עבור לתוכן

כמה שאלות על רכישת מקבוק בחול

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני מעונין לרכוש את הדגם החדש של המקבוק (ה2.2 עם פלטפורמת סנטה רוזה) , באופן עקרוני - הייתי קונה אותו בארץ בלי לחשוב פעמיים - המחיר בעיניי סביר ביחס למחיר שלו באירופה וארה"ב.

רק דבר אחד חבל - לIDIGITAL אין כרגע שום לוח זמנים למשלוח הבא בגלל כל מני טענות ומענות (רגע אחד זה מגיע שבוע הבא, רגע הבא - זה יכול לקחת גם מעל חודש , עצוב לי לראות חברה מתנהלת ככה) , ומשום מה אני מהמר שהם רסלרים יותר מיבואנים והם מנסים ליבש את הסטוק הנוכחי של הדגם הקודם (במקום לעשות אותו במחיר טוב יותר ולהביא גם את החדש לדוגמא) , אבל זה אולי רק אני ודעתי.

בכ"א , חזרה לענינינו - מקבוק.

יש לי הזדמנות להביא אחד מארה"ב ותהיתי לגבי כמה דברים:

א. אחריות ? בין לאומית לשנה ראשונה למיטב זכרוני , יש אישור?

ב. ספק כח? יצטרך מתאם בלבד או ממיר מתח?

ג. עברית ? יש תוספת שמותקנת פה ? או שהתמיכה והפונטים קיימים במערכת הפעלה גם ככה ? (כדוגמאת XP וויסטה)

בתודה

ליביו

פורסם

האחריות היא בכל מקרה בין לאומית והיא לשנה, מה שעדיף בארץ זה שאם יש לך תעודת סטודנט אתה מקבל גם עוד שנתיים אחריות בארץ (לא בין לאומית), בארה"ב אפשרי לשלם עוד 250$ ולקבל שלוש שנים בין לאומית.

הספק כוח שמוכרים בארה"ב מתאים גם למתח בארץ צריך רק מתאם שקע, והעברית היא אותו הדבר בכל המקים תצטרך רק לחרוט או לשים מדבקות על המקלדת.

בקיצור אם יש לך תעודת סטודנט ואתה לא יכול להזדכות על המע"מ אז לקנות מקבוק עם אחריות לשלוש שנים עולה אותו הדבר בארה"ב ובישראל אם אתה לא הולך לשלם את המע"מ אז הרבה יותר משתלם בארה"ב.

פורסם
  • מחבר

יש לי תעודת סטודנט (החיים קשים ואני סטודנט) , אבל כמו שכתבתי - כרגע - לא נראה כאילו לIDIGITAL יש כוונה אמיתית כלשהיא ליבא את המחשב בזמן הקרוב, ולכן ההתלבטות עולה.

ליביו

פורסם

לי ה MacBook Pro כולל אחריות בין לאומית ל 3 שנים עלה כ 2500$ כולל המיסים ב NEW YOURK.

פורסם

באותו נושא, בררת איתם במקרה, או שאולי שי לך מושג אם צפויה הורדת מחירים בקרוב?

אני מתכוון לקנות מקבוק פרו ואני לא מוסגל להחליט אם לחכות לקנות בארץ או בחו"ל.

מה לגבי תעודת סטודנט? זה יכול להקנות לי הנחה פה או בחו"ל?

ועוד דבר, הדגם הזה http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=cart_accessories&A=details&Q=&sku=500001&is=REG

זה סנטה רוזה נכון?

תודה.

פורסם
  • מחבר

אין להם עדיין מחירים שונים מהמחירים שהם מפרסמים כרגע.

הדגם הנ"ל הוא אכן על פלטפורמת סנטה רוזה (הכי קל לזהות זה המעבד - 2.2 והבאס 800 מגה הרץ , למרות שבפרו - ה8600GT בא למיטב זכרוני על הסנטה רוזה בלבד)

למיטב ידיעתי - הדגם הנ"ל כבר נמכר בארץ.

ליביו

פורסם
  • מחבר

עידכון אישי שלי - נרכש מקבוק BLACK 2.2 עם 2 גיגה זיכרון + קייס רך בAPPLE STORE בניו יורק - סה"כ אחרי מיסים 1830 דולר (1500 מחשב + 150 זיכרון + 35 קייס + מיסים ) - רשמים בתחילת השבוע כשהוא יגיע.

ליביו

פורסם

תתחדש :biggringift:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים