פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22609 צריך להמציא לזה שם חדש כמו דיסקוטק המוות :lol: (תיראו תסירטון)
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים אפשר להגיד שבעית ה RROD נפתרה עכשיו הקונסולות עדיין נשרפות אבל יש דיסקוטק במקום RROD עכשיו אני מבין למה בסקרים של NPD יש פי שתיים יותר אנשים שמתכוונים לקנות PS3 מאנשים שרוצים לקנות 360 . מיקרוסופט ארזו את הזבל שלהם בקופסה חדשה ונפטרה הבעיה.
פורסם 2007 בנובמבר 818 שנים אני מתחיל להבין איך חושבים בMS... הםם חשבו לעצמם: "טוב נו, אם המכשיר יפסיק לתפקד כקונסולת משחקים אז לפחות הוא יהפוך למכשיר אורות מסיבה. נהרוג שני זבובים במכה אחת". :lol:
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים מחבר לפחות עכשיו שה360 מקבל RROD דיסקוטק המוות אפשר לעשות מימנו מוד למחשב ;D ;D ;Dדרך אגב רק לי זה מזכיר תפאורה של סירטי חלל ישנים? ;D ;D ;D
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים הלוח הזה היה אמור לפתור את הבעיה, או שיש לוח אחר בתכנון?בתור אחד שחטף את הטבעת, זה באסה שחבל על הזמן, אבל MS נתנו 3 שנים, אז למי שיש אחריות יכול להיות רגוע למספיק זמןלי אין אחריות
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים מחבר זמן תה אמר שצריך לצאת עוד לוח חדש אבל העניין שהם פיספסו את קריסמס הזה מבחינת פיתרון לבעיה
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים זמן תה אמר שצריך לצאת עוד לוח חדש אבל העניין שהם פיספסו את קריסמס הזה מבחינת פיתרון לבעיה מסכנים איך זה נפל להם, חוץ מזה הקונסולה מעולה, ממש מרוצה ממנה יותר מכל קונסולה שהייתה לינקווה שהעניין יפתר והם יצאו גם פיתרון קבוע לקנסולות הישנות שנדפקו
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים מחבר הבעיה הגדולה שלהם זה שהמחשב מתקרב ל360 מבחינת ביצוע מול מחיר בהתחלה מחשב ברמת 360 עלה הרבה יותר יקר והיום זה בסביבות 4 אלף בארץ והרבה פחות בארצות הברית ובקצב שהמחירים במחשב יורדים יחסית לביצועים תוך שנה ה360 יצתרך לרדת לסביבות ה200$ בחול כדי לא להיות ראש בראש נגד מחשב ברמתו כמובן סוני גם לא נחה ויש PS3 ב400$ בשוק ככה שזה מצב מאוד בעיתי מבחינתם
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים הבעיה הגדולה שלהם זה שהמחשב מתקרב ל360 מבחינת ביצוע מול מחיר בהתחלה מחשב ברמת 360 עלה הרבה יותר יקר והיום זה בסביבות 4 אלף בארץ והרבה פחות בארצות הברית ובקצב שהמחירים במחשב יורדים יחסית לביצועים תוך שנה ה360 יצתרך לרדת לסביבות ה200$ בחול כדי לא להיות ראש בראש נגד מחשב ברמתו כמובן סוני גם לא נחה ויש PS3 ב400$ בשוק ככה שזה מצב מאוד בעיתי מבחינתם אני אוהב את ה 360 בגלל הבלעדיים שלה והיא קונסולה שמאוד כיף לשחק בה,מאוד מאודב"ה שהקונסולה תחזור מהתיקון אני משחק Naruto שקיבל ביקורות טובות ויש אותו ל 360 בלעדיתאחרי זה יש את Mass effect ועוד ועוד בלעדיים או לא בלעדיים מעולים ( Assaissn creed וכאלו)גם אם הם יצאו ל PC יקח זמן, ויש כאלו שלא יצאו כמו Blue Dragon שהיה מ-ד-ה-י-ם, משחק מעולה בין הטובים ששחקתי
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים מחבר משחקי Naruto מאכזבים במיוחד המערבים ואם כבר יש לך WII אז אתה יכול לשחק תנארוטו מכות או בליץ מכות שיצאו או יצאו בקרוב הנארוטו תלת מימד לא מריח לי כמישחק טוב טוב אף אחד מהם לא-תיזכור זה דיבוב מערבי מסריח Mass effectלערכתי יצא למחשב בסופו של דבר הקודמים של החברה הזאת גם יצאו למחשב ותאמת היא חברה טובה וגם אני רוצה לשחק בMass effect אבל יחכה למחשב Assaissn creed מתוכנן גם למחשב בלו דרגון לא קיבל ביקורות טובות
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים משחקי Naruto מאכזבים במיוחד המערבים ואם כבר יש לך WII אז אתה יכול לשחק תנארוטו מכות או בליץ מכות שיצאו או יצאו בקרוב הנארוטו תלת מימד לא מריח לי כמישחק טוב טוב אף אחד מהם לא-תיזכור זה דיבוב מערבי מסריח Mass effectלערכתי יצא למחשב בסופו של דבר הקודמים של החברה הזאת גם יצאו למחשב ותאמת היא חברה טובה וגם אני רוצה לשחק בMass effect אבל יחכה למחשב Assaissn creed מתוכנן גם למחשב בלו דרגון לא קיבל ביקורות טובות Nartuto ל 360 הוא לא סוף העולם אבל הוא מושקע וטובהדיבוב טוב, ועם ההשקה ביפן הם מוצאים דיבוב מקורי של המשחק להורדה ב LIVE חינםלגביי BD הוא קיבל 8.5 גייםספוט, ולדעתי הוא מעולהנכון שמשחקי 360 יצאו ל PC אבל צריך לחכות עד שייצאו, ובכל מקרה אני אוהב קונסולת יותר מ PCחוץ ממשחקי אסטרטגיהלגבי הנרוטו מכות, מעדיף משחק עם תוכן מאשר סתם להרביץ
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים מחבר גם אם יתנו לך דיבוב יפני עדיין לקחו תדמויות מהסידרה הישנה הדיבוב היפני זה נחמה קטנה אבל זה לא אופך תמשחק לטוב חבל שלא לוקחים תמשחק היפני ופשוט נותנים תפריטים באנגלית במקום לשנות תדמויות ולתת דיבוב מערבי מסריח
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים קרירין , אלוהים ישמור לפעמים אתה מקשקש.נארוטו ל360 הוא הנארוטו המערבי הראשון שיצא! אז איזה נארוטו מערביים היו לפניו בדיוק והוא גם הכי טוב מבינהיהם לפי איך שהוא נראה והייתי מת שהוא יצא לPS3MASS אפקט לעומת זאת נראה היסטרי ואני מקנה בכל שניה שהוא לא יוצא למחשב / PS3.ליביו
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים קרירין , אלוהים ישמור לפעמים אתה מקשקש.נארוטו ל360 הוא הנארוטו המערבי הראשון שיצא! אז איזה נארוטו מערביים היו לפניו בדיוק והוא גם הכי טוב מבינהיהם לפי איך שהוא נראה והייתי מת שהוא יצא לPS3MASS אפקט לעומת זאת נראה היסטרי ואני מקנה בכל שניה שהוא לא יוצא למחשב / PS3.ליביונרוטו באמת טוב, וממש מושקע מבחינת גרפיקה וממשקמה שלא אהבתי בו, זה שהוא מבוסס על הסידרה במדויק, זאת אומרת שאתה משחק את הפרקים שכבר ראיתאז קצת מבאס לראות את זה פעמיים, ומי שלא ראה את הסידרה קצת קשה לעקוב אחרי העלילה ולהבין, כנראה הם סומכים על זה שראיתכי הרוב לא מוסבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.