פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים שלום אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית והתחלתי לחפש לבד וכל פעם עד שמצאתי משהו מעניין (בעניים שלי) הלכתי לקרוא ביקורות והתבאסתי..אז מה חשוב לי שיהיה במצלמה? ככה:אני רוצה שיהיה לה זום אופטי מעל 4 עדיף מעל 5שתצלם תמונות באיכות טובה גם באור וגם בחושך שיהיה לה מייצב שמונה יחסית טובמעדיף מצלמת כיס אבל אם גודל ומשקל גדולים יותר ייתנו לי ביצועים טובים יותר באותו המחיר אז לא אכפת לי לקחת גדולה יותרהתקציב שלי הוא 1500 שקלהמצלמה מיועדת לצלם טיולים ואנשים בעיקר אך אני גם מתעניין בצילום מעבר כך שהייתי שמח שיהיו לה יכולות קצת מעבר למצלמה משפחתית כזאתי...תודה ענקית לכל מי שעוזר..
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מחבר בבקשה מישהו... אני עוד מעט חוזר ל21 בצבא ואני צריך לתת תשובה לאבא שלי לפני שהוא חוזר מחו"ל...
פורסם 2007 בנובמבר 1418 שנים אם ממש חשוב לך מצלמת כיס והתכונות הללו אולי כדי שתלך על richo r6300$ בערך בארה"בצד רחב של 28 מ"מ זום כפול 7 מיצב תמונההחיסרון שלה מול ה פוג'י שהמליצו לך הוא שבפוג'י יצאו לך תמונות איכותיות יותר בחושך.אבל שוב, אם הקומפקטיות זה מה שחשוב זו המצלמהאם אתה מעדיף שיהיה לך מה לשחק וללמוד איתה לך על הפוג'י.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.