עבור לתוכן

Crysis - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איך אני עובר את השלב המחורבן שיש שתי טנקים בחוץ ואני לבד יוצא בלי צוות(אחרי שמחלצים שם איזה אישה) ?

ניסתי לירות בלי סוף , עליתי על הטנק פיצצתי גם את המיכלי דלק והכל, ואין גם נגמר לי התחמושת והחרא לא מצליח להתפוצץ

איך אני משמיד אותם?

לא שמתי לב שיש לי איזה פצצה או משהו

• תגובות 2.7k
  • צפיות 255.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

צא החוצה למסלול ההמראה ותכנס בצד לאחד המעליות שמעלות את המטוסים לסיפון, תכנס פנימה ותמצא את הדרך.

מצאתי רק מעלית אחת שלידה יש שלט כזה אבל היא לא זזה והשלט לא עובד...

פורסם

איך אני עובר את השלב המחורבן שיש שתי טנקים בחוץ ואני לבד יוצא בלי צוות(אחרי שמחלצים שם איזה אישה) ?

ניסתי לירות בלי סוף , עליתי על הטנק פיצצתי גם את המיכלי דלק והכל, ואין גם נגמר לי התחמושת והחרא לא מצליח להתפוצץ

איך אני משמיד אותם?

לא שמתי לב שיש לי איזה פצצה או משהו

רק משגרי טילים מפוצצים טנקים ולא יעזור שום דבר אחר... הם בקומה התחתונה של הבניין באחד החדרים שם.

פורסם

בשלב שאתה בספינה וצריך לפוצץ את הספינה של החייזרים אומרים לי שאני צריך לקחת את הטאק גאן....הגיבו לי כבר ואמרו לי שצריך להיכנס דרך אחת המעליות של המטוסים אבל חרשתי את כל הספינה מכל הכיוונים ולא מצאתי שום פתח. מה שכן ליד אחת המעליות יש שלט כזה שאי אפשר להפעיל.....אם מישו יודע איך אני נכנס לספינה בבקשה תעזרו לי

פורסם

רק משגרי טילים מפוצצים טנקים ולא יעזור שום דבר אחר... הם בקומה התחתונה של הבניין באחד החדרים שם.

אוקי, עברתי

עכשיו הגעתי לנהר, ושזה גבוהה ואני מנסה כל פעם לקפוץ מסלע לסלע להגיע למעלה ולא ממש הולך, קשה לו והוא גם מתחלק

איך אני מגיע למעלה.?

פורסם

תעביר למצב כוח ותשחק חכם

בסוף אתה חייב לעבור איכשהו...

פורסם

בשלב שאתה בספינה וצריך לפוצץ את הספינה של החייזרים אומרים לי שאני צריך לקחת את הטאק גאן....הגיבו לי כבר ואמרו לי שצריך להיכנס דרך אחת המעליות של המטוסים אבל חרשתי את כל הספינה מכל הכיוונים ולא מצאתי שום פתח. מה שכן ליד אחת המעליות יש שלט כזה שאי אפשר להפעיל.....אם מישו יודע איך אני נכנס לספינה בבקשה תעזרו לי

אני כבר לא זוכר את המשחק, אני רק זוכר שגם אני הייתי בבעיה, אתה צריך להיכנס בדלת כלשהי אחרי שאתה רואה את הקפטן מת. בכל מקרה, תמשיך לחרוש את הבפנוכו של הספינה ואל תצא.

פורסם

תעביר למצב כוח ותשחק חכם

בסוף אתה חייב לעבור איכשהו...

מצב "כוח" זה שבכל הגוף שלו נהייה לדים אדומים זוהרים כאלה ?

פורסם

כן

פורסם

אני לא בדיוק זוכר את המשחק אבל מאיפה אתה רוצה להעלות מאיפה שיש מפל ?

פורסם

התקנתי את ה1.1 PATCH וזה עושה בעיות במשחק נגיד אני פותח שמירה מסויימת אז זה מתחיל לי את אותו שלב מהתחלה אבל אף אחד לא יורה או שחלק יורים עליי מישהו יודע איך לסדר את זה?

פורסם

הממ אני זוכר שהיו בעיות עם השמירות כשעוברים לפאץ 1.1... נראה לי שתצטרך להתחיל מהתחלה...

פורסם

אם אני אתקין את 1.2 זה ישפר משהו? או אם אני אמחק את המשחק ואתקין מחדש אז התיקיה של השמירה תשמר כלומר שאני אפעיל את המשחק אז היא עדיין תעבוד?

פורסם

תנסה להתקין פאץ אם לא עובד תתקין מחדש את המחשק אבל תשמור לך את השמירות

פורסם

תודה, אבל איפה תיקית השמירות של המשחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים