עבור לתוכן

ביקורת רמקולים המבוקשים , JBL CREATURE2.1 vs ATP3 Vs VS4121E

Featured Replies

פורסם

היי כולם, אחרי שנועצתי איתם ובתגובות של זאפ הלכתי לפעול ולבדוק ולשמוע בחנויות... אני מגדיר את עצמי כאודיופיל ויש לי מערכת 8 רמקולים בחדר אחר רצינית.. הרמקולים האלו הם עבור חדר המחשב ומהווים רמקולים משניים.

הייתי בחנויות : מחסני חשמל , ביג בוקס, באג , וKSP חיפה.

שמעתי את הרמקולים בחנויות : ביג בוקס, באג ומחסני חשמל .

אז ככה, אם כל הכבוד לשם של JBL דגם ה CREATURE 2.1 נבדק ישירות מול ה ATP3 בחנות ביג בוקס ומחסני חשמל מאיזור תל חנן נשר ליד חיפה... הATP3 אכלו את ה JBL לארוחת בוקר ועוד ביקשו עוד... הצליל של JBL קצת מתכתי , פלסטיקי , ולא טבעי , אין מספיק עוצמה ולא ארחיב עוד עליהם... קישר ATP3 לקח בסיבוב ובגדול ובהפרש גדול לדעתי.

הלכתי לביג בוקס, ושמעתי שוב את ה JBL מול ה ATP3 ושוב הוכחה עליונותם של ה ATP.

ונשאר לבדוק את דגם VS4121E , שימו לב , לאות המסיימת E , ארחיב עליה בהמשך....

ה4121 מבחינת נתונים טכניים חזק יותר מהATP וזה מאוד ! מורגש אפילו שהם קצת יותר חזקים... אבל יותר מזה הם נשמעים טוב יותר בערך ב 10- אחוז.. צליל טבעי יותר וסאונד פתוח וזורם יותר.

תג המחיר היה 550 שח , אמרתי למוכר שיש 4121 ב KSP ב 330 שח ... הוא העיר את תשומת ליבי לזה שבKSP זה בלי ה E ועם שנה אחריות ואצליהם זה עם שנתיים אחריות , כמו כן , מה שהיה לביג בוקס היה גם בצבע אפור כסוף... לKSP ורוב השאר הצבע הוא לבן.

הורדתי אותו למחיר של 480 שח , ורציתי לקחת.... אך אבוי , לא היה יותר.... :( הוא אמר שהוא יכול להזמין , אבל רציתי לקחת ולסגור רמקולים היום.... ושוב הייתה לי בעייה עם שני דברים... 1 מה משמעות סיומת ה E ? ולמה ההפרש מחיר כזה גדול מ 330 בקי ס פי ל 480! בביג בוקס... חייב להיות איזשהו הבדל...

נסעתי הביתה ובדרך עצרתי בקי אס פי ופיזית לקחתי לראות את הקופסא של ה VS4121 ... והוא באמת היה לבן ולא היתה האות E בסוף...

אני לא יודע אם יש לאות משמעות, אולי מדובר בדגם חדש ועדכני יותר... אבל הוא בוודאות נשמע טוב יותר מה ATP אבל לא הרבה יותר טוב...

סיכום ביניים, אם היה לביג בוקס את ה VS4121E במקום בצבע כסף אפור הייתי לוקח למרות שהבדל האיכות בינו לבין ה ATP3 לא בטוח שמצדיק הפרש מחיר של 140 שח ... ושוב הם מציעים גם שנתיים אחריות לעומת קי סי פי עם שנה אחת... וגם הצבע הכסוף יפה יותר.

בגלל שהייתי בקי סי פי ולא הייתי בטוח לגבי מה שהם מחזיקים ה VS4121 בסוף לקחתי את ה ATP3 והם ממש חיות רעות עובדים פצצה ואני מרוצה מהם ....

פור דה רקורד... כשהייתי בביג בוקס טחנתי את ה ATP את ה JBL וה 4121 עם הנגן MP3 שלי , עם המוסיקה שלי שאני יודע איך נשמעת במערכת רצינית שיש לי , ובדקתי כמעט כל סיגנון מוסיקה אפשרי ממוסיקה קלאסית, רוק, פופ, אופרות, פסי קול של גון ווילאמס ועוד !

אם לא איכפת לכם להוסיף עוד קצת כסף אז אמליץ לקחת את ה 4121E במידה ואך ורק אם הוא באמת שונה מה 4121 הרגיל הלבן והבדל האיכות הוא לא גדול אבל נשמע וגם בעוצמת הקול.

גם ה ATP3 יעשה את העבודה טוב מאוד , אני קניתי אותו ואני מרוצה,

מקווה שתהנו מביקורת ותהנו ממוסיקה סרטים ועוד!

שלכם,

HIGHLANDER

פורסם

מתכתי או פלסטיק ???

פורסם
  • מחבר

כשהייתי במחסני חשמל נשר לא היה עמוס ... היה קצת רעש מרמקולים ודברים אחרים ודאגתי שזה יושתק... ואז שוב השוותי את ה JBL מול ה ATP3 בביג בוקס ושוב ה ATP3 לקחו.

אין לי מושג מה משמעות ה E של ה 4121 , ההבדל שאני ראיתי הוא שה4121 הרגילים הם לבנים במחיר 330 שח ולא יצא לי לשמוע אותם, ה 4121 E הם כסופים

ונראה לי שעושיים כמו ה 4121... ה 4121 E עולים 480 בביג בוקס... אז נגיד שהם יקרנים אבל לפי זאפ המחיר מתחיל ב 450 ... יש איזשהוא קץ... גם בדקתי באתר של החברה ולא מצאתי איזכור לדגם כזה שמסתיים ב E אבל גם לא הראו דגם כסוף עבור ה 4121 אלא רק לבן.... פחדתי שלא מדובר באותו 4121E ששמעתי קודם שהיה טוב יותר ב ביג בוקס... ומאחר שלKSP היה 4121 לבן בהפרש מחיר משמעותי פחדתי שזה לא אותו דגם ...אז הלכתי על בטוח על ה ATP ואני מבסוט .....

רוצו ותקנו אחד מהדגמים ותהנו !

פורסם
  • מחבר

עדכון,

טוב חבר`ה,

טחנתי את הרמקולים האלו ה ATP3 כל הסוף שבוע , סדרות טלוויזיה ובעיקר מוסיקה , בווליומים גבוהיים וגם נמוכים, ולמרות שבחנות כבר עשיתי את זה... בבית בדקתי עליהם כמעט כל סוג של מוסיקה אפשרית שיש לי , והרמקולים ממש ממש טובים, יש קצת הרגשה שהבס יותר מידי "כבד" אז אני פשוט מכוון מחדש, זה תלוי בשירים, ויכול להיות גם בגלל שאני משתמש בהם בחדר מחשב שהוא קטן... בחנות לא הבחנתי בכך...

לסיכום, רמקולים פצצה , וממליץ עליהם בחום, שוב, לדעתי הם אוכלים את הJBL לארוחת הבוקר... ורק נישאר להשוות אותם ל VS4121 שכבר כתבתי על הסוגייה הזאת .

שבוע טוב

HIGHLANDER

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים