עבור לתוכן

בעיה - דרופים של FPS, חוסר תגובה של העכבר והמקלדת במצבים מסויימים

Featured Replies

פורסם

אז ככה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך RADEON X1650Pro 512MB הכרטיס הזה אמור להחזיק כמו שצריך... שלחתי אותו גם לבדיקה הוא תקין

במשחקי FPS (בעיקר CS) יש לי דרופים כאשר יש עומס של גרפיקה ובמצב כזה לא ניתן להזיז את העכבר והמקלדת הם פשוט לא מגיבים לכמה שניות והFPS צונח..

אני בטוח שזאת בעיית חומרה מכוון שפרמטתי וגם זה לא עזר. לפני זה היה לי 6600GT שהלך לעולמו ולא היה לו בעיות כאלה(למרות שהתחילו לו קצת דרופים אבל לא משהו רציני) השאלה אם זה בגלל שאני צריך להגדיל ספק כוח,או שמשהו אחר יכל ללכת במחשב אני לא יודע מה לעשות... בהרבה משחקים זה ככה וזה באמת די מעצבן אם מישהו תותח כדי לפתור לי את הבעיה הזאת אני יודה לו מאוד.. תודה מראש :kopfpatsch:

פורסם

תבורך נשמתך על כניסתה לפורום זה, עכשיו תוכל לתת את המפרט המלא של המחשב שלך?

פורסם
  • מחבר

תבורך נשמתך על כניסתה לפורום זה, עכשיו תוכל לתת את המפרט המלא של המחשב שלך?

תודה רבה :) אין בעיה:

CPU: AMD Athlon 64 bit 3000+ s754

Motherboard: GIGABYTE nForce4 k8ns AGP

GFX: Sapphire Radeon x1650pro 512mb AGP

Memory: 1gb (256x2,512mb) o

ספק כוח רגיל 500W

פורסם

ה1650PRO לא הרבה יותר טוב מה6600GT שהיה לך, בכל אופן אם אתה עושה מעבר בין ATI לבין NVIDIA באותו WINDOWS דהיינו, מתקין כרטיס ATI על אותו הווינדוס שלפניו היה מותקן כרטיס מסך של NVIDIA או להיפך, צפויות להיות לך בעיות מוזרות מראש ולכן אני ממש ממליץ לפרמט ולהתקין מחדש תWINDOWS.

כמו כן תדאג שיש לך את כל הדרייברים ללוח אם מהאתר של GIGABYTE כולל הAGP GART.

בקשר לדרייבר לכרטיס מסך, הייתי ממליץ לך להתקין 7.7 או 6.10 שהרי אילו יותר מתאימים ומותאמים לכרטיס מסך שלך מאשר הדרייבר האחרון.

פורסם

נראה לי שהמעבד שלך רותח ככה זה היה לי...

תוריד speedfan ותראה כמה מעלות CPU :)

דרך אגב אני חדש :)

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי פרמטתי את המחשב תקרא למעלה... עכשיו ה6600GT נשרף זה לא שהיתה לי ברירה וכמו שאני חושב יש לי בעית חומרה השאלה מה יכול לגרום לזה... מבין ?[br]פורסם בתאריך: 10.11.2007 בשעה 14:07:21

נראה לי שהמעבד שלך רותח ככה זה היה לי...

תוריד speedfan ותראה כמה מעלות CPU :)

דרך אגב אני חדש :)

שלום גם לך..

תראה מה יצא לי תוך כדי משחק כאילו שיחקתי תוך כדי עומס וישר מזערתי לווינדוס לעשות צילום מסך:

45551681un1.jpg

פורסם
  • מחבר

חזרתי הביתה אני רואה שאף אחד לא פתר לי את הבעיה ? \= אני ממש מיואש בבקשה אנשים זה ממש חשוב :-\

פורסם

קרא את החוקים, בפעם הבאה שתקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות תקבל אזהרה, בשלישית תקבל השתקה\הרחקה מהפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים