשליח חזרה, מה הוא עשה לך בידיוק? יש לך טענות אל הסניף? תתקשר לסניף.

השליח רק עושה את העבודה שלו, ותאמין לי שאין לו שום סיבה לאחר לך בכוונה, והוא מסכן את החיים שלו מספיק בשביל שהפה המפונק שלך יוכל להיתענג מהפיצה הזאת.

צודק,כמו שאומרים אל תהרוג את השליח. מה זה ספרטה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים