עבור לתוכן

יש לי משחה תרמית שקניתי אותה לפני כ-3 שנים

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי עכשיו איטי כי המעבד מגיע ל-52 מעלות וכו'...

יחד עם ניקוי המאוורר, אני חושב לנסות להוריד מהמעבד את המשחה שיש עליו כיום ולשים את המשחה התרמית שרכשתי לפני כ-3 שנים ומעולם לא פתחתי אותה.

השאלה שלי היא האם התוקף של המשחה פג? האם יכול להיות שהיא לא בסדר?

פורסם

אם היא היתה סגורה טוב, לא התייבשה, והיא עדיין במרקם המקורי שלה, אני לא רואה סיבה שלא להשתמש בה.

מועבר לפורום קירור.

פורסם
  • מחבר

איך אני אבדוק אם היא לא התייבשה?

מה שבטוח- לא פתחתי אותה בכלל והיא אטומה כפי שקיבלתי אותה כשקניתי.

באותה הזדמנות היתי רוצה לשאול גם האם ועד כמה כדאי לי בכלל לנקות את המעבד בעזרת אלכוהול ולמרוח את המשחה? אולי מספיק שאני אשלוף את פיתרון הקירור שיושב על המעבד, אנקה אותו ואפילו אשים שמן בציר הסיבוב של המאוורר?

יש לי מחשב xp2500 וה-PES2008 מקרטע אצלי רק לאחר כמה דקות כשהמעבד מגיע לטמפרטורה של כ-52 מעלות. גם בעבודה השוטפת המחשב נוטה לקרטע כשקצת כבד לו בגלל החום של המעבד.

פורסם

בכל מיקרה של פירוק גוף הקרור מהמעבד תצטרך לנקות את המעבד משאריות של המשחה הקודמת ולמרוח משחה תרמית חדשה לפני החזרת גוף הקרור.

פורסם
  • מחבר

לשם כך אני צריך לשלוף גם את המעבד מהלוח, או לעשות את זה כאשר המעבד עדיין על הלוח?

כמו כן, איך אתם ממליצים לי לנקות את המעבד? עם אלכוהול?

פורסם

אין צורך להוציא את המעבד, ואלכוהול זה מצוין.

פורסם

52 מעלות לATHLON XP 2500 זה לא חריג במיוחד, בטח לא בשביל לגרום לקרטועים.

איזו ליבה יש לך? אתה יכול להעלות תמונה של CPUZ ?

לגבי הניקוי, כמו שאמרו - ניקוי הצלעות והמעבד בנייר טואלט ובסוף ניקוי באלכוהול, ייבוש ומריחת משחה חדשה. בעניין המאורר - אם הוא מסתובב רגיל ולא מרעיש, אל תשמן.

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו חוץ מ-אלוף העראק חושב שאין צורך להוציא את המעבד? לנקות את המעבד עם נייר ו/או אלכוהול כשהוא על הלוח?

xVertigo, למה אתה מתכוון ב"ליבה"?

בכל אופן, אני שמתי לב שהאיטיות המורגשת מאוד של המחשב מגיעה במקביל עם עליית הטמפרטורה לאזור ה-50+ מעלות. מכאן הגעתי למסקנה הזו.

אני אוכל להעלות את התמונה רק כשאגיע לחיפה לחדר שלי במעונות, אבל אז אני גם ארצה להתחיל לעבוד על זה כבר...

פורסם

אין צורך להוציא את המעבד.

ליבה - מעניין אותי לדעת אם יש לך BARTON או לא. תראה SCREEN SHOT של העמוד הראשון של CPUZ.

פורסם

הוצאת המעבד היא עניין של נוחות לדעתי. אם נוח לך לעבוד איתו כשהוא בתוך התושבת שלו אז תשאיר אותו, אם לא אז תוציא,

תנקה ואז תחזיר.

לגבי הניקוי הייתי ממליץ על חומר קצת יותר יציב מנייר טואלט, איזה חתיכת בד לצורך העניין.

אם אין לך כלום מלבד נייר טואלט, וודא שלא נשארים סיבים או חתיכות נייר על המשטח.

פורסם
  • מחבר

אין צורך להוציא את המעבד.

ליבה - מעניין אותי לדעת אם יש לך BARTON או לא. תראה SCREEN SHOT של העמוד הראשון של CPUZ.

אכן יש לי barton(זה עם ה-512 קילו מטמון בניגוד לסידרה האחרת שהיא עם 256 קילו מטמון).

לקחתי לתשומת לבי את עניין המעבד; אני אשתדל לא לשלוף אותו, אלא אם אראה שזה באמת כדאי מבחינת נוחות.

פורסם
  • מחבר

הנה התוצאה של ה- CPU-Z אצלי...

mycpuro4.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים