עבור לתוכן

חיוג לחו"ל ע"י אתרי סקס!!!

Featured Replies

פורסם

[היה לי קשה למצוא כותרת מתאימה!] אך אני חושב שעליי להביא את המקרה שקרה לי לידיעתכם!

לפני חודשיים בערך האח הקטן שלי [23] והחברה שלו ישבו לי על המחשב (אני כמובן הייתי מחוץ לבית!) וגלשו לאתרי סקס.

אני מחובר לאינטרנט דרך שרת עם מודם כבלים דרך ערוצי זהב, חוץ מזה מחובר לשרת מודם אנלוגי שמשמש לשליחת פקסים (WinFax Pro)

כפי הנראה אחד מהאתרים שהפ גלשו אליהם הוריד חייגן אל תוך המחשב וברוב חוצפתו חייג לליכטנשטיין במשך 40 דקות!!!

היום בבוקר קיבלתי חיוב ע"ס 50 ש"ח מ012 קווי זהב!

יש למישהו רעיון איך אפשר למנוע דברים כאלה בעתיד?

פורסם

להתקין תוכנה שחוסמת גישה לאתרי סקס? :)

פורסם
  • מחבר

יש המלצה לתוכנה ספציפית?

למרות שעדיין אם זו תוכנה שאמורה לחסום גישה לאתרי סקס אז בטח החוליגנים האלה כבר יודעים איך לעקוף את זה לא?

פורסם

תוכנות כמו Ad-aware 6.0 ו- Spy-bot אמורות לעזור בטיפול העניין. כמו כן תעבור על Add Remove program ותנסה לסנן שם תוכנות לא מוכרות. _דגש_ תעבור אחד אחד...

פורסם

עוד אופציה היא לשנות את ההגדרות של ההתקשרות לאינטרנט,שזה לא יהיה אוטומטי

פורסם

מעניין איך נשמע סקס בליכטנשטיינית?

פורסם
  • מחבר

אין משהו טוב יותר לביצוע חסימת חיוג דרך הקו האנלוגי במחשב?

ad-aware and spy bot כבר מותקנים אצלי במחשב והם נסרקים בקביעות 1 לשבוע....

אני מעיף מבט מדיי פעם ב Add-remove programs אצלי גם כדיי להעיף תוכנות מפעם לפעם...

ואין התקשרות אוטומטית לאינטרנט מאחר והאינטרנט אצלי הוא במודם כבלים דרך LAN - כל המחשבים שמחוברים ברשת מתחברים דרך השרת!!!

פורסם

תעלה את רמת הSECURETY ל HIGH.

או שאפשר לנתק את המודם האנלוגי ולהישתמש בו רק מתי שתיצתרך.

או שלחסום לאח שלך את הגישה למשחב, כל פעם שתלך תעשה COMPUTER LOCK(רק באקס פי ו2000 אפשר לעשות את זה)

או תוכנה שחוסמת כניסה לאתרי פורנו.

אני ממליץ גם על www.avantbrowser.com, זה חוסם פופ אפ והרבה יותר נוח עם עוד כמה אפשרויות, עדיף מתוכנות ניפרדות.

פורסם

רק רציתי להבין אח שלך הקטן בן 23?

תנתק את הקו של הטלפון רק במקרים שאתה צריך לשלוח פקס תחבר...

פורסם

יש לך אח בן 23 ועדיין קשה לו להבחין שהוא מוריד תוכנה שמחייגת דרך המודם (שמשמיע צלילים במהלך החיוג) לחו"ל ?

איפה בדיוק הבעיה ? בקושי שלו לקרוא אנגלית ? אולי בזה שהוא ממש לא מבין שלא מקבלים דברים בחינם אם לא יודעים איך לעשות את זה וכל דבר שנראה קל פשוט וחינמי הוא תמיד ההיפך ?

פורסם

תסביר לו: לא לוחצים על "I AGREE"...

אתה גם יכול להגביל ע"י XP תשנה לו את היוזר וכל זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים