עבור לתוכן

שמירת מספרי פלאפון ב-icq

Featured Replies

פורסם

אני יודע שכרגע האיציק עובד בשיטת שמירת ה-db שלי אצלם בשרת אך שמתי לב שכאשר אני מעדכן למישהו מספר פלאפון (בכדי לשלוח לו הודעות sms) המספר לא נשמר במאגר וכל פעם שאני מפרמט או מסיר את התוכנה ומתקין אח"כ זה לא נשמר.

יש דרך לגרום לו לשמור את המספרים?

פורסם

המספרים באמת לא נשמרים ב-Database בשרת של אייסיקיו, אלא רק במחשב.

אני בכל אופן, בכל פעם שאני מפרמט או מתקין מחדש את התוכנה, אני מגבה את כל התיקייה של האייסיקיו ואח"כ מחזיר אותה למקומה. לפני הפירמוט, אני מעתיק את כל התיקייה למחשב השני ברשת, ואחרי שאני מתקין את הווינדוס, אני מתקין את האייסיקיו בהתקנה מסודרת, רושם את המספר שלי על המחשב עם Existing User, ואח"כ סוגר את האייסיקיו, ומחזיר את התיקייה למקומה בתוך ה-Program Files. הכל חוזר לקדמותו באופן מושלם.

אם אתה לא רוצה לגבות את כל התיקייה אלא רק את הקבצים ההכרחיים לזה, אם אני לא טועה, הקבצים האלו הם באחת מן התיקיות הבאות:

C:\Program Files\ICQ\UIN

C:\Program Files\ICQ\Contact List

C:\Program Files\ICQ\DataFiles

C:\Program Files\ICQ\2003a (או כל שם של תיקייה לפי הגרסה של האייסיקיו שיש לך)

אני לא בטוח 100% בקשר לזה, אבל זאת צריכה להיות אחת התיקיות האלו..

מקסימום, המלצה שלי: לגבות את כל התיקייה וזהו.

פורסם

כן , גם אני משתמש בשיטה הזאת בכדי לחסוך את העבודה הרבה אח"כ להוסיף את כל המספרים וכו' מחדש..

פורסם

טוב, אז זה אפשרי לשמור את כל הרשימה שלך על השרת של אייסיקיו....

אבל:

יש לזה בעיות עם העברית!!!!!!

תחפש בפורום ותראה שהיו לי בעיות עם העברית רק בגלל שלקחתי את הרשימה שלי מהשרת

אז - אם אין לך בעיה שכל השמות ברשימה שלך בעברית- תשים על השרת

אם הרשימה שלך בעברית- תשמור

מטעויות לומדים....

ובקשר למספרי פלאפון....

פשוט תשמור אותם בתור קונטק ואחרי זה תשייך כל מספר לשם שלו...

פורסם

כמה טעויות בדבריך Cranchh.

דבר ראשון: הוא לא דיבר על לשמור את האנשים שברשימה על השרת של האייסיקיו. הוא דיבר על לשמור את המספרי טלפון בפרטים שלהם בשרת של אייסיקיו. מה שכרגע בלתי אפשרי.

דבר שני: כל הרשימה שלי בעברית נשמרה ושוחזרה באופן מעולה מהשרת של האייסיקיו, בלי סימני שאלה וכו'. כך שהבעייה היא לא בשמירה של הרשימה עם שמות בעברית על השרת, אלא באחת ההגדרות במחשב שלך. כבר דיברתי איתך על זה בזמנו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים