פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים ראיתי את שני המארזים האלה במחירים דומים (480+-). איזה מבין שניהם יותר טוב מבחינת איוורר ושקט? (ללא הוספת מאוורים) המארז צריך להתאים ל-Q6600,8800GT ו-HX520. הבעיה של ה-CM 690 היא שהוא לא נמצא ב-skypc או iqpc (משם אני הולך לקנות את המחשב), ואני לא יודע להרכיב מחשב, אתם יודעים אם הוא אמור להגיע לאחת מהחנויות האלה בקרוב? תודה לעוזרים
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים אני הייתי הולך על ה CM , כמות המאווררים שבו מטורפת כך שהוא מאוד קריר ,איכות בנייה טובה, מראה סולידי ושקט.המארז הזה מאוד משתלם (450) יש בפנדה וזיגזג.לא חסר ביקורות, כנס ל- Reviews כאן:http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=17&id=2908
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים גם אני מעוניין לדעת איזה מארז איכותי יותר.איזה שקט יותר, לאיזה איכות בנייה טובה יותר, ואיזה מקורר יותר.המחיר של שניהם אכן דומה, הiSolo עולה 485 והCM690 עולה 458.שאלתי באשכול הקודם את דור, אבל אין לו כל כך מושג בנושא אבל הוא המליץ על הCM690.מי שיודע לענות על השאלות ששאלתי כאן ונשאלו כאן, אשמח למענה.
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים שקט זה משהו שצריכים לשמוע וגם אז כל אחד יגדיר את המארז אחרת..99% שה-690 קריר יותר כפי שהוא,ובטח ובטח אחרי שמוסיפים עוד מאוררים.לגבי איכות בניה,הן גי'גהבייט והן CM מתאייפנות במארזים עם איכות בניה מעולה ככה שלדעתי פה הם פחות או יותר שווים.עוד הערה לגבי השקט,מהבחור שקנה אותו הבנתי שהוא בהחלט שקט.
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים מחבר אז CM690 יותר קריר?אתם יודעים אם הוא יגיע ל-skypc או iqpc? ואם כן מתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.