פורסם 2008 באפריל 1117 שנים אני זוכר שדובר על סוגי כדורים שונים. כדור שמתפוצץ כשNPC על יד NPC אחרים. מין מטען מיקרוסקופי מתוחכם.
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים לא..מישהו יכול להביא לי את הפאצים ואת הראק בבקשהאדמינים תנו לו את ה-"ראק". ;Dישנם 3 סוגי כדורים: כדורים רגילים, כדורים נפיצים, כדורים מרדימים.נכון לעכשיו השרת הישראלי משחק עם פאטש 1.2 וכבר כולם עברו ל1.21, בתכל'ס רוב השרתים כמעט ריקים והפאש 1.21 גורם לכל זה.הוא כל הזמן בועט אנשים החוצה ללא סיבה.
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים בישביל להפעיל את האפשרות Vh במשחק עצמו, הכוונה בתפריט, אתה צריך לשחק על Dx10, לשם כך אתה צריך להתקין ווינדוס וויסטה.יש קבצים ערוכים שהופכים את ה-High ל-Vh, כלומר ה-High ישאר אותו High בתפריט, אך בהגדרות הוא יהיה שונה.
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים ישנם 3 סוגי כדורים: כדורים רגילים, כדורים נפיצים, כדורים מרדימים.איפה כדורים נפיצים? איך משיגים?
פורסם 2008 באפריל 1217 שנים שאלה: עדכנתי את Crysis לפאצ' החדש 1.2 . איך אני יודע אם זה הצליח להתעדכן?, כלומר איזה מספר צריך להיות רשום בצד ימין למטה בתפריט הראשי?.
פורסם 2008 באפריל 1417 שנים אני לא משחק ברשת רק בסינגל..בבקשה מישהו יכול לעזור לי..אולי זה קשור לעדכונים ולקראק..הורדתי את שלושת העידכונים והורדתי קראק של עידכון 1.2..מישהו יכול בבקשה להביא לי את כל העידכונים ואת הקראק אזהרה ראשונה. תוכן לא חוקי אסור באתר. קרא את חוקי הפורום.
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים שמעו התקנתי את המשחק שיחקתי..ויש שלב אחד שאני לא מצליח לעבור הוא ממש בהתחלה אחרי שרואים את הספינה הקפואהאז צריך להרוס 2 טנקים כדי לפנות לאיש ולאישה את הדרך החוצה מתוך הבית ספרואני לא יודע איך להרוס אותם!! ניסיתי רימונים מכונת ירייה הכלTY
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים יש לך בית הזה איפה שהאישה בקומה הראשונה חדר אם כמה בזוקות בעזרת הבזוקות אתה מפוצץ את הטנקים
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים סבבה תודה ''||'' ||\|| ''||'' עברתי את זה.. אבל לא הבנתי מה הקטע של המשחק כל הזמן צריך ללכת מלא ולברוח מאנשים שיורים עליךמה הקטע ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.