פורסם 2008 באפריל 2217 שנים איך אני עובר את השלב המחורבן שיש שתי טנקים בחוץ ואני לבד יוצא בלי צוות(אחרי שמחלצים שם איזה אישה) ?ניסתי לירות בלי סוף , עליתי על הטנק פיצצתי גם את המיכלי דלק והכל, ואין גם נגמר לי התחמושת והחרא לא מצליח להתפוצץאיך אני משמיד אותם?לא שמתי לב שיש לי איזה פצצה או משהו
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים צא החוצה למסלול ההמראה ותכנס בצד לאחד המעליות שמעלות את המטוסים לסיפון, תכנס פנימה ותמצא את הדרך.מצאתי רק מעלית אחת שלידה יש שלט כזה אבל היא לא זזה והשלט לא עובד...
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים איך אני עובר את השלב המחורבן שיש שתי טנקים בחוץ ואני לבד יוצא בלי צוות(אחרי שמחלצים שם איזה אישה) ?ניסתי לירות בלי סוף , עליתי על הטנק פיצצתי גם את המיכלי דלק והכל, ואין גם נגמר לי התחמושת והחרא לא מצליח להתפוצץאיך אני משמיד אותם?לא שמתי לב שיש לי איזה פצצה או משהורק משגרי טילים מפוצצים טנקים ולא יעזור שום דבר אחר... הם בקומה התחתונה של הבניין באחד החדרים שם.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים בשלב שאתה בספינה וצריך לפוצץ את הספינה של החייזרים אומרים לי שאני צריך לקחת את הטאק גאן....הגיבו לי כבר ואמרו לי שצריך להיכנס דרך אחת המעליות של המטוסים אבל חרשתי את כל הספינה מכל הכיוונים ולא מצאתי שום פתח. מה שכן ליד אחת המעליות יש שלט כזה שאי אפשר להפעיל.....אם מישו יודע איך אני נכנס לספינה בבקשה תעזרו לי
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים רק משגרי טילים מפוצצים טנקים ולא יעזור שום דבר אחר... הם בקומה התחתונה של הבניין באחד החדרים שם.אוקי, עברתיעכשיו הגעתי לנהר, ושזה גבוהה ואני מנסה כל פעם לקפוץ מסלע לסלע להגיע למעלה ולא ממש הולך, קשה לו והוא גם מתחלקאיך אני מגיע למעלה.?
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים בשלב שאתה בספינה וצריך לפוצץ את הספינה של החייזרים אומרים לי שאני צריך לקחת את הטאק גאן....הגיבו לי כבר ואמרו לי שצריך להיכנס דרך אחת המעליות של המטוסים אבל חרשתי את כל הספינה מכל הכיוונים ולא מצאתי שום פתח. מה שכן ליד אחת המעליות יש שלט כזה שאי אפשר להפעיל.....אם מישו יודע איך אני נכנס לספינה בבקשה תעזרו ליאני כבר לא זוכר את המשחק, אני רק זוכר שגם אני הייתי בבעיה, אתה צריך להיכנס בדלת כלשהי אחרי שאתה רואה את הקפטן מת. בכל מקרה, תמשיך לחרוש את הבפנוכו של הספינה ואל תצא.
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים תעביר למצב כוח ותשחק חכםבסוף אתה חייב לעבור איכשהו...מצב "כוח" זה שבכל הגוף שלו נהייה לדים אדומים זוהרים כאלה ?
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים התקנתי את ה1.1 PATCH וזה עושה בעיות במשחק נגיד אני פותח שמירה מסויימת אז זה מתחיל לי את אותו שלב מהתחלה אבל אף אחד לא יורה או שחלק יורים עליי מישהו יודע איך לסדר את זה?
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים הממ אני זוכר שהיו בעיות עם השמירות כשעוברים לפאץ 1.1... נראה לי שתצטרך להתחיל מהתחלה...
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים אם אני אתקין את 1.2 זה ישפר משהו? או אם אני אמחק את המשחק ואתקין מחדש אז התיקיה של השמירה תשמר כלומר שאני אפעיל את המשחק אז היא עדיין תעבוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.