עבור לתוכן

ההבטחות לרזולוציה של 1080P בPS3 ו720P ב360 פשוט נופצו

Featured Replies

פורסם

שמיקרוסופט השיקה בזמנו ת360 היא אמרה שכל מישחק יהיה ב720P

סוני הבטיחה 1080P

בפועל בזמן האחרון יוצאים דיווחים על משחקים שרצים ברזולוציות נמוכות יותר

לדוגמה COD4 שרץ ב-600P

COD 4 running at 600p on both Xbox 360 and PS3

It has been found out that Call of Duty 4 is running at 1024x600p 2xAA on both the Xbox 360 and PS3. But who is going to really care when the game a) plays amazingly well and b) looks great!

quote:

COD4 X360 = 1024x600p 2xAA again...

COD4 PS3 = 1024x600p 2xAA too...

exactly the same it's typically a X360 resolution (1024x600 is an anamorphic resolution use strictly on X360 for full the EDRAM) use on a PS3 game, it's strange this point than COD4 is a "X360 centric" game (the very bad compression of video point this too, or the difficulty to port the texture panel in the two PS3 memory pool) PS3 centric game = Uncharted

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22676

הילו 3 לדומה רץ ב620P

אז נכון עדיין המשחקים ניראים מצוין מבחינת גרפיקה

אבל לכל האנשים שמתבאסים מלשדרג תמחשב בישביל להריץ הכל ברזולוציה גבוה ועל גבוה

הקונסולות לא יהיו פיתרון טוב כי במשחקים כבדים חדשים הרזולוציה וההגדרות יורדות

לאפשר למשחק לרוץ בקצב סביר

פורסם

אני אאמין כשאני אראה דמו וזו תיהיה הרזולוציה שהמסך שלי יחליף אליה.

ליביו

פורסם

Cod 4 על האקס בוקס 360 לא רץ בקצב סביר, הוא קבוע על 60 פריימים לשנייה, שזה מעולה.

פורסם

למי איכפת אם זה 1080P או 540P, העיקר שהמשחק נראה מצוין ותאמין לי המשחקים על ה360 נראים מעולה ורצים מעולה, וכך גם בPS3.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שהם לא ניראים מעולה

אבל יש אנשים בפורום שלא מוכנים להוריד הגדרות במשחקי מחשב ומבואסים מהשדרוגים

שהם עושים כל הזמן

ואז מתחילות היציאות של-אני יקנה PS3 וזהו או אני יקנה 360 וזהו

שבפועל מחשב דרג בינים ב4 אלף מריץ משחקים יותר טוב מהקונסולות

ומי שרוצה יכול לחבר אותו לטלוויזיה שיהיה כמו קונסולה

וזה הנקודה גם קונסולות לא מתאימות לזונות גרפיקה

ופשוט אנשים צריכים ליגמל מיזה ולא ליסתכל על כל פיפס גרפי

פורסם

לא אמרתי שהם לא ניראים מעולה

אבל יש אנשים בפורום שלא מוכנים להוריד הגדרות במשחקי מחשב ומבואסים מהשדרוגים

שהם עושים כל הזמן

ואז מתחילות היציאות של-אני יקנה PS3 וזהו או אני יקנה 360 וזהו

שבפועל מחשב דרג בינים ב4 אלף מריץ משחקים יותר טוב מהקונסולות

ומי שרוצה יכול לחבר אותו לטלוויזיה שיהיה כמו קונסולה

וזה הנקודה גם קונסולות לא מתאימות לזונות גרפיקה

ופשוט אנשים צריכים ליגמל מיזה ולא ליסתכל על כל פיפס גרפי

קצת נסחפת :)....

ב4 אלף אתה לק קונה מחשב כזה בחיים. 8800GT עולה לבד כמעט כמו קונסולה (במחירים של ארה"ב) ואל תשכח מעבד ,זכירון וכו'....

חוץ מזה, בקונסולות המשחקים יראו מצוין גם בעוד 5 שנים, לעומת זאת במחשב ה8800GT יהיה עגלה ובקושי יריץ על הגדרות נמוכות...

פורסם

איך אתה יכול לדעת על כמה FPS רץ משחק שהוא על קונסולה???? יש איזשהיא שיטה?

פורסם

כרגע ידידינו קרירין עוסק בחיזוי העתיד של משחקים שעדיין לא יצאו.

ליביו

פורסם

שוב אני אחזור ויגיד, למי איכפת אם זה רץ ב100P או ב 136136136P?

כל עוד המשחקים נראים מדהים ותהיה בטוח שככל שהזמן יעבור רק ינצלו את הכוח של הקונסולות והמשחקים יראו יותר ויותר טוב,שתי דוגמאות קטנות הן Assassins.Creed על ה360 ו Heavenly sword על הPS3, בקיצור אז למי איכפת אם זה חצי HD , HD מלא או HD בפיתה, העיקר שזה נראה מ-ד-ה-י-ם ותהיה בטוח שזה אכן נראה ככה(בניגוד לWII ;))

עריכה: ההודעה כוונה לקרירין אם זה לא כל כך מובן.

פורסם

שלא לדבר על זה שמשחקים שפותחו לקונסולות הנ"ל מראש מציגים גרפיקה מצוינת בHD אמיתי.

קרירין , אולי תחשוב על ימי ההשקה של הPS2 וכמה וכמה משחקים בPS1 שבזמנו לא היו רצים חלק אפילו ?

ככה זה בתחילת חיים של קונסולה - המצב היום לדעתי אפילו טוב , חכה שהשוק יתחיל להפגיז במשחקים (במיוחד כאלו שיצאו לקונסולות בלבד ואז חלק גדול מהפיתוח לא צתרך ללכת לטובת לתמוך ב93452357 קונפיגורציות נתמכות על PC).

אתה יודע למה אני מחכה ?

אני מחכה לראות איך GT4 לדוגמא הולך לרוץ , פיתוח לקונסולות בלבד בשלב הראשון , זה לדעתי יהיה מעין רף.

ליביו

פורסם
  • מחבר

כרגע ידידינו קרירין עוסק בחיזוי העתיד של משחקים שעדיין לא יצאו.

ליביו

לא אני חזיתי-בגלל זה יש לינק

שלא לדבר על זה שמשחקים שפותחו לקונסולות הנ"ל מראש מציגים גרפיקה מצוינת בHD אמיתי.

הרבה משחקים היום הם מולטיפלטפורם

רק קצת פותחו במיוחד לקונסולות

פורסם

בדיוק הנקודה - לוקחים מולטיפלטפורם , מוסיפים תכנות גרוע ומקבלים ביצועים פושרים.

לוקחים פלטפורמה אחת ומשקיעים בעיקר בה - מקבלים אחלה ביצועים (R&C לדוגמא גרפית)

מזכיר לי את זה שמשחק כמו KOTOR הראשון עדיין מקרטע אצלי לחצי שניה כשעולים על מוקש, אז מה זה אומר ? שהמחשב שלי חלש מדי למשחק הזה ? או שהוא פשוט כתוב גרוע?

ליביו

פורסם
  • מחבר

אבל זה העניין

המנוע של אנריל לדוגמה זה גם ברכה וגם קללה ביחד

מיצד אחד בעזרתו יוצאים לך משחקים לPS3\PC\360 ביחד

מיצד שני אף פלטפורמה לא מנוצלת כמו שצריך מבחינה גרפית

ובסופו של דבר אתה מקבל משחקים פחות טובים מאיך שהם יכלו להיות על הפלטפורמה אם הם היו מפותחים

מהתחלה לאותה פלטפורמה מסוימת

ובנימה אישית אני לא חושב שיש פלטפורמה היום שהגרפיקה בה לא תספק אותי

אני רק חושב שצריך להבין שהקונסולות זה לא הפיתרון למי שרוצה להריץ הכל על הכי גבוה

את זה רק נחשב אם יותר מידי שידרוגים יתן

ולמי שאמר שאין מחשב ב4000 שעובר קונסולה-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301662.0

פורסם

אני אאמין כשאני אראה דמו וזו תיהיה הרזולוציה שהמסך שלי יחליף אליה.

ליביו

זה נכון, המשחק מרונדר ואז עובד upscale. עושים את זה בעיקר מפתחי משחקים שרוצים לנצל את הEDRAM של ה360 ואין להם זין לעבוד יותר מידי קשה.

הEDRAM קטן יחסית, רק 10MB אבל הוא מאוד מהיר, מה שמאפשר להוציא ביצועים מאוד טובים, אבל קטן מידי בשביל חוצצים ברזולוציות גבוהות(בעקר במשחקים שלא משתמשים בפורמט הint10 של ATi בשביל לשמור HDR-Data(אחד המשחקים היחידים שעושה את זה הוא Halo3 בגלל זה אני מאוד בספק אם בשנתיים הקרובות נראה גרסאת PC, כיוון שהם יצתרכו לשכתב את כל הקוד שקשור בתאורה במשחק הזה כדי לאפשר לו לעבוד על כרטיסים שהם לא מסדרת X1XXX וHD2XXX ומעלה).

אבל זה לא עד כדי כך יותר משנה כיוון שכאשר מרנדרים ככה לפחות שומרים ביצועים לAA ולTexture Filtering.

גם Assassins Creed ד"א מרונדר ב640p בלבד. מה שהכי מעניין זה שהרבה משחקים מולטי פלטפורמיים לאחרונה עובדים לפי הסטאנדרטים של הXBOX, מה שגם גורם לבעיות ביצועים ואיכות תמונה בחלק מהגרסאות שלהם לPS3 כמו הframe drops שיש בTime Shift או בבעיות טקסטורה נדירות שיש בCOD4.

פורסם

720?P זה כולה 1280 על 720

1080P זה כבר משהו רציני עם 1920 על 1080

הראשון בכלל לא מרשים, השני מהמם.

אם מבטיחים לי 1080P והמשחקים בקושי רצים חלק על פחות מ720 זה היה מפריע לי

מצד שני המחשב שלי כרגע לא עושה 720P חלק אז אני יכול להבין למה הם הורידו את הרזולוציה בxbox.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים