פורסם 2008 באפריל 2317 שנים אין לי את המשחק מותקן על המחשב אבל התקייה של השמירות צריכה להיות בתוך התקייה של המשחק ,או ש MY Documents
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים קניתי את הספיישל edition המלצות בקשר למולטי? המלצות בכלל? הגיע הזמן... במולטי אני ממליץ לך לשחק במפות של BEACH, SHORE, MESA . ש-MESA המפה הכי גדולה וטובה . תנסו להוריד את המפה הבאה לסינגל : http://www.map-factory.org/crysis/all/single-player/savanna2jungle נראה טוב...
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים יש לי כמה שאלות בנוגע לתצוגה במשחק ...קודם כל המפרט שלי הוא הוא Q6600 , 4GB , ו.. 2X 9600GT SLI .עכשיו, אני לא מבין למה ברזולציה במשחק אני לא יכול לשנות ל 1920X1200 ? למה יש לי רק עם 1200X1600 ?ואני עם מסך 24 DELL אם זה קשור איכשהו...דבר שני, משום מה שאני מריץ תמשחק, אני לא מבין למה המשחק הוא כאילו במעין מסגרת כזאת של הוינדוס, כאילו למה המשחק לא נפתח לגמרי לכל המסך, למה השורה הזאת של ה X וה מיזעור - וההגדלה נשארת שם תקועה, אני לוחץ על הגדל להגדיל תתצוגה אבל אי אפשר זה לא מגיב, לאיקס ולמיזעור זה כן !דבר שלישי שאני לוחץ במשחק סתם נגיד 1200X1600 , למה המשחק מצטמצם שוב פעם לתוך מסגרת כזאת (אבל הפעם ממש קטנה מן ריבוע כזה), וכל הצד השמאלי של המשחק בורח הצידה נעלם כזה .(אגב, הקטע עם השורה למעלה, קרה לי בביושוק אבל זה הסתדר איכשהו, ושם אני יכול לשחק על רזולוציה מקסימלית והכל טוב.) יש דרך אגב, לסגור את השולחן עבודה או משו כזה עם הרצת משחק כדי שדברים תוכנות וכל מיני כאלה יקפצו באמצע ?צירפתי תמונות, בבקשה אני חייב עזרה בזה זה משגע אותי .תודה מראש .[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים ^^^תסמן בחלון Full Scr וזה אמור לעזור.אם לא עוזר תנסה להיכנס ל-My Documents\My Games\Crysis יש שמה את הקובץ בשם Game.cfgתערוך אותו דרך כתבן או משהו אחר ותחפש את הפקודות האלה.r_Height וגם r_Widthתשנה אותם לזה.r_Height = 1200r_Width = 1920תישמור ותיבדוק עם זה היסתדר לך.
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים זה לא עזר לצערי...זה עשה את אותו הריבוע הקטן שקורה עם ה 1600X1200 רק טיפה יותר גדול...וה Full Scr מסומן .[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מצטער לא שמתי לב, אבל ה FULL Scr באמת לא היה לחוץ, אבל עדיין הרזולוציה הכי גבוהה נשארה1600X1200 למה ?? אבל לפחות עכשיו זה לא מוצג בריבוע קטן ...עריכה : שיניתי תנתונים שם במסמכים כמו שאמרת לי...אחרי שביצעתי ת FULL SCR , עכשיו הרזולוציה מופיעה בתור 1920X1200, אבל משום מה מעניין שאי אפשר לבחור בה ככה מבין הרזולוציות חח מוזר..ישך מושג למה ? ותודה רבה לך אגב =)עריכה שוב פעם : אממ..אחרי שניסיתי לשחק קצת וזה...באמצע המשחק ככה פתאום זה שינה לי רזולוציה פתאום באמצע המשחק, וגם הרובה יריתי איתו פעם אחת והוא נתקע כזה והתחיל לירות בלי הפסקה צרורות...
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מישהו משחק פה ברזולוציה 1920/1200 ?בהגדרות גבוהות- HIGH אני מקבל בין 17-22 FPSאמנם שחיק אבל קצת מבאס.כל המשחקים החדשים האחרים אני מקבל FPS גבוה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים עם הכרטיס הזה אפשר לרנדר את העולם ב10FPS.... אפילו 15 אם מורידים את האפקטים...
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מישהו משחק פה ברזולוציה 1920/1200 ?בהגדרות גבוהות- HIGH אני מקבל בין 17-22 FPSאמנם שחיק אבל קצת מבאס.כל המשחקים החדשים האחרים אני מקבל FPS גבוהאני, וגם אצלי זה בערך ככה...תגיד יש לך אפשרות במשחק לשנות תרזולוציה ל 1920X1200 ? או שאתה גם שינית את זה דרך איזה קובץ כתיבה שם בתיקיה של קריסיס ?כי זה דפוק, אבל אין לי אפשרות כזאת, רק אחרי שאני משנה בקובץ כתיבה של המשחק...
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים אני, וגם אצלי זה בערך ככה...תגיד יש לך אפשרות במשחק לשנות תרזולוציה ל 1920X1200 ? או שאתה גם שינית את זה דרך איזה קובץ כתיבה שם בתיקיה של קריסיס ?כי זה דפוק, אבל אין לי אפשרות כזאת, רק אחרי שאני משנה בקובץ כתיבה של המשחק...אתה יודע מה הכי מוזר?אתה משחק עכשיו ברזולוצייה השיחס שלה הוא 4:3. ואת הרוצה לשחק ברזולוצייה שהיחס שלה היא 16:10. איזה יחס יש למסך שלך\מה הרזולוצייה הטבעית שלו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.