עבור לתוכן

המלצהל משחק ב- DS

Featured Replies

פורסם

1.Dementium: The Ward- http://ds.ign.com/articles/831/831835p1.html

מדובר במשחק אימה-פעולה מגוף ראשון,המשחק מתנהל בתוך בית משוגעים שאתם אחד החולים לא עלילה מיוחדת ,ששווה

להרחיב עליה,למי שחושב שמחק FPS ב DS זה כשלון ידוע מראש,טועה!.

השליטה במשחק היא מצוינת,קל מאוד לכוון נשק\פנס ועוד יותר קל להסתובב בבית משוגעים התנועה היא מהירה כמו FPS למחשב,

כגון DOOM,QUAKE הישנים. אין הרבה נשקים אבל כל אחד בעל יחוד בהתחלה מקבלים פנס שכמו DOOM 3 מגדיל את טווח הראייה,

ומשמש בנוסף להברחת ג'וקים,האקדח הכי חלש אבל הכי קל למצוא לו תחשמות,בנוסף מקבלים גם מסור חשמלי (שזה תמיד מוסיף נקודה בציון כללי).

זה בערך המשחק, אז מה הופך אותו לטוב יותר/או לשווה קנייה לפי דעתי.

הגרפיקה או העיצוב טובים מאוד לא מדובר בNEXTGEN קונסולה אבל הFPS גבוה לאורך כל המשחק והעיצוב טוב ומפחיד.

השליטה פשוט מצויינת לקונסולה ניידת (טוב זה נינטנדו),הכל אינטאיטיבי כל כך המשחק מלחיץ ולא בגלל השליטה (וזה טוב).

רמת הקושי שנוייה במחלוקת המשחק לא קשה במיוחד אם וכאשר היה מספיק תחמושת (ואין), אם הזומבים\מפלצות\ג'וקים לא היו מופעים מחדש

כאשר יוצאים וחוזרים מחדר כלשהוא,ומערכת שמירת המשחר הייתה טובה יותר (הייתה לא גרועה,בקומה יש 20-25 חדרים,

וצריך להתחיל אותה מחדש שמתים ,המשחק שומר אחרי כל דלת אבל רק ששומרים ויוצאים מהמשחק,אחרת שמתים (וזה קורה הרבה) חוזרים

להתחלה.

סאונד ורמת פחד ביחד- הם אלו שגורמים למשחק הזה להיות מעולה (לא סתם טוב),פס החיים הוחלף בפעימות לב שהחיים נגמרים שומעים את זה יופי,

המוזיקה היא של סרט אימה פסנתר איטי ונעימות,תוסיפו לזה צרחות קטעי קישור רנדומלים,גניחות של זומבים לא יכול להסביר אבל זה פשוט מפחיד,

לדוגמא לפני כמה ימים ,שכבתי על המיטה ושיחקתי עם אוזניות (חובה חובה חובה) במשחק בהגדרות הקול שמתי הכל על

מקסימום (פעימות לב,מוזיקה,נשקים..) כי לDS אין רמקולים חזקים אז אני תמיד שם על MAX אבל הפעם שיחקתי עם אוזניות אחרי שעה

של פחד שמרתי וקמתי לשירותים בחוץ הייתה רוח שהפילה משהו ,מרוב האווירה שהמשחק מכניס אותך אליה,חירבנתי תותים מרוב פחד.

זה מעולם לא קרה לי עם אף משחק המפתחים עשו משהו עם הקול שזה באמת מפחיד.

המשחק לא ארוך במיוחד אבל בהחלט לא נגמר מהר בעיקר בגלל רמת הקושי ,ככה שלי לקח שבוע שעתיים ביום (רק בלילה) אולי קצת יותר.

בPLAY-ASIA מכרו אותו ב34$ כולל משלוח בPREORDER לפני חודש קיבלתי אותו לפני שבוע אם היה עוד משחקים שהייתי רוצה,

זה כבר היה מגיע ל 30$ למשחק ,ככה שמחיר לא נורא תוך יומיים שלושה זה כבר מגיע אם זה בחנות.

למי שיש DS עוד מעט חורף גשם (ברקים,רעמים,טיפות) זה הזמן לפחד קצת.

פורסם

בפעם הראשונה שראיתי את המשחק הזה נדלקתי עליו,אני שמח לראות שהוא עומד בציפיות ומעביר את החוויה שאותה הוא הבטיח. האמת היא שהמשחק הזה ופיניקס רייט (Phoenix Wright: Ace Attorney) עושים לי חשק לקנות DS לעצמי, קשה למצוא משחקים כאלו על קונסולה אחרת או על המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים