עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך בסיסי טוב ושקט למחשב חדש 300-400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום אני מתכנן לקנות מחשב,

ואני מחפש כרטיס מסך שיתן ביצועים סבירים בעבודה בתלת מימד (לא משחקים) מידי פעם גם ברזולוציות גבוהות.

אני רוצה מחשב שקט לכן חשוב לי גם כרטיס מסך שקט ואמרו לי לבדוק כרטיס עם קירור פסיבי.

תקציב לכרטיס מסך משתנה (תלוי בשאר החלקים של המחשב) אבל נניח שהוא אמור להיות משהו בסביבות 300-400

מה המהמלצות שלכם?

פורסם
  • מחבר

מציל את ההודעה שלי מתנומות הנשייה של הפורום...

:)

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובתך שני עניינים חשובים:

1. האם אלו כרטיסים שקטים? קרור פסיבי?

2. האם לכולם יש תמיכה ב drirect X10 ?

3. כעקרון לא עובד עם משהו כבד מידי (אם כי אי אפשר לדעת מה יצוץ פיתאום) , תוכנות גיאוגרפיות כמו worldwind וגם אני רוצה אופציה שזה יחזיק טוב ויסטה בגדרות הכבדות שלה גם ברזולציות גבוהות למשל LCD 22.

פורסם

ה2600 וה8500 תומכים בDX10.

פורסם
  • מחבר

תודה, האם השניים הללו גם שקטים ובעלי קירור פסיבי?

כמו כן אשמח לדגמים תומכי DX10 נורמליים בפחות מ 400 ש"ח, השניים הללו טיפה מעבר לתקציב

פורסם

פורסם
  • מחבר

על מחשב אחד יש לי radeon 9550 128MG (שעליו קיבלתי המלצה פה) והוא סוחב יחסית לא רע לשימושים שלי,

אני מאמין שכרטיס חדש יותר עם 256 זיכרון ומעבד טוב יותר יעשה את העבודה אפילו טוב יותר. השאלה אם יש טעם להשקיע עוד קצת ל512MG וכמה

יעלו דגמים "שקטים" עם קירור פסיבי של כרטיסים כאלו.

פורסם

יש לך כמה דוגמאות כאן

פורסם

איך ה6600 GT בהשוואה לכרטיסים שצוינו בדיון?

פורסם

כרטיס שונה בהחלט, אבל עדיין יכול להחזיק יופי את השימושים שלו.

הבעיה שלא שווה לקנות אותו שיש את ה 85xx/86xx/26xx/24xxx באותו טווח מחירים.

אם אתה אומר שזה סוחב לך עם ה 9550 ואתה לחוץ בכסף, אז אני לא רואה סיבה לקנות את ה 512.

כמובן שתמיד כדאי את ה 512, בכזאת תוספת קטנה של מחיר, אבל זו כבר החלטה שלך. וגם ה 256 יעבוד מצוין.

פורסם

כמובן שתמיד כדאי את ה 512, בכזאת תוספת קטנה של מחיר, אבל זו כבר החלטה שלך. וגם ה 256 יעבוד מצוין.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה עדיף:

1. מעבד E4500 וכרטיס מסך למשל SPARKLE Geforce 8500GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING ¤448

2. או לחילפוין מעבד חזק יותר: E6550 וכרטיס מסך חלש יותר: HD2400PRO SILENT 256M

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים