עבור לתוכן

הוספת זכרון למחשב

Featured Replies

פורסם

המחשב כבר לא מה שהיה ואני רוצה להתחיל לשפר אותו לאט. קודם זכרון (שהכי חסר לי כרגע) כי יש לי רק 512. אחרי זה מעבד ולוח אם.

הבעיה היא שאני לא מבין בזה כל כך.

קודם כל, איך אני מברר איזה סוג זכרון יש לי. אני יודע שיש סוגים ומהירויות.

אחרי שאני אברר איזה זכרון יש לי, אתם תגידו לי אם הוא שווה משהו, ואם שווה לי לקנות עוד כרטיסי זכרון מאותו סוג, או שכדאי לי לקנות כרטיסים חדשים לגמרי במקום הישנים.

תודה.

פורסם

CPU-Z

תוריד, תפתח ותצלם תמונות מסך מהטאבים SPD , MEMORY , CPU , MAINBOARD ותעלה לפה..

פורסם
  • מחבר

הא לך:

[attachment deleted by admin]

פורסם

barel

יש לי שאלה. עם תוכל לעזור, אודה לך מאוד!

יש לי כרגע- 2GB corsair Dominator 800mhz 4-4-4-12

אם להוסיף זכרונות של דגם וחברה אחרת שהינם גם כן- 800mhz, אבל עם תיזמונים אחרים (לדוגמה: 4-4-4-15, 4-3-5-12, ...).

האם זה ישפיע על תיפקודם של הזיכרונות מבחינת מהירות תגובה או כל דבר אחר???

פורסם

shtrum:

לך יש זכרונות במהירות של 533 MHZ, אבל אצלך זה מגיע בשני סטיקים של 256, אם תוסיף עוד סטיק אחד זה יבטל לך את ה Dual Channel ...

המחירים היום מאוד זולים, אפשר לקחת היום שני ג'יגה של DDR2 במהירות 667 בפחות מ 300 שקל... ותוכל גם להעביר אותו ללוח הבא שלך (במידה ולא הרבה דברים ישתנו עד אז... ;))

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6859

אם אתה שואל למה אני ממליץ לך על 667 והלוח שלך תומך רק עד 533 זה בגלל שהלוח יעבוד איתם רק ב533 וזה תקין.

All_eyes_on_me:

ברגע שמחברים זירכרון במהירות או תזמונים שונים , המיהרות והתיזמונים הפחות טובים הם אלה שנקבעים.

אם יש לך זיכרון 1066 ותוסיף זיכרון 667 שניהם יעבדו ב 667...

פורסם
All_eyes_on_me:

ברגע שמחברים זירכרון במהירות או תזמונים שונים , המיהרות והתיזמונים הפחות טובים הם אלה שנקבעים.

תודה - רבה - רבה :biggthumpup:

גם על תשובתך המהירה

:hi:

פורסם
  • מחבר

shtrum:

לך יש זכרונות במהירות של 533 MHZ, אבל אצלך זה מגיע בשני סטיקים של 256, אם תוסיף עוד סטיק אחד זה יבטל לך את ה Dual Channel ...

המחירים היום מאוד זולים, אפשר לקחת היום שני ג'יגה של DDR2 במהירות 667 בפחות מ 300 שקל... ותוכל גם להעביר אותו ללוח הבא שלך (במידה ולא הרבה דברים ישתנו עד אז... ;))

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6859

אם אתה שואל למה אני ממליץ לך על 667 והלוח שלך תומך רק עד 533 זה בגלל שהלוח יעבוד איתם רק ב533 וזה תקין.

All_eyes_on_me:

סלח לי על הבורות.

המוצר שהצעת לי כולל 4 סטיקים? כלומר שניים ושניים (כדי לשמור על ה-DUAL)?

ומה לעשות עם הזכרון הקיים? לתרום לנזקקים?

ועל הדרך אולי נלמד משהו, מה יותר חשוב, מהירות הזיכרון או הגודל

פורסם

הקיט שהצעתי לך זה 2048MB DUAL CHANNEL , מה שאומר 1X2. ולא 512X4... התמונה מבלבלת טיפה...

מה יותר חשוב? בלי נפח מספיק גם זיכרון במהירות של 1500 לא יעזור, אז במידה מסויימת שניהם... צריך פשוט איזון וידיעה לגבי איזה תוכונות ומערכת הפעלה הולכות לרוץ על המחשבה, אם זה XP המינימום הנדרש הוא 1G , אם ויסטה אז 2G.... לגבי המהירות כמה שיותר מהר ביחס למחיר, היום הכי משתלם זה 667 ולאט לאט גם זכרונות 800 מתחילים להיות משתלמים...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים