עבור לתוכן

בעיית "רעש לבן" במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לאחרונה התקנתי מחדש את המחשב ונתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית עם הסאונד במחשב.

התקלה עצמה מופיעה בעת משחקים ובהשמעת מוזיקה כאשר במקביל לסאונד עצמו יש רעש חזק

ומעצבן (כמו הרעש שיש בטלווזיה כאשר רואים "שלג"). יש לציין שהתקלה מופיעה לסירוגין כמו למשל

בעת משחק במחשב כאשר אני יוצא אל התפריט וחוזר- התקלה חוזרת ונעלמת.

הכרטיס קול במחשב שלי הוא ONBOARD וסוג לוח האם הוא מדגם ASUS P5VD2-MX.

אנא עזרו לי כי אני לא מצליח לפתור את התקלה בשום אופן (אולי זה התנגשויות בדרייברים.. אין לי מושג! ).

תודה!

פורסם

הרמקולים מחוברים למחשב כמו שצריך?

נסה להחליף רמקולים/כבל של רמקולים, יכול להיות שהוא הרוס.

פורסם
  • מחבר

הרמקולים תקינים לחלוטין וגם הכבלים.

הבעיה כמו שציינתי מופיעה לי בעיקר במשחקים ובהשמעת שירים.

אני חושב אולי שזה התנגשויות של דרייברים שיוצרות את הרעש אבל אין לי מושג...[br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 11:08:35

אני משתמש ברמקולים של קריאטיב SBS אבל בשביל לוודא ב-100% שזו לא הבעיה

עכשיו חיברתי אוזניות במקום הרמקולים ושומעים אותו הדבר כלומר רעש לבן חזק

מדי פעם. רעש זה בא והולך (כך למשל במשחק הכדורגל PE6- כאשר אני לוחץ על התפריט וחוזר שוב למשחק ההרעש מופיע וכדי לנטרל את הרעש אני שוב צריך ללחוץ על התפריט- וחוזר חלילה)

בעיה דומה מופיעה גם בתוכנה WINAMP הרעש מופיע כאשר אני לוחץ על PAUSE ואז PLAY ).

מישהו מכיר את התקלה הזאת?

פורסם

הנה כמה פתרונות

אם יש לך יציאה אופטית וקואקסלית במחשב ואותה כניסה במגבר\רמקוליפ חבר את המחשב דרכן ותיראה אם התופעה חוזרת.

אפשרות נוספת היא להסיר לגמרי את הכרטיס קול כולל דרייברים במנהל התקנים של חלונות ולהוריד דרייבר חדש באתר היצרן של הציפ קול עצמו או הלוח אם.

רילטק ברוב המיקרים.ואסוס כמו שאתה מציין.מה שאתה מתאר זו בעיה של רעשים בקו אנלוגי עקב תופעות מגנטיות.

פורסם
  • מחבר

אין לי יציאות אחרות מלבד הסטנדרטית.

האם עדכון הדרייברים יתקן את הבעיה?

פורסם

אפשרי בהחלט.בדוק גם את איכות הכבל שאתה משתמש.אם זה כבל של 20 30 שקל זו הבעיה.שים אוזניות ותיראה אם התופעה חוזרת.

תיראה אם יש לך בעיה אלקטרונית בלוח.אם הוא מבודד כמו שצריך מהמארז.בעיה אלקטרונית הכוונה לבידוד טוב כמו הטבעות החומות ששמים יחד עם הלוח עם

הברגים שלו ולא תקלה כלשהי.אם אתה רוצה להגדיל ראש פרק את המחשב מהמארז והרכב אותו בחוץ עם הרכיבים הבסיסיים לוח זיכרון כרטיס מסך ודיסק קשיח

ואז תיבדוק אם הרעש חוזר.אם הוא לא חוזר אז יש לך בעיה במארז.כלומר בבידוד החשמלי הסטטי שלו.ופה אתה צריך להרכיב את הלוח מחדש עם הטבעות החומות

אחת על המארז - מתחת ללוח (אני הדבקתי אותן למארז ) ואחת על הלוח עם הבורג.קצת עבודה שחורה אבל ככה תבודד את הבעיה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים