פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים שלום אנשים קניתי עכשיו הארד דיסק חדש של 160GB של WD חיברתי אותו והכל המחשב מזהה אותו, אבל הוא לא מופיע במחשב שלי. מה עושים? וקניתי גם סטיק זכרון DDR של קרוסיאר ושאני מחבר אותו אז יש ציפצוף כל כמה שניות והמחשב לא נדלק. מישו יכול להגיד לי מה לעשות ? תודה רבה רבה אריאל
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים כפתור ימני על "המחשב שלי" -> ניהול -> אחסון -> ניהול דיסקיםתלחץ על השורה של ההרדיסק החדש, הכל יהיה לך שם FREE SPACE, פשוט תיצור פרטישן חדש או כמה פרטישנים שאתה רוצה.בקשר לזיכרון, תנסה לחבר אותו לבד בלי הסטיקים הישנים תראה אם הבעיה ממשיכה, אם כן יכול להיות שהוא פגום.
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים מחבר ההארד דיסק הסתדרתי.. חוץ מזה שהאיקון שלו זה איקון של כונן CDאוקיי אני ינסה בלי הישנים.אם עובד בלי מה לעשות?ואם לא עובד זאת אומרת שהוא פגום?
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים יכול להיות שהוא מצפצף כי לא הכנסתה אותו מספיק טוב ,תבדוק שהקליפסים סגורים עד הסוף .
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים מחבר הסטיק לא עובד גם בלי הישנים. והידקתי אותו עד הסוף והקליפסים היו סגורים עד הסוף. כנראה הוא פגום. תודה רבה על העזרה אריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.