עבור לתוכן

בעיות בהעלאת המחשב...

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי בעיה לאחרונה במחשב שלי,

כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו, אני שומע ציפצוף מתמשך מהמחשב , מהרמקול הפנימי לא מהרמקולים החיצוניים...

המסך לא מראה כלום, מופיע עליו רק חלון מהבהב הודעה שאומרת שהמסך לא מחובר למחשב בעוד שהוא כן, ניסיתי להדליק את המחשב עם מסך תקין אחר והייתה לי בעיה דומה המסך לא נדלק אך המחשב נדלק והשמיע ציפצופים ממושכים (כאילו אתה מחזיק את הכפתור של הצפוף, לא מרים ולוחץ לסירוגין אם אתם מבינים אותי), ניסיתי לחבר מספר זכרונות ראם ובאף אחד מהמקרים זה לא פעל, החלפתי גם כרטיס מסך לאחד חדש יותר, ואחד שפועל אבל בכל זאת לא עבד... אני די עבוד הצעות ברגע הזה, תודה על העזרה מראש :D

פורסם

תאר את הצפצופים האלה באופן ברור ואת הסדר שלהם

ציין אם זה צפצוף קצר/ארוך/קצר שחוזר על עצמו x פעמים וכו

בעקרון הצפצופים האלה זה מן קוד שמנסה להגיד לך מה הבעיה

ולכן אני צריך לדעת את כל הפרטים כדי "לפענח" מזה אומר

וגם תביא אם המפרט המלא

עריכה: שיניתה הגדרות מסויימות בביוס לפני שזה קרה?

פורסם
  • מחבר

תאר את הצפצופים האלה באופן ברור ואת הסדר שלהם

ציין אם זה צפצוף קצר/ארוך/קצר שחוזר על עצמו x פעמים וכו

בעקרון הצפצופים האלה זה מן קוד שמנסה להגיד לך מה הבעיה

ולכן אני צריך לדעת את כל הפרטים כדי "לפענח" מזה אומר

וגם תביא אם המפרט המלא

עריכה: שיניתה הגדרות מסויימות בביוס לפני שזה קרה?

אוקיי הצפצופים הולכים ככה:

ארוך... (2-3 שניות), מפסיק לכמה שניות ושוב פעם- ארוך (2-3), וחוזר חלילה.

בקשר לביוס- אין לי מושג, אני קיבלתי את המחשב מקרוב משפחה, המפרט:

256 ram ddr

geforce mx400

אני לא בטוח של איזה חברה המעבד, אבל כנראה של אינטל, 1.8 GHZ

זהו.

תודה על העזרה :)

פורסם

תפעיל את המחשב רק עם זיכרון אחד.ועם הכרטיס מסך.שים לב שהמאוורר של המעבד עובד תקין.בדוק אבק בחריץ AGP.

תגדיר בביוס הגדרת ברירת מחדל

load bios default

פורסם
  • מחבר

קבלו תיקון הציפצוף באורך של משהו כמו 7-8 שניות ארון וממושך מפסיק לכמה שניות ומתחיל עוד פעם.

פורסם

רק כדי לוודא שהבנתי נכון,אתה מתכוון "ממושך" כמתחיל עד שמסתיים נכון? כי אם מפסיק לשניה ועושה עוד צפצוף

זה כבר סיפור אחר,בכל אופן הקוד צפצופים הזה לא מוכר לי אבל אולי יעזור אם תביא את הדגם של הלוח אם

כי לביוסים שונים (וגם במקרים מסויימים ללוחות שונים) יש קודי צפצוף שונים,אם אתה לא יודע את הדגם פשוט תסתכל

מה רשום על הלוח ,בדרך כלל הדגם רשום באזור חריצי הPCI ,בינתיים תנסה לאפס את הביוס

איך לאפס את הביוס

1) נתק את המחשב מהחשמל ופתח את המארז

2) שים לב לסימן המופיע על גבי הבטריה (+ או - וזכור אותו טוב)

תשתמש במברג שטוח קטן (צורת -) ותלחץ טיפה על התפסן שמחזיק את הבטריה

כדי לשחרר ולהוציא אותה ,תשאיר בחוץ ל10 דקות ואז תחזיר (בדיוק כפי שהיא הייתה,בגלל זה רשמתי

לזכור את הסימן^)

פורסם
  • מחבר

רק כדי לוודא שהבנתי נכון,אתה מתכוון "ממושך" כמתחיל עד שמסתיים נכון? כי אם מפסיק לשניה ועושה עוד צפצוף

זה כבר סיפור אחר,בכל אופן הקוד צפצופים הזה לא מוכר לי אבל אולי יעזור אם תביא את הדגם של הלוח אם

כי לביוסים שונים (וגם במקרים מסויימים ללוחות שונים) יש קודי צפצוף שונים,אם אתה לא יודע את הדגם פשוט תסתכל

מה רשום על הלוח ,בדרך כלל הדגם רשום באזור חריצי הPCI ,בינתיים תנסה לאפס את הביוס

איך לאפס את הביוס

1) נתק את המחשב מהחשמל ופתח את המארז

2) שים לב לסימן המופיע על גבי הבטריה (+ או - וזכור אותו טוב)

תשתמש במברג שטוח קטן (צורת -) ותלחץ טיפה על התפסן שמחזיק את הבטריה

כדי לשחרר ולהוציא אותה ,תשאיר בחוץ ל10 דקות ואז תחזיר (בדיוק כפי שהיא הייתה,בגלל זה רשמתי

לזכור את הסימן^)

עכשיו הוא פועל בסדר גמור, ניקיתי קצת וניערתי והוא םועל טוב עכשיו, כנראה אבק כי הוא לא פעל הרבה מאוד זמן ועכשיו הכול בסדר, רק לרקורד הציפצוקים היו כאלה:

" - " = המשך הציפצוף:

------------- (7-8 שנויות) , אחרי 2-3 שניות הוא מתחיל שוב , ----------- ---------- --------- וכן הלאה.... תודה על העזרה כולכם :D כמו תמיד אתם אף פעם לא מאכזבים.

* לוח אם - MSI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים