עבור לתוכן

היפטרות מהזמזום שהסאב וופר יוצר

Featured Replies

פורסם

האם יש בארץ מוצר כדוגמת המוצר הבא, מה שאמור להפטר מהזמזום (hum) שחלק מה סאב וופרים עושים?

http://www.zzounds.com/item--EBTHUMX

הזמזום הבלתי פוסק של הסאב של ה FX6021 שלי דיי מעצבן, האם מישהו יודע אם אפשר להיפטר ממנו, אולי כדוגמת המוצר שבקישור, אם קיים בארץ?

פורסם

אני לא חושב שהמתאם הזה יעזור לך כמו להנמיך את הבאס והטראבל מיכיוון שהמכשיר הזה אמור להאריק ( הארקה ) את חיבור החשמל למגבר וזה די מתאים לארה"ב שהמתח הוא 110 ולכן הרבה מוצרים חשמליים לא מגיעים עם הארקה ובשקעים אין חוט מאריק - מה שנקרא אדמה .

זה לפי מה שההיגיון שלי אומר ולא לפי ידע מוקדם

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי

מה שאני רוצה לדעת זה האם יש מוצר כדוגמת המוצר שבקישור, כשמובן מתאים לארץ ומסנן ועושה מה שעושה, וכתוצאה, אין זמזום (HUM) שיש בסאפ וופר שלי באופן תמידי

ואם קיים, האם אפשר לחברו לחיבור אל פסק במקום ישירות לשקע חשמל?

(מה זה קשור לבאס וטראבל?)

פורסם

המכשיר הזה מיועד להאריק את המגבר - אתה לא צריך כי יש בארץ הארקה

תנמיך את המחוונים של הבאס והטראבל - ותשמע שהרעש ברמקולים ירד - רחש נמוך כאשר רק המגבר עובד ובעוצמת שמע מקסימלית - הינו נורמלי במערכות אשר אינם היי אנד ,

אתה יכול לחבר מה שאתה רוצה לאל פסק זהו מקור חשמל לכול דבר - מהבחינה הזו לפחות .

בסאב שלך לא צריכות להיות הפרעות אם כבר הטענה הרווחת שאין לא יותר מידיי באס , תנמיך את עוצמת הבאס - אתה לא צריך כל כך הרבה

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ברמת באס וטראבל מאוד נמוכה

הזמזום מהסאב הוא קבוע, גם בזמן שאני שומע מוזיקה וגם בזמן שלא, הוא מתחיל ברגע שאני מחבר את הכבל של המערכת לחשמל בקיר

זו כנראה בעיה במערכת הזו, לכן אני מפחש מכשיר שמסנן את הזמזום, אם קיים.

פורסם

אז באמת זה נשמע משהו מהחשמל - אולי באמת אן לך הארקה - האם זה חיבור משולש ? בתקע ובמגבר ?

תוכל יותר לפרט כי מכאן קשה לי לראות / לדמיין

וכן זה יכול להיות בעיה ספציפית במערכת הזו רק שלפי ידיעתי זו מערכת טובה - הסיכוי שזו בעיה של חשמל ( הארקה / השראה / מתח לא מתאים ) כפי שאמרת גבוהה יותר

לסיכום הייתי בודק את השקע החשמלי - לראות אם יש חיבור הארקה ( זה החוט הצהוב ) כמו כן יתכן בהחלט שמכשיר כמו שהראת יכול לעזור במקרה שלך - צריך לשאול בחנות לכלי עבודה או חשמלאי .

פורסם
  • מחבר

אני עשיתי חיפוש בגוגל וקראתי שלהרבה יש את הבעיה הזו

אני חיברתי את הרמקולים והסאב רק עם הכבלים שבאו איתם.

הכבל שמתחבר מהסאב לשקע חשמל הוא חיבור 2 פינים, ולא 3, וחיברתי אותו לשקע של 3 פינים.

ניסיתי לחברו את הכבל לשקע אחרת ועדיין היה המהום מהסאב.

פורסם

אוקי דיברתי עם חשמלאי והא אמר שבעיה כזו נפוצה כאשר מחברים עוד צרכנים ( מכשירי חשמל ) על אותו קו - בעיקר תאורה .

לכן ההצעה שהוא נתן היא כזו א. נתק מכשירים אחרים מהחיבור של המגבר - נפתר - טוב - לא נפתר עבור ל - ב

ב. קח כבל מאריך חבר אליו את המערכת בלבד ועבור לשקעים אחרים בבית - שקעים אשר אינם מצויים על אותו קו חשמל אשר מזין את המערכת כיום .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים