עבור לתוכן

Blue Screen of Death in WinXP

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני מקבל מסך כחול פעמיים רבות מדיי...... :funn:

ההודעה שמתקבלץ היא:

IRQL_Less_Or_Euqal

היא קורת לי לאחר המון שעות עבודה (המחשב דולק 24x7) בדרך כלל שאני שומע Mp3 ב Winamp

למישהו יש מושג מהי?

פורסם

מי אשם? (זה כתוב...)

אני מהמר על הדרייברים של nVidia.. תוריד את הדרייברים האחרונים שלהם..

פורסם

תבדוק ותעדכן דרייברים של כל החומרה שיש לך במחשב

כל הזמן יוצאים שיפורים עבור WIN XP שהיתה עד לא מזמן מערכת חדשה בשוק. תעדכן בעיקר דרייברים של הלוח אם, כרטיס קול, כרטיס מסך ומודם/רשת.

אם הקריסה מתרחשת בדיוק כשאתה נכנס ל-WINAMP לשמוע מוזיקה אז סיכוי טוב שהכרטיס קול הוא זה שמפיל את המערכת.

דרך אגב - גם זיכרון פגום (אפילו אם הוא עובר את ה-POST המהיר בהדלקה של המחשב) גורם ל-WIN XP לקרוס ברעש גדול.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שמבחינת Drivers אני מעודכן עד לרגע האחרון.....(Detonator v23.11 וכדומה...)

זה קרה לי לאחר שהתקנתי תוכנה כולשהיא?!

זה או ה PowerDVD 4 או עוד תוכנה שאני עדיין מחפש אותה (לא זוכר איזו) שהתקינה לי איזהשהוא Driver

מוזר בתוך ה Device Manager...?!

Patus או משהו כזה....

בכל אופן Ghost נכנס לתמונה, ואני עכשיו מחפש את האשמים....

פורסם

את ה- power dvd 4 גם לי יש והיא מיועדת ל-XP אז לא נראה לי שהיא אשמה

אבל אתה תמיד יכול לעשות UNINSTALL מוחלט של תוכנה חשודה ולבדוק, אם המסך הכחול נעלם אז התוכנה אשמה ואם לא..

פורסם

תפרמט...

פורסם

תפרמט...

לפי מה ששמתי לב בשנים האחרונות - כל בעיה של WINDOWS נפתרת הכי בקלות - בעזרת פירמוט....

עצוב...

פורסם

וממי למדת את זה......

פורסם

זה לא מדויק. כשמתקינים דרייברים או תוכנות שלא מיועדות לגירסה מסוימת של WINDOWS זה גורם לצרות . מאז שעברתי ל-XP אני צריך להשקיע הרבה פחות בתחזוקה של מערכת ההפעלה והמחשב רץ מצוין. אני פשוט נזהר לא להתקין דברים שלא מתאימים ואז אין צורך לפרמט לעיתים קרובות כמו שהיה עם חלונות 9X הזוועתי.

פורסם

וממי למדת את זה......

אל תחמיא לעצמך יותר מדי.......

פורסם

וממי למדת את זה......

אל תחמיא לעצמך יותר מדי.......

פורסם

תפרמט...

לפי מה ששמתי לב בשנים האחרונות - כל בעיה של WINDOWS נפתרת הכי בקלות - בעזרת פירמוט....

עצוב...

אמת... בעצם במקום לפרמט שינסה את ה Recovery בתוכנית ההתקנה של חלונות XP.

אולי זה יסדר את הבעיה. אבל אני אישית לא אוהב לעשות זאת... לא יודע למה. כש XP או כל גירסה אחרת של חלונות משתגעים, מפרמטים!

אני עושה את זה לפחות פעם או פעמיים בחודש. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים