עבור לתוכן

Blue screen on shutdown!!!

Featured Replies

פורסם

אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני מנסה לעשות כיבוי או אתחול של המחשב.

כתובים לי שם כל מיני דברים שאני צנצנת אם ביל גייטס בעצמו מבין, ביניהם משהו לגבי - memoty caching ב bios.

מדי פעם קופץ לי המסך הכחול ללא קשר לאתחול או כיבוי אבל בנסיון לאחד מהם - תמיד.

:AR15:

פורסם

כמו שזה נראה לי יש לך בעית חומרה או בעיה של התאמת דרייברים עבור WIN XP

זה מה שאתה צריך לעשות כדי לבדוק מה גורם לבעיה הזאת :

1)תעבור על כל החומרה שיש לך במחשב , תוריד דרייברים הכי חדשים שאתה יכול למצוא שמיועדים לעבודה עם WIN XP, כולל דרייברים ללוח אם (אם מבוסס VIA אז תתקין את ה- 4IN1 הכי חדש שיצא, אם זה אינטל אז תוריד מהאתר שלהם דרייברים חדשים). תעדכן גם דרייברים של כרטיס מסך, קול, מודם , רשת או כל דבר אחר שיש לך במחשב.

2)אם לא עוזר, תנסה להחליף זיכרונות. זה אחד מהגורמים העיקריים להופעה של BLUE SCREEN בחלונות 2000 ו-XP. ראה את תשובתי ל-HALFO כאן בפורום.

פורסם

כמו שזה נראה לי יש לך בעית חומרה או בעיה של התאמת דרייברים עבור WIN XP

זה מה שאתה צריך לעשות כדי לבדוק מה גורם לבעיה הזאת :

1)תעבור על כל החומרה שיש לך במחשב , תוריד דרייברים הכי חדשים שאתה יכול למצוא שמיועדים לעבודה עם WIN XP, כולל דרייברים ללוח אם (אם מבוסס VIA אז תתקין את ה- 4IN1 הכי חדש שיצא, אם זה אינטל אז תוריד מהאתר שלהם דרייברים חדשים). תעדכן גם דרייברים של כרטיס מסך, קול, מודם , רשת או כל דבר אחר שיש לך במחשב.

2)אם לא עוזר, תנסה להחליף זיכרונות. זה אחד מהגורמים העיקריים להופעה של BLUE SCREEN בחלונות 2000 ו-XP. ראה את תשובתי ל-HALFO כאן בפורום.

איפה ראית שהוא כתב שיש לו ווינדוס אקס.פי. ?

אני לא ראיתי שום דבר כזה. קודם אולי כדאי לברר איזו מערכת הפעלה לפני שמציעים פתרונות.

פורסם

אז אם אין לו WIN XP כדאי לו להשיג כי שם הוא יפגוש פחות מסכים כחולים, לא ? ;D

תהרוג אותי וזהו ! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

פורסם
  • מחבר

כן - יש לי xp, ועכשיו זה קורה רק בכיבוי ובאתחול לא... :jump:

פורסם

פרט, נמק והסבר.

פורסם

אני חושב שאני יודע מה זה שאתה מכבה ומגיע המסך הכחול רשום לך windows protection error?

פורסם

אני חושב שאני יודע מה זה שאתה מכבה ומגיע המסך הכחול רשום לך windows protection error?

אני עוד לא ראיתי הודעה בסגנון הזה בחלונות 2000 ו-XP. זאת הודעה שמופיעה בחלונות 9X והוא בפירוש כתב שיש לו XP.

פורסם

לא לא אני לא זוכר אצל מי היה לו שהוא מכבה את המחשב מופיע לו המסך הכחול עם ההודעה הזאת

מערכת ההפעלה שלו הייתה בפירוש xp

חוץ מזה יותר הגיוני שזה ב-xp כי אני לא ראיתי הרבה בעיות ב-9x בכבוי מחשב אלא רק ב-xp ששם הבעיה נפוצה מאוד

פורסם

אני דוקא ראיתי המון פעמים את ההודעה הזאת בחלונות 9X אבל אף פעם לא ב-2000 או באיכס פי.

פורסם

למה אף אחד לא שאל איזה כרטיס מסך יש לו ?

פורסם

למה אף אחד לא שאל איזה כרטיס מסך יש לו ?

טוב אז - איזה כרטיס מסך יש לך ? ;D

פורסם

אני שם דולר שזה משהו של NVIDIA :)

פורסם

אז אם זה כרטיס מבוסס GPU של NVIDIA ןזה מה שגורם למחשב לקרוס עם מסך כחול או או שהוא התקין דרייבר שלא מתאים ל-XP (וממש לא קשה להשיג דרייבר מתאים ואפילו עם חתימה דיגיטלית של מיקרוסופט) או שהכרטיס (או חריץ ה-AGP) פגום בצורה כלשהי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים