פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים יש לי שלושה מחשבים בבית, בקרוב אנו מגדילים את הרוחב פס , ועם זאת ההטענאים של בזק המליצו להחליף את הראוטרראיתי שהמליצו פה על זה EDIMAX 6204WGהמחשבים מחוברים דרך מתאם רשת אלחוטי,האם הנתב יתפקד עם מתאם רשת?אשמח גם אם תמליצו לי גם על מתאם רשת עד 150 שח בערך.והאם זה נכון שמתאם רשת אלחוטי לא איכותי יכול להגביל את מהירות האינטרנט/הורדה/העלאה?
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים כשאתה אומר "מתאם רשת אלחוטי", אתה מתכוון לכרטיס רשת אלחוטי רגיל?אם כן, מובן שהנתב יעבוד עם זה.איזה כרטיס אלחוטי אתה צריך? למחשב נייח או נייד? PCI/USB/PCMCIA?
פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים מחבר כשאתה אומר "מתאם רשת אלחוטי", אתה מתכוון לכרטיס רשת אלחוטי רגיל?מה זאת אומרת כרטיס רגיל?אם כן, מובן שהנתב יעבוד עם זה.איזה כרטיס אלחוטי אתה צריך? למחשב נייח או נייד? PCI/USB/PCMCIA?אני צריך למחשב נייח, מנסיוני חשוב שלא יהיה USB.
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים מה זאת אומרת כרטיס רגיל?כזה:http://www1.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=403089לצורך העניין, זה גם הדגם שהכי מומלץ פה (PCI, לא USB). אל תיבהל מהביקורות ב-ZAP - אם תשים לב, בביקורת התחתונה (של y) נתנו "1" בטעות, כשבבירור התכוונו לתת "5", וזאת שמעליה בעיקר מתלוננת על חוסר תמיכה במערכות הפעלה של שרתים.
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים מחבר אוקי אז קיבלתי תתשובה על המתאם רשתעכשיו אני צריך נתב / ראוטר או איך שלא קוראים לזה
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים מחבר אז אני אלך על הצמד הזה:EDIMAX 6204WGEW7128GוEdimax בזאפ כתוב שהמתאם רשת נמצא יותר משנה וחצי על המדפיםזה אמור לשנות משהו לפני הקנייה?
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים התקן G הוא אחלה תקן למרות זאת הוא מיושן.גם הנתב הוא לא הכי חדיש בעולם.יש מוצרים ישנים שעושים את העבודה מעולה ...!
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים מחבר כרגע אני מתכנן עם המתאם והנתב להיות מחובר על 2.5 , מה יהיה אחכר כך אני לא יודעבקשר לשחיקה אני מאמין שזה יחזיק מעמד שנתיים.השאלה היא האם באמת כדאי להשקיע על מוצר שלא יהיה שווה עוד שנה - שנתיים.כי בכל זאת הוא די הרבה זמן נמצא בחננויות.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מאיפה לך שהמוצר לא יהיה שווה שקל עוד שנה?ואתה מתכוון למכור אותו בסוף?ראה הכל שאלה של צרכים ושימושים, אתה תהיה צריך עוד רוחב פס או שהתקן יספיק לך?
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר או שכן או שלא.אני לא יודע אם אני אצטרך עוד רוחב פסאם המחיר של ה 5 מגה לדוגמא יהיה שווה למחיר של ה 2.5 כיום אז אני אשדרג.בגלל זה חשוב לי התמיכה ברוחב פס גדול יותר.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר נראה לי שלא הבנתי אותךאשמח להסבר בין המהירות ברשת לרוחב םס ומה שלא יהיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.